- iPhone topik
- iPhone 17 Pro prototípus a vadonban
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- MIUI / HyperOS topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
mAtThEw0319
senior tag
válasz
barnibooo #7408 üzenetére
de szemfüles vagy, pedig nem is válaszoltam az eredeti hsz-re!
köszi!!
Router márkára gondoltam..!Azt hittem azon van a WG kliensed.
Próbáltam úgy is, hogy saját WG VPN-nel Wifin keresztül,
Ebből arra következtettem, hogy otthoni routeren van a WG, tévesen.Nem is tudtam, hogy PC-n is lehet VPN-t létrehozni.
Linux (ubuntu) szerveren fut nekem és mint appstoreból mind google playből telepíthető a kliens amivel létre tud jönni a vpn.
Ohh.. ez nekem már bonyolult azt hiszem.. kérdeznék.. (hogy hogyan??) de az már itt off..
Köszönöm mégegyszer!
-
mAtThEw0319
senior tag
válasz
mAtThEw0319 #7390 üzenetére
Basszus.. Ezt a hsz barnibooo #7295 üzenetére szerettem volna küldeni kérdésként ...
4Grider #7393
A kollégának működik: #7295
Amúgy melyik márkára a legegyszerűbb feltelepíteni egy WG VPN klienst?tomp #7394
Köszönöm neked is! Már értem ezt a részét !Sok lenne úgy a mobilszámla, meg nem minden esetben praktikus megoldás ez számomra. A VPN-s annál inkább!
-
mAtThEw0319
senior tag
WireGuard a WG rövidítés ? A saját VPN meg gondolom, hogy otthon a routeredre van telepítve és nem egy külső szolgáltatónak fizetsz és úgy pl egy NordVPN/Mullvad/ProtonVPN app az iOS-n. Mennyi idő alatt váltott át is VoWiFi-re?
Mert én próbálkozom kint, de hiába vagyok VPN-re csatlakozva (nem saját) semmi hatása.
"amiről tudjuk, hogy Roaming esetén is egy magyar jelen esetben Yetteles cím lesz"
Ezt kifejtenéd kérlek, hogy hogyan?4Grider #7390
Külföldön, hogy szerezzek magyar IP-t? 😕 Nincs otthoni VPN-M, csak fizetős. És ahogy olvasom, az nem működik..
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- SkyShowtime
- iPhone 17 Pro prototípus a vadonban
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Robotporszívók
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Watch 7 44mm E-sim / Gyári Garancia 2026.10.22-ig
- BESZÁMÍTÁS! MSI B150M i5 7400 16GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB BitFenix NOVA MESH 400W
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12RAM 1024GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550 R5 3600 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700 XT 8GB CM MasterBox MB500 700W
- KINGSTON FURY 32GB (128GB KIT)
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i7-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest