Új hozzászólás Aktív témák

• djsunstealer

aktív tag

Sziasztok!

Egy érdekességet tapasztaltam az elmúlt 1-2 hétben, Xiaomi 14T (Android 16, HyperOS 3.0.4.0. jelenleg) okostelefonnal kapcsolatban.
    Az egyik SIM Telekom, a másik One. A telefon menüjében a voLTE kapcsoló mindkettőnél aktív (kijelzés nincs), a szolgáltatás is működik, hívás közben tudok netezni mindkettő esetében. Kb. 2 hete újraindítottam a telefont és láss csodát, mindkét SIM kártyán megjelent az állapotsávban a voLTE jelzés. [kép] [kép] Még fekvő módban is. [kép] Csodálkoztam is, mert eddig ennél a két szolgáltatónál egyiknél sem volt kijelzés semmilyen formában. Nem értek hozzá műszakilag, de aztán 3-4 napja a viharos (balatoni) időjárás során aztan mindkettőnél nyomtalanul újra eltűnt a voLTE felirat, visszaállt a régi rend. (A szolgáltatás működik, mert leteszteltem mindkét kártyán, csak nincs kijelzés) ;] A "csoda" egy hétig tartott. Majd egyszer újra visszatér? :D Újabb bűvös kód trükk esetleg? Valaki tapasztalt már hasonlót az elmúlt napokban? Köszönöm szépen a válaszokat! :R dchard kollega? :) :R

Új hozzászólás Aktív témák