- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- A profit csak játék a Red Magic 10S Prónak
- iPhone topik
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Yettel topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibor23
senior tag
válasz
anglergab #3028 üzenetére
Samu A40-et minden magyar szolgáltató támogat Volte/ Vowifi szinten táblázat szerint is. Egyébként mindhárom telefonnál beállításokban csak Volte kapcsoló van. Samsungokon ezen a helyen is megjelent a HD felirat híváskor ha LTE hívás volt, a Xiaomin azt sem láttam, de nem mérvadó mivel folyamatosan váltogatja a tornyokat 2-3-4G, mindegyik nagyon harmatos, térerő pálcika általában 0. Egyébkét Balaton parttól 5km-re van és az összes szolgáltató ilyen gyenge. Azt tudom, saját J5 Samsungomba berakva a Digi Simet, semmit nem állítva gyönyörűen ment a Volte/ Vowifi, méghozzá úgy, hogy mikor hívás közben közlekedtem, és elvesztette a wifit, csak egy pillanat szünet volt úgy váltott oda-vissza volte és vowifi között. A Diginél ugye a wifi volt priorizálva, a Telekomnál a mobil hálózat van priorizálva, de ezen a helyen illene wifin lógni annyira gyenge a mobil, persze ha menne a Vowifi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Videó stream letöltése
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- iOS alkalmazások
- Nintendo Switch 2
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Xbox tulajok OFF topicja
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Samsung Galaxy A54 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged