- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Mindenki Z Fold7-et akar
- One mobilszolgáltatások
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
VoIP
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
kerti008 #11955 üzenetére
Nyugi, Magyarisztanban nem olyan egyszeru MVNO t nyitni.
UK ban van egy rakat, es van is verseny, az arak alacsonyak (persze, ha a MVNOk kozott keresgelsz).
Ha akartak volna eddig is johettek volna MVNOk magyarorszagra, de vagy olyan lehetetlen penzeket kernek toluk, hogy ne erje meg nekik, vagy egyszeruen csak nem engedik be a piacra oket.
Tudomasom szerint egyedul a Tesco Mobile (31 es korzet) ami rendes MVNO, a tobbi (postafon, djuice, satobbi) csak egy markanev.
Ez a Free a Francia piacot falja fel ami egy eleg szep meret, most megy USA fele, ami meg nagyobb piac. Magyarorszag kb a 286 odik helyen all a celorszagaik listajaban, es amugy is kicsi piac. Plusz add hozza, hogy a magyar ember "boltozni" szeret, tehat ami csak online az alapbol buzlik.
Szoval a magyar tavkozlesi piac 2030 elott nem fog sokat valtozni
-
-
zseko
veterán
válasz
kerti008 #10743 üzenetére
Nem vonom kétségbe hogy valakinek ez megéri, ám az a 2000Ft igen drága ha azt nézem hogy én ~2370-ért töltöttem fel 10$-el
Persze kinek mi a fő szempont, számomra a 120 ingyen nap nem az, tekintve azt hogy egy kezem is sok megszámolni hányszor indítottam vezetékes hívást az elmúlt egy évben
(#10747) CineDOG1 ezért csináltam mentést az apk-ról mielőtt ráengedtem a frissítést
-
-
-
törölt tag
válasz
kerti008 #10643 üzenetére
Ne is említsd az ilyesmit, mert a hátamon feláll a szőr! A barátnőm Spanyolországban él, én pedig kamionozok. Szerinted hányszor szembesülök ezzel a problémával? A legszebb az volt, amikor nekiindultunk a szöszivel (már perfektül kommunikál spanyolul) egy feltöltős, netes kártyát szerezni. Nem sikerült. Amikor rákérdeztünk VOIP tiltásra, vagy sávszélességre, az olyan volt, mintha ezek a kifejezések nem léteznének a spanyol nyelvben.
-
válasz
kerti008 #10643 üzenetére
"Rémálmaimban jön elő amikor Blue Mobil kártyára csak Magyarországi állandó lakóhellyel kötnek szerződést."
Folyik már eljárás ellenük ezzel kapcsolatos konkrét eset miatt! A vizsgálat elsődleges szempontja a tájékoztatás elmaradása, még mielőtt a szagértők lerohannának.
-
fujifilm1
senior tag
válasz
kerti008 #10451 üzenetére
Áitrtam a /etc/extensions_global.conf ban a TRIGGER_NUMBER-t
TRIGGER_NUMBER=s
re ahogy tanácsoltad.
Mostmár tényleg foglaltat ad - nem azt hogy nem létező előfizető...
de nem hiv vissza....== Using SIP RTP CoS mark 5
-- Executing [s@disa-request:1] NoOp("SIP/NeoPhoneX-in-00000000", "DISA callback request from "3670244xxxx" <0670244xxxx>") in new stack
-- Executing [s@disa-request:2] GotoIf("SIP/NeoPhoneX-in-00000000", "0?busy,s,1") in new stack
-- Executing [s@disa-request:3] GotoIf("SIP/NeoPhoneX-in-00000000", "0?:busy,s,1") in new stack
-- Goto (busy,s,1)
-- Executing [s@busy:1] Busy("SIP/NeoPhoneX-in-00000000", "60") in new stack
== Spawn extension (busy, s, 1) exited non-zero on 'SIP/NeoPhoneX-in-00000000'és ha másik mobilrol hivom akkor annak is foglaltat ad - (és nem hiv vissza.)
== Using SIP RTP CoS mark 5
-- Executing [s@disa-request:1] NoOp("SIP/NeoPhoneX-in-00000001", "DISA callback request from "3620959xxxx" <0620959xxxx>") in new stack
-- Executing [s@disa-request:2] GotoIf("SIP/NeoPhoneX-in-00000001", "0?busy,s,1") in new stack
-- Executing [s@disa-request:3] GotoIf("SIP/NeoPhoneX-in-00000001", "0?:busy,s,1") in new stack
-- Goto (busy,s,1)
-- Executing [s@busy:1] Busy("SIP/NeoPhoneX-in-00000001", "60") in new stack
== Spawn extension (busy, s, 1) exited non-zero on 'SIP/NeoPhoneX-in-00000001'
big2*CLI>AzonnalViznek elküldtem az uj konfighoz tartozo dial plant....
-
goop
őstag
válasz
kerti008 #10339 üzenetére
Nem talál egyezést, próbáld meg kicserélni az első sort erre, extensions.conf-ban:
exten => _X.,1,Noop(DISA callback request from ${CALLERID(all)})Ez most illeszkedik az összes bejövő hívásra, és innen már megy tovább rendesen, ha stimmel a megadott ALLOWED_NUMBER_0 akkor visszahív.
-
válasz
kerti008 #10232 üzenetére
1.8 cal működnie kellene.
1.4 elég régi már. Nem tudom mi változott azóta.Nem ismerem a qnap világát, de openwrt re pl opkg vel fel lehet tenni Asterisk 11et, szerintem qpkg hez is van repo ahonnan fel tudod tenni, vagy legalább letölteni a csomagot kézzel és installálni.
-
KurtCobain
őstag
válasz
kerti008 #10228 üzenetére
Amit instanwater írt, Ubuntu 14.04, virtualbox-ban.
Ezt követtem, meg a readme-t, és jó. -
törölt tag
válasz
kerti008 #10220 üzenetére
Nem. Teszteltem. Reenger 21 -es számot hívtam feltöltősről úgy, hogy előtte lekérdeztem az egyenleget, mértem a hívás idejét, majd utána is lekértem az egyenleget. Az eredmény megfelelt a Telenor vezetékes hívó tarifának. Ugyanez mobil tarifa szerint nagyságrendekkel drágább lett volna. De felhívtam az ügyfélszolgálatot és ők is megerősítették, hogy ez vezetékes hívásnak minősül.
-
-
válasz
kerti008 #9470 üzenetére
Az igazat megvallva mostanában nem bújom az asterisket, mert itt UKban olyan furcsa világ van, hogy jól keresnek az emberek, a telefon mégis nevetségesen olcsó. Persze itt is vannak rabló szolgáltatók, de nem mind. Otthon mind :-D
Egy szó mint száz, mostanában ritkán követem a topikot, kérlek privátban küldd el az extensions.conf fájlod, meg hogy milyen szolgáltatókat állítottál be a sip.conf ban.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el a téma összefoglalót!
● Nyílt egy topic a komolyabb kérdéseknek, ezentúl ott beszéljetek erről:
VoIP - mélyvíz
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Jelszókezelők 2025-ben: biztonság vagy illúzió?
- Formula-1 humoros
- Battlefield 6
- Magisk
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Otthoni IPTV megvalósítási lehetőségek?
- További aktív témák...
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD
- GeForce RTX 3060 Ti Gaming OC 8GB
- Gigabyte 15 G5 Gamer FHD IPS 144Hz i5-12500H 12mag 4.5Ghz 16GB 512GB Nvidia RTX 3050 Win11 Garancia
- Layer 2 Plus (Layer 3 Lite) Passzív rack switch, 24x1G + 4x10G SFP+ , SFP-kkel FS S3900-24T4S-R
- Eladó/Lenovo X240 Ultrabook/I5-4300U/8GB DDR3/Win 10Pro/12,5"!!!
- Utolsó darab - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- Philips NA351/00 Dupla kosaras Airfryer eladó
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961)
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest