- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
djsunstealer
aktív tag
Sziasztok!
Egy érdekességet tapasztaltam az elmúlt 1-2 hétben, Xiaomi 14T (Android 16, HyperOS 3.0.4.0. jelenleg) okostelefonnal kapcsolatban.
Az egyik SIM Telekom, a másik One. A telefon menüjében a voLTE kapcsoló mindkettőnél aktív (kijelzés nincs), a szolgáltatás is működik, hívás közben tudok netezni mindkettő esetében. Kb. 2 hete újraindítottam a telefont és láss csodát, mindkét SIM kártyán megjelent az állapotsávban a voLTE jelzés. [kép] [kép] Még fekvő módban is. [kép] Csodálkoztam is, mert eddig ennél a két szolgáltatónál egyiknél sem volt kijelzés semmilyen formában. Nem értek hozzá műszakilag, de aztán 3-4 napja a viharos (balatoni) időjárás során aztan mindkettőnél nyomtalanul újra eltűnt a voLTE felirat, visszaállt a régi rend. (A szolgáltatás működik, mert leteszteltem mindkét kártyán, csak nincs kijelzés)
A "csoda" egy hétig tartott. Majd egyszer újra visszatér? :D Újabb bűvös kód trükk esetleg? Valaki tapasztalt már hasonlót az elmúlt napokban? Köszönöm szépen a válaszokat!
dchard kollega?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Napelem
- Fotók, videók mobillal
- Autóhifi
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- iPhone topik
- Villanyszerelés
- Kipukkadt a videós AI lufi? A Sora elkaszálása csak a kezdet
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP ProDesk 400, 600 G2,G3 Mini és 600 G2 MT , félkonfig, bővítési opció, mini PC/NAS/HTPC alap
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- 233 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- MEDION ERAZER Cooling Kit V2 Vízhűtés - MD 62737 Beast 16 X1 gamer laptophoz
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

A "csoda" egy hétig tartott. Majd egyszer újra visszatér? :D Újabb bűvös kód trükk esetleg? Valaki tapasztalt már hasonlót az elmúlt napokban? Köszönöm szépen a válaszokat!
dchard kollega?
tomp