Hirdetés
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
- iOS alkalmazások
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
VoIP
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
tupuk
aktív tag
Sziasztok, a topiknyitóban olvastam, hogy ha amerikai címmel regizünk, akkor a 20% ÁFA nincs rajta az áron.
Kérdésem, hogy ha így teszek, majd regizek két magyar telefonszámot, akkor zavarni fogja-e a rendszert, hogy amerikai címről magyar számot regizek?
A számom fontos, hogy akiket hívok azok lássák a számom, mert utálnék rejtett számról hívni embereket, akkor inkább fizetem azt az áfát-át, annyira nem vészes összeg.Másik kérdésem, hogy mivel itthon wifiről nem megy az okostelón a voip (az asztalai sz.gépről kell hívnom mindenkit) , ezért tervezem, hogy a T-mobilnál veszek dominós netet, arról biztos menni fog a voip, de mennyi az adatforgalom mondjuk egy átlagos egyperces hívásnál?
-
club1
veterán
Erre nekem azt írták vissza az FVD-től, hogy ők alapvetően a hazai (luxembourgi) magánfelhasználók kiszolgálására alakultak. Emellett cégek számára is lehetővé teszik ugyan a csatlakozást, de ezeket a nyomott díjakat csak a felsorolt feltételek (és az adott informatikai rendszerből kinyerhető, külföldi cégeknek nehezen elszámolható luxembourgi ÁFÁ-s számlákkal) tudják biztosítani.
-
Köszönöm válaszod. A megkerülést úgy értettem, hogy ha több telefon is van egy telephelyen, akkor valami plusz pénzért cserébe ne kelljen minden telefonra külön account-ot regisztrálni, és egyszerre több hívás indítása is ugyanannyiba kerüljön.
Ha azonos netet használ több voip telefon, akkor összesen csak 300 percet használhatnak: FVD - "Registered users get max 300 minutes per week of free calls, measured over the last 7 days and per unique IP address."
-
andatti
senior tag
köszi a válaszokat, akkor majd ezekkel felvértezve magam újra beszélek vele... XD XD XD
-
sumsang
aktív tag
Szia!
A t-mobilos és a telenoros hangalapu karikat ismerem, tudom, h azokkal nincs különösebb gubanc, de adatkártyásra cserélném az ár miatt, ha rendesen kezelnék, ill nem tiltaná a szolgáltató a SIP protokoll-t. De sajna nincs ismerettségi körömben senkinek ilyen webes kártyája. -
club1
veterán
Nem érdemes kikerülni, ha egyszer 11-12.31 EUR feltöltéssel kap az adott telephely 120 nap ingyenes vezetékes hívást. Ezt a havi szinten bruttó 930 Ft-os telefonköltséget le nem beszélő telephelyekre minek telefon? Vagy ha kell, majd azután szép lassan lebeszélik azt a 10 EUR egyenleget...
-
allfinanz
senior tag
válasz
andatti
üzenetére
Ott az ephone.
Minden telephelyen bekötsz egy IP telefont, rendelsz hozzá havi 100 Ft-ért hozzá városi számot.
Telephelyek egymást ingyen hívhatják, hiszen VOIP-VOIP hívás van.
Készülékek (IP-telefon vagy ATA) beszerzésére meg kell keresni több céget, h mennyi kedvezményt adnak ilyen tétel esetén. Olyan készülék kell, ami több VOIP kiszolgálót menedzsel. Befelé ephone, kifelé FVD.
Weben keresztül meg lehet menedzselni egyesével a telepeket. -
Nashville
tag
Sziasztok!
Egy ismerősnek akadt problémája az Androidos telójára feltelepített MobileVoip programmal. Régebben nem volt problémája vele, remekül tudta használni. Kb. két hete csak kb 15 másodpercig hallható a beszélgetés. A hang elmegy mindkét oldalról, a hívás viszont megy tovább. Megnéztem az internet sebességét 2 Mbit le 1 Mbit fel ezzel nincs gond és szolgáltatót sem váltott időközben. Uninstalláltuk a telón lévő Viber- t, nem- e véletlenül összeakad a két program, de nem, utána is ugyanaz a hibajelenség.
Van ötletetek a probléma megoldására? Előre is köszi! -
andatti
senior tag
Apropó... Nagyvállalat esetében mi a helyzet ezekkel a voip lehetőségekkel? Mert van egy nagy cég 20 telephellyel, aki szívesen kiépítené, de az mondta, olyan sok, 10-100 millióba kerülne, hogy az nem térülne vissza... Ezen meglepődtem. Bár szerintem a percdíjak számukra is ilyen olcsók kellene legyenek... nem? (a cégnek van saját telekommunikációs tanácsadója, ezért is furcsa nekem ez a dolog, ezért akarom megkérdezni...
-
andatti
senior tag
Én már 2800 lebeszélt percnél tartok és meg vagyok elégedve az FVD-vel... Igaz nem mobilon, hanem pc-n használom... Ha a csörgés torz, akkor inkább , bontok és újrahívom, amikor már normális, (ha nem figyeltem erre és úgy hívtam 2x belefutottam abba, hogy torz volt és recsegett, bár engem jól hallottak...) ezt leszámítva semmi vonalproblémám nem volt... jah, de. 2x idegen nyelven karattyált egy pasas, amikor egy hölgy ismerős 70-es számát hívtam. (persze ő nem tudta, hogy már 3x kerestem...
)Szóval aki itt csak elégedetlenkedik, annál valami más gond lehet, hardver, szoftver, nem tudom. De az ide írogatók többségének is nagyon jól működik a voip, és 3-4 Ft-os percdíjért ennyi kényelmetlenség még bőven belefér nekem, főnökeimet, üzletfeleket is erről hívok, van aki az alapítványában is ezt tette kötelezővé... és elégedett vele.
Nekem voip nélkül is volt sokszor, hogy visszhangzik, torz, netán nem hall a másik fél, és ott még reklamálni sem tudtam, legfeljebb újra hívtam, percenként 50 Ft-ért...
-
barpici
csendes tag
Én Lin2SD-ben lejegeltem a Market Updater-t. Így semmi sem frissül magától. Természetesen ehhez rootolt telefon kell. Én még Marketet használok, de gondolom a Play esetén is működhet, csak ott lehet play updater-t kell keresni. Ez még rendszer programoknál is hasznos, nem tudja azt sem frissíteni magától. Én a Market miatt találtam ezt ki, nem jön be a Play felülete.
-
allfinanz
senior tag
Csipsimple video plugint hasznalja valaki voipos videohivasra?
-
McLaca
őstag
válasz
ActionPS
üzenetére
De nevén nevezve melyik szolgáltató?
A viberes eset egy lehetséges megfejtése a visszahívott szám. Mármint, a szám, amire ismeretlentől üzenet jött, egykor valaki másé volt, aki meg ráírt, annak a telefonkönyvében azóta benne van, amikor még másé volt, és ha ráír, a szám új tulaja kapja meg az üzenetet. Mert a viber a telefonkönyvet figyeli és a szerint rendel hozzá a küldőnél nevet.
Lehet, hogy más országban nem akkora divat a számcserebere, mint nálunk. Az én számom 12 éves, hordozom, ha kell. Másoknál meg az a divat, hogy ha új telefont vesz, mondjuk kártyásan ugyanannál a szolgáltatónál, ahol eddig is volt, akkor nem átteszi a régi SIM-et a telóba, hanem használja az újat. Aztán 600 felé elregélni, hogy megváltozott, biztos egyszerűbb és olcsóbb...
De más esetben is inkább hónapokig osztogatja az új számát, mint sem számot hordozzon.Üdv!
-
ActionPS
csendes tag
Félreértesz. A megfelelő hardveres háttérrel bíró VOIP ellen csak kukacoskodni lehet max., de ez egy járható út. Az említett esetben egy Cisco hardveres háttérrel érthető, hogy működött. A probléma a simán szoftveres megoldásokkal van, amiről sokan szeretik kijelenteni, hogy 100%-ig megbízhatók és stabilak. Tapasztalatom szerint ez nem állja meg a helyét.
-
club1
veterán
válasz
ActionPS
üzenetére
Elmondom neked, hogy x cégnél álltam át CISCO ATA adapterekkel FVD-re. Panasz még csak azért volt, mert nem működött rendesen az adott cég net kapcsolata (így természetesen a voip sem tudott működni). A saját cégemnél már 5000 hibamentes perc felett tartunk, persze mi optikai bérelt vonalat használunk...
-
-
ActionPS
csendes tag
Van valamilyen doksid hozzá esetleg screenshot? Ha nincs, akkor nem akarlak elkeseríteni, de nem sok esély van. Még a tisztességes cégeknél is akadhat ilyen probléma, nem beszélve a tisztességtelenekről. Itt a rendszer kiforratlanságából adódott a probléma, de van olyan szolgáltató aki direkt húzza csőbe az embereket.
Egy barátom regelt egy Voip szolgáltatóhoz, az olcsó külföldi percdíjak miatt. Semmi kisbetűs rész vagy egyéb info. Majd kiderült, hogy kb a mobil percdíjakkal azonos díjat kellett fizetnie. Ez az első hónap után kiderült, reklamált de semmi. Nem győzöm hangsúlyozni, hogy még az igazán nagy VOIP nevek is küzdenek a gyerekbetegségekkel. -
Zeki
nagyúr
Azt kérdezném, hogy kell letiltani a frissítéseket?
Mert tegnap letöröltem az új mobilevoipot a samsungról, felraktam egy régit, minden frankó volt.
Erre most nézem, sikeresen frissült, és máris nem lehet társítani a hívásokhoz. -
tyuli76
tag
Üdv.
Az android saját internetes hivásárol irnál többet.Hogyan kell azt beállitani?Nekem kinábol rendelt telefonom van és minden máskép van benne.Most a sipdroid van fent,de ma amikro wifin hivtam Bécst,nagyon sok volt a szakadozás.Nálam is a Mobilvoip app a legjobb,de az halk mind a 2 oldalon. -
club1
veterán
A MobileVoip adott telefon modelleken csinálja ezt. Verziófrissítésekkel egyesével javítgatják ezeket (de volt már, hogy addig problémamentesen működő szoftver az új frissítés után az adott telefonon már csak kihangosítva volt hajlandó működni). Próbálj meg korábbi verziót feltenni (ha eddig működött), ha eddig sem, akkor pedig használj másik programot, vagy headset-et.
-
korfa
aktív tag
Engem most az zavar hogy windows phone alatt a mobilvoip kliens a hangszorot használja, tehát olyan mintha kihangositva lenne. Erre nincs valami megoldás?
-
pinnacle
nagyúr
Köszi! Találtam egy régebbi beállítást, ott a " Hozzáférési pont típusa: internet" volt az ajánlott a default, supl helyett.
-
-
Zeki
nagyúr
válasz
pinnacle
üzenetére
Urak!
KÖSZÖNÖM A MEGOLDÁST!
Most az előbb wnw beállítással próbáltam, ahogy volt eddig is. 3 kicsöngés után bambi.
Átírtam internetre, máris jó lett!Én meg már a mobilevoipot is felraktam a telómra délután, hátha azzal megy, de azzal sem ment.
Így most megint mehet a SIP hívás a gyári Nokia kleinssel. -
McLaca
őstag
válasz
pinnacle
üzenetére
Nem tud kilökni, mert egyedi IP-d van, csak nem WAN ip, tehát tényleg úgy képzeld el, mint ha router mögött lennél, egy belső hálón. Azoknál az oldalaknál gond, amik nézik az IP-t, pl. szavazások, időkorlátos letöltőoldalak, meg ott, ahol esetleg tiltották azt a WAN IP-t, amin a net felől látszol, mert akkor több száz júzert érinthet.

Egyébként az internet apn-nel én elég gyakran tapasztalok problémát, olyankor mindig átlép wnv-re a telóm és azzal sosincs gond - csak én meg nem akarok egy IP-n osztozni másokkal.
Üdv!
-
pinnacle
nagyúr
Köszi! Jó, hogy a T-Mobile-nál lehet váltogatni az apn-t. Most beszéltem velük, ők sem tudták, hogy mi a különbség. Azt viszont mondták, hogy a internet.telekom, 4G. Lehet, hogy wnv-nél azért szakad, mert ha valaki belép a közösbe az "kilök" engem, míg saját ip-t csak én használok?
Mehetek vissza a telefonért, remélhetőleg tényleg ez a megoldás. -
McLaca
őstag
válasz
pinnacle
üzenetére
Kettő közt annyi a különbség, hogy "internet" apn esetén saját ip-t kapsz, wnv apn esetén meg csak nat-olva vagy, azaz több mobil ugyanazon az ip-n megy ki a nagy közösbe (mintha egy router mögött lennél).
Apropó, árcsökkentés-dömping volt.

De csalóka ám, mert van, ami 0,015-re csökkent, csak a progx.ch kerekít. Aki még nem FVD-t használ, hanem ezek közt valamelyiket, örülhet.
(CallPirates accountom van, de pénz nincs rajta.)Üdv!
-
pinnacle
nagyúr
Ma próbálta ismerősöm Samsung Young-al, az is eldobta a jelet Viber, MobileVoip használatánál. Nincsen most valami karbantartás, ami miatt az érzékenyebb készülékek szaggatnak? Remélhetőleg a T-Mobile-nál nem a Voip korlátozását gyakorolják. Pont most akarok átjönni a Telenortól. A gyárin szinte semmit sem lehet állítani, mégis tényleg jobbnak tűnik. A mikrofon is érzékenyebb.
Úgy látszik a T-Mobile topicban megtalálták a megoldást. "APN-t átírtam wnv-ről internetre."
Ha ez a megoldás, akkor tényleg hülyét kapok.
Ma vittem vissza az LG L5 II-t. Senki nem mondta, pedig az LG-vel, T-Mobile-al is beszéltem. -
McLaca
őstag
Ma volt valami gixer az "internet" apn-nel. Persze ha régóta tapasztalod, akkor passz.
club1: Nokia Belle FP1, egy 701-esen (sima mezei egymagos 1,3GHz-es proci, abból sem a legújabb fejlesztés, 512MB RAM) és MobileVoIP, ill. a Nokia saját SIP kliense is problémamentes (háttérben viber, opera mini, e-mail kliens). Nem hiszem, hogy Droidon akkora erőforrásigénye lenne ezeknek a dolgoknak. Egyszerűen gané' módon vannak implementálva a progik. Pl. volt már itt a topicban olyan hiba, hogy nem tudta elindítani a mikrofont a program, vagy épp csak a csengőhangszórót tudja meghajtani (kihangosítva működik), a telefonhangszórót nem, stb., stb. Vagy programozói trehányság, vagy a droid ennyire betegen programozható.
Üdv!
-
club1
veterán
Betettem az egyik céges T-Mobile adatkártyánkat (Business Net) egy Samsung Galaxy S DUOS telefonba, hogy a különböző kodekeket tesztelgessem mobilnettel. Az eredmény elég elszomorító lett: Full térerő és rendelkezésre álló több mint elégséges sávszélesség dacára minden FVD-n használható kodekkel (ILBC, 711a, 729) voltak szó- vagy szótagkimaradások a nap folyamán a hívásokban. Használtam egy rakás klienst (CSipSimple, Media5, SipDroid, és még 4 másik kevésbé neves sip), plusz MobileVoip klienst is. Talán utóbbinál volt a legkevesebb kimaradás, viszont a hangminőség ott volt a legrosszabb. Aztán késő délután rátaláltam az ideális kliensre, amivel több perc alatt sem volt szótagkimaradásom. Ez pedig az Android saját internetes hívás kliense volt.
Csak arra tudok gondolni, hogy az adott telefonon az operációs rendszer saját kliensétől eltérő sip kliensek akkora erőforrásigényt jelentenek hívás közben a telefonnak, hogy emiatt van időnként szakadozás. A tippem igazolásához persze tesztelni kellene a klienseket mondjuk egy Galaxy S3/4-en is (momentán nincs kéznél). -
allfinanz
senior tag
-
Zeki
nagyúr
-
barpici
csendes tag
Nem emlékszem, hogy esett e róla szó. CSipSimple-nek van egy plugin-ja, amivel MobileVOIP call back funkcióját az Android rendszerből indított hívással lehet használni. A hívni kívánt szám nyomásakor ki lehet választani, hogyan szeretnénk a hívást: sima CSip, access number (ami nem értek, ha valaki elmagyarázza megköszönöm), callback, vagy GSM. Még nem próbáltam.
Link.
-
otps
aktív tag
Épp akartam kérdezni. PC-n semmi gond, de a Galaxy Minin a Mobile VOIP App legújabb verziója valamiért nem szuperál. Kicsörög, de a hívott fel nem hall semmit. Lehet downgrade-elni? Megoldás?
Ja, eszembe jutott, hogy a callbacket nem próbáltam, annak végül is működnie kell, nem?
-
club1
veterán
Ma még egy megszakadás sem volt:
21-Jun-2013 08:26:10 SIP +36 +421 00:00:40 € 0.070
21-Jun-2013 08:05:46 SIP +36 +3670 00:16:01 € 0.170
21-Jun-2013 07:58:20 SIP +36 +3630 00:03:20 € 0.040
21-Jun-2013 07:57:05 SIP +36 +3620 00:00:24 € 0.010
21-Jun-2013 07:48:27 SIP +36 +3627 00:02:20 Free
21-Jun-2013 07:37:21 SIP +36 +421 00:00:32 € 0.070
21-Jun-2013 07:17:35 SIP +36 +3670 00:00:46 € 0.010Milyen netet/klienst használsz?
-
Zeki
nagyúr
Másnál hogy megy most a freevoipdeal?
Nekem 1 percen belül turira szakad. Van amikor már a 3. kicsörgés után is. -
McLaca
őstag
Melyik bank az, amelyik egy külföldi utalásnál több, mint 200%-os jutalékot számol fel?
Kondíciós listával kellett volna kezdeni, de egy ilyen húzás nálam indukálna egy bankváltást. Apropó: miért kell 2 sor a közleménybe? Azt kell beleírni, amit kérnek. Csak azt. Folytatólagosan.
(Melóhelyemen is rengeteg gond van abból, hogy a közleménybe egy 10, vagy 12 jegyű szám helyett regényt írnak, épp csak a lényeget nem).Jamcsabi#4624: Használj helyette iLBC-t, ha van, mert bitrátája nagyjából ugyanaz, csak épp a minősége és a hibatűrése jobb. Nem mellesleg szabad forrású, tehát ingyen volt, és lesz is mindig.

Üdv!
-
pinnacle
nagyúr
Tegnapelőtt vettem egy Dominós LG L5 II-t. Tegnap aktiváltak hozzá 100MB ingyenes webshopos internetet. Ha MobileVoipe-ról hívást indítok 15-16mp után elmegy a hang, a kapcsolat excellent-ről, fair-re majd poor-ra vált. Ugyanez a helyzet Vibernél is. Gondolom nem a készülék hibája, mert Wifin-n keresztül semmi gond.
Lehet, hogy a T-Mobile-nál elkezdték a korlátozást vagy csak ez a webshopos 100MB-t ilyen?
Azt mondták nem tudnak semmiről, próbáljam meg csak WCDMA-n, mert a 2G-3G váltásnál is megszakadhat a kapcsolat, de ez sem segített. Nekem az a furcsa, hogy mindig pont 15-16mp után szakad meg a kapcsolat, de azt mondták, hogy korlátozás csak az Eco, Fun, Surf-nél van. Aktiváltam a Domino Go!Net M-t, is de semmi változás. -
tyuli76
tag
Köszi sikerült
Ugy tünik,h nem zavar be a sima hivásba se mint a Csip a gsm hivásba.Csak még bohockodni kell
amikor kilépek,akkor nem akar vissza kapcsolni,regitrácio hibát ir ki
NA talán ez is jo lett,Wifi ki,be,és akkor csatlakozik.
Nem értem
A freecall sikerült de a FVD 403 hibát ir ki
registration failed -
válasz
tyuli76
üzenetére
FVD - Sip beállítások a lap alján, Sipdroid-ban: Menü gomb, Settings, SIP Account Line 1, Username: Fvd név, Password: Fvd jelszó, Server or Proxy: sip.freevoipdeal.com, Username or Caller ID: +3620xxxxxxx (telefonszámod), Port: 5060, Protocol: UDP. Audio and Codecs-nél PCMA vagy PCMU legyen elől, G722-őt nem támogatja az FVD.
Domino-val működik az FVD-s Sip? Nálam egyik programmal sem sikerült csatlakozni a szerverhez, MobileVoip szerencsére működik.
-
Zeki
nagyúr
válasz
instantwater
üzenetére
Meg van 12Ft kapcsolási díj.
-
-
tyuli76
tag
Köszi beállitottam csipsimlet,de most olyan gondom van,h miután wifin,vagy neten csipsimplen azon által a fvd használom,utána ha felhivok valakit T-n,(nem FVD)vagy hivnak engem akkor semmit nem hallok én se meg a másik fél se.Leállitom a netet,a csipet is kényszeritett leállitással,ugy se jo,csak ha ujra inditom a telefont.Mi lehet a gond?
A csipen sokkal hangosabbra tudtam állitani a microfont és a hangszorot is,ezért nem szeretném törölni az appot. -
Zeki
nagyúr
válasz
instantwater
üzenetére
vagy csinálsz egy kamu adatos paypal számlát, arra átutalsz a meglévő paypalodról zsetont, és akkor nem tudnak sehogy sem lehúzni.
-
-
Jamcsabi
tag
Freevoipdeal szolgáltatónál vagyok, és CSipSimple klienst használok. Mostanàban egyre gyakrabban panaszkodnak, hogy sokszor rosszul hallanak engem, vagy a hívott fél egyàltalán nem èrti, amit én mondok. Lehet-e ezen valahogy javítani (van-e esetleg erre egy bevált codec?) Vagy ezt el kell így fogadni, mint a voip gyakori velejàróját? Az internet kapcsolattal minden rendben (wifi antenna mellett vagyok, 10/10 Mbit/s net, csak én használom), a CSipSimple-ben minden alapbeállításon van.
-
LámaZ
addikt
Imádom az ilyen sz.rakodókat. :-)
Félsz a bankkártya-használattól*, mert meglopnak a rablók, aztán „meglopod” te saját magad.
Bocs, ezt nem tudtam kihagyni. :-)*) Igazából, még bankkártya adataidat sem kell kiadnod a FVD fiók feltöltéséhez, mert a Skype és talán a Skrill is használható, ezek valamelyikével töltöttem én is.
-
szilard28
aktív tag
Bankkártyás vásárlásnál a középárfolyam közelében terhelik be az összeget a számlára, vagyis nyugodtan vásárolhatsz euróban vagy dollárban (euróbannvisanál kb 1%, mastercardnál pár ezrelék, de ez is csak 30 ft 10 eurónál)
Utalásnál van a legtöbb banknál a pofátlanságot sokszorosan meghaladó díjtétel (utalás valódi költsége pár eurócent, míg gyakran többezres minimumdíjat számítanak fel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el a téma összefoglalót!
● Nyílt egy topic a komolyabb kérdéseknek, ezentúl ott beszéljetek erről:
VoIP - mélyvíz
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen POS terminál szolgáltatót válasszon egy mikro- vagy kisvállalkozás?
- Július 9-én jön az Assassin’s Creed: Black Flag Resynced
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Parfüm topik
- Hálózati / IP kamera
- Honda topik
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab A7 /3/32GB / wi-fi / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z390 i7 9700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Phanteks Eclipse P360A 650W
- Xbox Series X // Számla // Garancia //
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
- HP EliteBook 840 G8 14" i5 1145G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)

Ma vittem vissza az LG L5 II-t. Senki nem mondta, pedig az LG-vel, T-Mobile-al is beszéltem.

A freecall sikerült de a FVD 403 hibát ir ki
)))Ezt se tudom beállitani a Sipdroidot,hogyan kell?