- Android szakmai topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Google Pixel topik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Hirdetés
-
Mobilarena
VoIP
Új hozzászólás Aktív témák
-
kerti008
aktív tag
Most ilyen hibaüzenetem van amikor felhívom mobilról a 21-es megafon-os számot:
chan_sip.c:25704 handle_request_invite: Call from '123456' (212.40.96.16:5060) to extension 's' rejected because extension not found in context 'disa-request'
Van valakinek ötlete? Az '123456' a rövid 6 jegyű szám nem a 0621-es! A az 's'-ek ki lettek cserélve "_X."-re. De így sem jut el a foglalt jelzésig. -
-
-
betyarr
veterán
-
kerti008
aktív tag
Hmmm...
Ilyen hibaüzenetem van Nekem is az 1.4 és 11.9.0-án is:
"calls to extension ‘s’ rejected because extension was not found in context""Desperate for anything, I deleted the extconfig.conf , extensions.lua , and extensions.ael . Afterwards, I restarted Asterisk, crossed my fingers, and dialed the DID again. SUCCESS!!!!!!!! "
Remélem meg fogja oldani.
-
-
Köszönöm, a vodás fórumban is megkérdeztem, és ott is szóltak emiatt. Sajnálom, akkor más megoldást keresek, mert a Telenor Klikknél full térerőnél MV bejelentkezik, hívás indítás még megy, 1 csörgés után viszont megszakad a net és a hívás, ez 10-ből 8x előfordul. Wifi-n tökéletes a program, szóval a mobilnettel trükközhetnek, 2 telefonnal 2 különböző sim kártyával is előjön a hiba.
-
pokers
senior tag
Na, sikerült felprogramozni nekem is. Nyomtam egy gyári visszaállítást
Viszont felmerült két kérdésem:
1. Line2-re beprogramoztam a BrowserCall-os accountomat, amit egy blue mobilos számmal regisztráltam.
Viszont, ha ki van kapcsolva a mobiltelefonom, de hívnak, nem csörög a Line2-re dugott telefon, pedig a hívó azt hallja, mintha kicsörögne. Erre van valami megoldás?
2. Sehol nem találtam olyat, hogy a feltöltött egyenleget meddig kell felhasználni? Vagy ez korlátlan ideig felhasználható, nem úgy mint a domino-s feltöltések, hogy időkorlátos?Előre is köszi a válaszokat, aki tudja rájuk
-
KurtCobain
őstag
A titok nyitja:
Ha csak a basic, advanced, expert, etc közül nyomok valamelyikre, akkor nem írja ki.
Csináljatok egy új fiókot, de a Világméretű szolgáltatóknál a Betamax clone-t válasszátok ki, ott értelemszerűen kitöltitek és a Provider-nél kiválasszátok pl a freevoipdeal-t, sipdiscount-ot. -
Amíg nem volt feltéve a fail2ban, nálam is volt több próbálkozás, de az is sikertelen.
Dialplan-ban pedig le kell korlátozni csak arra amire kell (pl 36. ahogy írtad)...
Extensions-ban is lehet IP-t korlátozni.
Van több védelmi lehetőség.
De a legjobb inkább router mögé tenni, akár virtuális gépre és nem nyitni portot, vagy az 5060-t lecserélni valami másra.
Ha ezen is átmennek akkor zsenik, megérdemlik. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el a téma összefoglalót!
● Nyílt egy topic a komolyabb kérdéseknek, ezentúl ott beszéljetek erről:
VoIP - mélyvíz
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Android szakmai topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Plazma TV topic
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Gitáros topic
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite / 4GB RAM 64GB / Független / 12 Hó Garancia
- Honor Pad X9 / 4GB RAM 128 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy Tab A8 / 3GB RAM 32GB / Wi-fi / 12 Hó Garancia
- Apple Air Pad 5.generácio / 32GB / Wi-fi / 12Hó garancia
- Eladó Konfig Ryzen 5 3600 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD RX5700XT 8GB!
- Apple iPhone Xs Max 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3073, 100% Akkumulátor
- Szinte új! 3 Hónapos! Playstation 5 Slim Disc (Lemezes) Kiadás! Garancia: 2027.05.15
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest