Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kisvamos

    csendes újonc

    válasz HoldChore #9888 üzenetére

    Szia!
    Alapvetően szerintem minden attól függ, hogy milyen kedve van a programnak, és milyen csapatot oszt melléd. Mi nagyon sokáig azt hittünk, hogy ha egyik nap túl jó köreid voltak azt a következő napon kompenzálni fogja a program sorozatos vesztes csatákkal. Másrészt folyamatosan nézi a program,hogy a csapatban együl mész -e vagy squadban. Ha egy-két játékos áll össze általában sokkal jobb esélyed van győztes csatára mint ha ahogy Tactical is mondja 3-4 en megyünk együtt. Minden este játszunk, és megfigyeltük, ha már minimum 3-an vagyunk, akkor azonnal jön pár orosz-ukrán banda,mint pl a T88 vagy a RIP, akikkel kapcsolatban már többször volt gyanúnk, hogy egyértelműen csaltak, és akkor pár perc alatt lezavarják a kört. Ezek a srácok minimum 60-80ezer játékkal a hátuk mögött játszanak, de nem jobbak annyival mint mi, és mégis tapasztalod azt,hogy még kint sem vagy a ház vagy szikla mögött, de már kilőttek, vagy az Ő HEAT lőszere nem durran el lombokon vagy kerítésen, a tied persze igen.. Biztosan vannak csalók, pár hónapja volt is egyből nagy balhé,hogy egy komplett top10es klánt kidobtak, mert csaláson kapták őket (ők azt mondták,hogy megelégelték, hogy ellenük is csaltak és kipróbálták.. na persze). Emellett viszont szerintem játszhat az ember akármilyen über király konfiggal,ha ilyen hibák vannak a programban, mint ezen a videón látható:

    https://www.reddit.com/r/Warthunder/comments/abmjvc/hit_reg_in_2019/

    A sok majom ukrán,orosz vagy indiai játékos bejon EU szerverre, és beszélhetünk itt 20ms-es meg 5ms-es monitorokról, ha 1 másodperc alatt nem adja be a lövést a program... És inkább fontosabb a Gaijinnak, hogy legyenek hajók (hurrá) meg olasz ág (szintén hurrá) ha ilyen alapvető bugokat nem javítanak ki.

    Mi mindig Árkádban játszunk, a bokrok figyelése játékmód annyira nem szimpi nekünk, de én javasolnám neked, hogy szimulátorozás mellett szerintem érdemes lenne menned árkád csatákat is. Egyrészt megismered a mapokat, hol érdemes megállnod, honnan látod be a legjobban a pályát, másrészt pedig a lőszerek ballisztikáját is jobban megismernéd. Én most vagyok kb 23e csatánál, de még mindig érzem hogy fejlődök, és most kezdtek el sikerülni az 1,6 2,0 km távban full gázzal menő tankok kilövései egy lövésre.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák