Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Kolosszális teleppel hajt lapot a Magic V6
- Kijavították az iPhone Air legfőbb hibáját
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
"Már úgy érted, a magyar Digi kártyád a magyar Voda hálózatán "roamingol"?"
Igen. VoLTE Roaming-al.Kipróbáltam közben két Telekomos kártyával az iPhone és Samsung között EVS van, szóval tényleg nincs gyártók közötti összeférhetetlenség.
Viszont Digi - Telekom között is 23.850k vagy 24.400k volt korábban, most viszont (Telekomos oldalon) DL: 12.650k UL: 23.850k (AMR-WB) Amit furcsállok, hogy miért ilyen "féloldalas"?
Olyan, mintha a Telekom oldaláról meglenne továbbra is a jobb minőség, de a Digi oldaláról valamiért lecsökkent... erre tippelve említettem, hogy esetleg a roaming miatt?Amire még kíváncsi lennék, hogy Digi - Digi között hogy alakul most a belföldi roaminggal, de sajnos az S9 nem tudja a VoLTE Roamingot, így azt nem tudom tesztelni.
De ezek már csak így elmélkedés szintjén, mert lehet hogy más szolgáltató külföldi VoLTE Roamingja során is előjöhet?
---------------------------------------------
Btw, a fő kérdés továbbra is: Találtam itt a fórumon korábbi infókat, hogy talán a Telekom és Yettel között megy az EVS (vagy legalább 23.850k), a Voda viszont csak hálón belül biztosítja, hálón kívül max 12.650k. Ezt az információt szeretném igazából megerősíteni, vagy cáfolni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Filmvilág
- Telekom mobilszolgáltatások
- Lexus, Toyota topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Elektromos autók - motorok
- Milyen monitort vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- ÚJ egy bontatlan Apple AirPods 4 ! 1 ÉV APPLE GaranciA ! HK66P9Q0KT
- Új csak KIPRÓBÁLT! ASUS ROG XBox Ally X kézikonzol (gyári gari 2028.12+ gyári ASUS táska!
- Asztali PC félkonfig i5-8400 16 GB DDR4 512 GB NVME SSD
- Samsung Galaxy S25 FE / S25 / S25+ / S25 Ultra / Z Flip7 / Z Fold7 / A56 / A36 új BONTATLAN
- Next level racing gt track playstation edition
- Új Kipsta agility 100 focicipő (43-as)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 Pro 128GB 100% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

tomp