Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Honor 90 - modellalkat
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
mobilemaster
csendes tag
válasz csaszi75 #6339 üzenetére
3-4 frissen aktivált vodafone tuti100+os kártyával hívtam fel az ügyfélszolgálatot, hogy nem megy a volte. Érdekes módon miután bekapcsolták, pár perc és egy újraindítás elteltével működött is gond nélkül. Előtte hiába vártam két hetet, magától még véletlenül sem aktiválódott, hiába volt a telefonon bekapcsolva.
Az első ügyfélszolgálatos kiemelte hogy minden frissen aktivált kártyán engedélyezve kéne hogy legyen, ennek ellenére az enyémen tiltva volt. A második ügyintézőt kártya aktiválás után 2 órával hívtam, mondta hogy ilyenkor 48 óra az átfutási idő, de lássak csodát bekapcsolja nekem azonnal. Repülő mód ki-be, és már ment is. Igaz, azzal kezdte hogy biztos én nem kapcsoltam be a készüléken, és onnan kéne engedélyeznem. Erre mondtam neki hogy 2 hét alatt ezzel az úttal nem oldódott meg korábban a probléma, úgyhogy tapasztalatból azonnal ügyintézőhöz fordulok, nem próbálkozok feleslegesen, hogy hátha működni fog, mert nem fog magától.
Yettel kártyákkal gondban vagyok, mindössze egyen megy a volte, az összes többin nem hajlandó. Szerintem azok esetében is hivogatnom kéne az ügyfélszolgálatot, és pár perc alatt megoldódna.
Őszintén megmondva, nem tudom miért érdekük a szolgáltatóknak hogy 2G hálózaton menjenek a hívások 2023-ban. Legalább szolgáltatói oldalon alapból engedélyezve lenne a volte...
Új hozzászólás Aktív témák
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Video konvertálás
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- Felhőből hozza a Windows élményt a Microsoft új PC-je
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- PlayStation 5
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.