- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
VoIP
Új hozzászólás Aktív témák
-
andatti
senior tag
válasz
ActionPS #5121 üzenetére
Igen, nekem nincs külön voip készülékem, mert nincs rá szükség, megfelelő minőséget nyújt anélkül is... Elég a pc-be dugott headset. A rögzített felvételek is azt mutatták, hogy nem volt szükség rá. Emellett tudok 50-100 fős kft-ket, ahol pl. voip megoldás van, és tudok önkormányzatokat is, ahol be van állítva egy voip telefonközpont és azon keresztül, voip alapon fogadnak és indítanak hívásokat a hivatal dolgozói... (akik, mint tudjuk a magán és üzleti dolgaikat is azon intézik) Én még egy panaszt sem hallottam... Én is dolgoztam egy kis kft-nél, ahol 15-en dolgoztunk és a főnök ott is megkért egy helyi körzetszámos voip-ot, amit az országos szakmai lapban mindig megjelentet, ő sem panaszkodott az alatt az idő alatt, amíg ott dolgoztam, hogy minőségi problémája lett volna... (se hívásnál, se fogadásnál) amúgy meg jóval olcsóbb volt neki, mintha a t-com-ot kérte volna meg...
Kezdem azt hinni, hogy az a szakember gárda, aki nálatok intézte a voip rendszerre való átállást, nem teljesen ért a szakmájához...
-
andatti
senior tag
válasz
ActionPS #5114 üzenetére
ezt most én nem értem... A számítógépemen win7 fut, amiben hardveresen 2 magos proci van benne, még az első időkből, ami ma már gyöngének számít, de nekem megfelel. Ami a voip-ot illeti FVD-t használtam, a saját programjával pc-n. Felvenni meg azért tudtam pofon egyszerűen, mert a win7-nek van hangrögzítő progija, amit könnyedén elő lehetett csalni a start menünél beírva a keresőbe... S, hogy milyen terület? Háát, kb. mint a call center. Gondolom te is találkoztál már call centeren belül azzal, hogy a beszélgetésed rögzítik... Semmi probléma nem volt a vonallal, egyszer sem.
Amúgy nem csak az én véleményem, de ahogy olvasgattam a fórumot és a te hsz-eid, kb. neked nem volt olyan, ami jó lett volna, valaha is... Ez viszont mindenkinek szemet szúrt itt.Ráadásul többen írták neked, hogy ha callback használod ezt a voip lehetőséget, akkor szimplán gsm -et használsz, a voda, t-mobil, telenor kiépített hálózatát, percenként 6,6 Ft-ért, /12,5 Ft-os kapcsolási díj mellett/. Ami minőségben ugyan úgy gsm, mint a saját szolgáltatód gsm szolgáltatása. Így. ha a te szolgáltatóddal elégedett vagy, akkor ezzel is az lehetnél lényegesen olcsóbban, mint a feltöltős mobil percdíjak... (hiszen zárt flottában ma már nem ritka az 5-7 Ft-os mobil percdíj, aminél már nem biztos, hogy megéri a voip-ozás... de ilyen zárt flottákba bekerülni nem könnyű egy átlag magyar számára, így még mindig lehet spórolni a voip-al, minőségi romlás nélkül.)
-
McLaca
őstag
válasz
ActionPS #5115 üzenetére
Elárulom, nagyon is használható módon!
ILBC kodekkel EDGE hálózaton is simán megy a hívás, akadás előfordulhat, de az a préri közepén GSM hívás esetén is (kipróbált dologról beszélek).
Viszont akkor már csak egy kérdésem van: miért erőlteted az üzleti megoldások emlegetését (jókora mennyiségű sopánkodással karöltve), amikor itt nagyjából senkinek sem ez a célja?
Továbbra is fenntartom azon álláspontomat, hogy a topic céljának tekintetében el vagy tévedve.
Kb. mint ha valaki személyvonattal akarna eljutni A-ból B-be egy 1 kilós csomaggal, és te elmagyaráznád neki, hogy személyvonaton milyen rossz az áruszállítás és mennyivel jobb tehervonattal. 1 kilós csomagról van szó ugyebár.ActionPS#5116: Nálad valami varázslatos verziója futhat a skype-nak, mert konkrétan a leghisztérikusabb szoftver, ami létezik. A legkisebb hálózati problémánál már dobja el a kapcsolatot, a hívást. A fentebb említett iLBC kodek viszont nagyfokú hibatűréssel rendelkezik, még kb. 20%-os adatvesztés esetén is érthető marad a beszéd, és nem szakad a hívás. Ilyen tekintetben fejlettebb, mint a GSM kodek.
Üdv!
-
gelez
csendes tag
-
Andralin
aktív tag
válasz
ActionPS #4944 üzenetére
Én is hozzászólok ehhez a témához, mert már engem is kezd idegesíteni ez a folyamatos VOIP lehúzás!
Én 10 hónapja használom a FVD-t, mióta felfedeztem gyakorlatilag csak ezzel telefonálok. Otthon Mo-n vagy wifin használom, vagy a T-Mobile 3G hálózatán közvetlen netes hívással. Nálam szerencsére csak elenyésző esetben jelentkeznek az itt felsorolt problémák. Mondjuk hogy 5 indított hívásból egyszer rosszabb a hangminőség, ilyenkor egyszerűen leteszem és újrahívok, de egyébként teljesen elfogadható a minőség. Kizárólag mobiltelefonról használom, MobileVOIP szoftverrel.
Az otthoni használat mellett rendszeresen utazok mindenfelé és a VOIP egyszerűen verhetetlen a roaming ellen!
Nemrég érdeklődtem itt a topikban USA T-Mobilos SIM kártyával kapcsolatban, azt sikerült is megvennem és egyhetes otttartózkodásom alatt az FVD-vel használva súlyos tízezreket spóróltam meg a hazatelefonálás költségén.
Pár napja pedig Malájziába érkeztem, ahol a repülőből kiszállva, telefont bekapcsolva a következő üdvözlet fogadott kedvenc magyar T-Mobile szolgáltatómtól: "Üdvözöljük Malájziában! A forgalmazás díja eltér a hazaitól. Hívásindítás 1191 Ft/p, fogadás..."
Ezt olvasva elmormoltam egy ízes magyar káromkodást és a reptéren az első utam rögtön egy turisták számára helyi prepaid SIM kártyákat árusító kioszkhoz vezetett. Itt vettem egy helyi SIM-et 100 Mb adatfelhasználással mindössze 30 Ringgitért, ami kb. 2200 Ft, ez kevesebb mint 2 perc beszélgetés díja roamingon, majd belőttem a MobileVOIP-ot rajta, azóta azt használom, call-back-el, mivel a maláj mobilszámokat ingyen hívja az FVD!
Párnapos itttartózkodásom alatt már kb. 2 órányit hívtam magyar mobilszámokat az FVD-vel a 3 forintos percdíjért, ez a kapcsolási díjakkal együtt (call-back) kb. 400 Ft-omba fájt eddig. Mindez a közkedvelt magyar T-mobile által bíztosított roamingtarifákon a tutibiztos megbízható hiper-szuper GSM hálózatán keresztül több mint 140 ezer forintomba került volna!!!Szóval lehet itt szapulni a VOIP-et, így is, meg úgy is, de amíg a pénzéhes rablóbandák képesek 400-szoros percdíjakat elkérni, addig azt hiszem nincs miről beszélgetni, nincs az az ember aki nekem megmagyarázná miért érné meg nekem a négyszázszoros percdíjat kifizetnem az ugyanolyan jól működő VOIP helyett!
-
McLaca
őstag
válasz
ActionPS #4945 üzenetére
És mit csinálsz a szuperhardveres, szuperjóminőségű (direkt egybe írva), szuperdrága cuccoddal a préri közepén? Elégeted, hogy legalább füstjeleket küldhess vele?
Komolyan mondom, te vagy Marvin vagy, a depressziós robot a Galaxis útikalauz stopposoknak c. filmből, vagy egyszerűen buta.Csak egy sztori, amit vissza is olvashatsz, mert le is írtam a topicban: anno, amikor tesztelgettem a kodekeket mobilon, szoftveresen (irgum-burgum, fujj, köpd ki, az rossz! használhatatlan! hibás! nem működik! bizonytalan! megbízhatatlan! stb...!), az iLBC és PCMU kodekekkel kísérleteztem, és mivel a vezetékes hívás ingyenes FVD-n, így egy IVR-t (az ELMŰ-ét) hívogattam (mert a 40-es számukhoz tartozik egy 1-es körzetű normál vezetékes is). Ekkor történt, hogy azt hittem, PCMU kodekkel voip hívást indítok, de az előző hívásokhoz képest pocsék volt a hangminőség, kásás, bugyborékolós. A hívást kinyomva jöttem rá, hogy ez bizony GSM-en ment véletlen. Ugyanis PCMU kodekkel, wifin (de legalább 30%-os 3G térerő mellett is, igaz, mobilneten a magas hibatűrésű iLBC kodeket használom) kristálytiszta a hangminőség, ami nem meglepő, mert a GSM kodek bitrátájának többszörösét használja a PCMU. Meg is lepődtem, hogy ilyen jó hangminőség jöhet telefonból. Nokia 701, Belle FP1, SIP protokoll. Tisztán szoftveresen. Akár a mező közepéről. De majd legközelebb előbb kiépítek egy optikai hálózatot a rétre, majd kicuccolok a hűdenagyon hardveres motyómmal és egy aggregátorral a közepére, és szupermegbízhatóan, szuperstabilan, szuperminőségben, szupermen módjára telózok. Ja, hogy mindezért annyit fizetek, hogy a büdös életben soha nem hozza vissza a percdíjon nyert összeg az árát...?
Csak egy kérdésem van: te fel is fogod, amit írunk, vagy write onlyban (sopánkodás onlyban) vagy?
De lenne egy kérésem is: mondj nekem megoldást olcsó mobilhívásra, mobileszközön, mobilitást igénylő környezetben (mondjuk a réten, ha már felhoztam korábban), és mindezt hardveres megoldással, és ne mobilnet használatával! Tudsz ilyet? Nem. Köszönöm, ülj le fiam, egyes.Üdv!
-
csipuka
senior tag
válasz
ActionPS #4944 üzenetére
Neked T-kom reszvenyed van, vagy az allamigazgatasban erdekeltseged, hogy a voip-ot csak fikazod?
En kulfoldrol csak igy tudok normalisan hazatelefonalni, de nagyon ritkan van panasz ra, pedig kocsibol nyomom BT-n keresztul 3G-n.
Elhiszem, hogy nincs hibamentes rendszer, de ezert az arert boven belefer. Hasznalnod kene, hogy kitapasztalod az elonyeit. -
andatti
senior tag
válasz
ActionPS #4944 üzenetére
Érdekes, hogy te időről időre felbukkansz itt és soha, semmi nem jó... Nem valaki fizet a szolgálataidért?
Nekem olyannyira jó ez a potom pénzért való telefonálás, hogy egy vitás ügyben még segítségemre is volt.
- A telefont munkára is használom és a főnökeim felé gondom akadt... Nosza, pc-ről felhívtam őket, amit egy kis progival rögzítettem is, azt pedig elküldtem a főnökeimnek bizonyíték gyanánt emailben... idézet a főnöktől:
"Elfogadom a kérését, hogy ... pont ez a célja, hogy az adott ... tisztázni tudja magát. Ebben az esetben úgy érzem, hogy nagyon korrektül sikerült." A hangfelvételek még megvannak, csak személyiségi jogok miatt nem adom ki másnak... De kristálytiszta a vonal, mint ahogy az esetek 98-99%-ában az. azt sokkal jobban utálom, amikor hívom a főnököm gsm-en, és ő kocsiban ül, recseg, ropog, majd megszakad és ezt játsszuk negyed óráig, pedig mindhárom szolgáltató "veri a mellét", hogy országos lefedettség... pff. (pedig a főnököm csak autópályán megy és nagyvárosban közlekedik alföldön, szóval hegyek sincsenek, hogy árnyékoljanak...). Persze voip-on is megszakadhat, de az kíméli a pénztárcámat... Szóval az általad sztárolt gsm sem ér túl sokat, és még igen drága is. (nekem most pl. közel 50 Ft percenként...) Kérdés, hogy minek fizessek ennyit érte, ha 3 Ft-ért jobbat kapok. (mivel még rögzíteni is tudom, gond nélkül...)? -
Greenbook
tag
válasz
ActionPS #4794 üzenetére
A fórumtársak már kifejtettek rólad ezt-azt én nem taglalnám tovább a topikhoz való viszonyodat.
Amit említettem és bátorkodtam javasolni terméket azt azért tettem, mert 5 hónapja HASZNÁLOM és hiba nélkül teszi a dolgát.Olyan eszközről amit én még bekapcsolva SEM láttam, nem nyilatkoznék.
Almát és körtét nem hasonlítanék egymáshoz. ( vezetékes vs. vezeték nélküli telefon )
Innentől az ár/érték arány sem releváns természetesen.Amennyiben bárkinek szüksége lenne a telefon beállításában segítségre, jelezze.
( bekapcsolástól számítva perceken belül használható a készülék, minden beállítással ) -
Zeki
nagyúr
válasz
ActionPS #4791 üzenetére
Nem tudom melyik ujjadból szoptad ki a 110%-ot, de senki sem írt itt ilyet.
Sőt, azzal mindenki tisztában van hogy lehet gebasz, vagy hogy ha furcsán csörög ki, lerakja, és újrahívja.
És mindenki azt mondja, ez belefér a 3Ft-os percdíjba.
Itt senki sem fog otthonra drága kütyüket venni, hogy 110% legyen a dolog.
Sőt, azt nézzük, hogy és hol akciós a mobilnet, hogy ez is olcsóbb legyen a mobilunkról.
Te totál másról beszélsz, mint amit mi elvárunk, használunk. -
McLaca
őstag
válasz
ActionPS #4792 üzenetére
Szerintem az alapvető probléma az, hogy te totál félreértelmezed ezeknek a programoknak, megoldásoknak a célját, létjogosultságát és a felhasználóit is, és épp nálad minden fekete, vagy fehér.
A vibert, voip telefonálást mobilon, szoftveres környezetben nem hardcore felhasználóknak találták ki, és nem is nagyvállalatoknak. Utóbbiak internetet sem úgy köttetnek be, mint egy akármilyen lakossági fogyasztó, vagy pár szereplős kft., hanem bérelt vonalat vesznek.
Viszont az egyszerű embernek a mindennapi kommunikációhoz, kapcsolattartáshoz tökéletes, mert ő nem vár el 100%-hoz közeli rendelkezésre állást, vagy redundanciát, vagy abszolút megbízhatóságot, ha csak költséget akar csökkenteni.
Érzékeny adatokat említesz, de mégis te mit szoktál viberen írni? Államtitkokat? Banki azonosítót, aláírási kódszót? Könyörgöm, chat program, chatelésre. Chat = fecsegés. Érzékeny adat az, hogy kések a moziból?Rengeteg ismerősöm használ Vibert. Egyetlen gond az szokott lenni, hogy néha nem érkeznek meg az üzenetek, annak ellenére, hogy a program kézbesítettnek tekinti. De ha sokáig nincs rekació, és fontos az ügy, akkor SMS, vagy felhívja az egyik a másikat. Olyan, hogy mellément volna valami, még sosem fordult elő egyikükkel sem. Olyan viszont igen, hogy rossz helyre írta a küldő az üzenetet és más kapta meg, de az júzer error.
A #4794-et pedig cizellálhatnád...
Van sima analóg Gigaset telefonnal tapasztalatom, nem is eggyel, meg sok minden más márkával is. Nem látom, hogy mit kéne tudnom - a menürendszer kis logikátlanságán túl. Az sem világos, hogy egy otthoni felhasználónak miért kéne vállalati környezeti funkciókkal is rendelkező vezetékes telefont vennie, ha ő vezeték nélkülit akar otthonra, abból a célból, hogy kihasználhassa a voip lehetőségét - olcsón.Igazából minden hozzászólásod sajnálkozó, negatív, lemondó, minden rossz, minden megbízhatatlan, rizikós, használhatatlan, bizonytalan. Talán nem véletlen az avatar választásod sem.
Pedig szerintem csak totál rosszul pozicionálod a dolgot, és ágyúval lősz verébre.Ja, és 5 percen belül megszerkesztheted a HSZ-t.
Üdv!
-
Zeki
nagyúr
válasz
ActionPS #4789 üzenetére
A Vibernek tök mindegy hogy kinek mi a száma, és mióta.
Ő a saját hálózatán belül működteti magát, azért kell rácsatlakozni mind a két félnek.
A telefonszám csak egy automata azonosító, így nem kell regisztrálni, és egyedi júzerneveket kitalálni.
A telefonszám pont elég egyedi.
Én eddig viberesektől semmi panaszt sem hallottam, ha nem a vodát használták, mert az tiltja. -
McLaca
őstag
válasz
ActionPS #4673 üzenetére
De nevén nevezve melyik szolgáltató?
A viberes eset egy lehetséges megfejtése a visszahívott szám. Mármint, a szám, amire ismeretlentől üzenet jött, egykor valaki másé volt, aki meg ráírt, annak a telefonkönyvében azóta benne van, amikor még másé volt, és ha ráír, a szám új tulaja kapja meg az üzenetet. Mert a viber a telefonkönyvet figyeli és a szerint rendel hozzá a küldőnél nevet.
Lehet, hogy más országban nem akkora divat a számcserebere, mint nálunk. Az én számom 12 éves, hordozom, ha kell. Másoknál meg az a divat, hogy ha új telefont vesz, mondjuk kártyásan ugyanannál a szolgáltatónál, ahol eddig is volt, akkor nem átteszi a régi SIM-et a telóba, hanem használja az újat. Aztán 600 felé elregélni, hogy megváltozott, biztos egyszerűbb és olcsóbb...De más esetben is inkább hónapokig osztogatja az új számát, mint sem számot hordozzon.
Üdv!
-
club1
veterán
válasz
ActionPS #4668 üzenetére
Elmondom neked, hogy x cégnél álltam át CISCO ATA adapterekkel FVD-re. Panasz még csak azért volt, mert nem működött rendesen az adott cég net kapcsolata (így természetesen a voip sem tudott működni). A saját cégemnél már 5000 hibamentes perc felett tartunk, persze mi optikai bérelt vonalat használunk...
-
futár
senior tag
válasz
ActionPS #4576 üzenetére
Kb. 3 éve az egész család ezen keresztül telefonál. Előbb VoipBuster vs. ActionVoip, most FVD, ami sokkal jobb, mint az előző páros. Nekem mobillal is volt annyi gondom, mint a VoIP szolgáltatókkal. Csak ajánlani tudom mindenkinek. Ja és az üzleteket ezen keresztül bonyolítom. Hiba nélkül!
-
-
válasz
ActionPS #4393 üzenetére
Skype-ról mobilhívás tarifái: [link]. Csomagokat lehet venni, a legolcsóbban is 6.9 eurócent / perc, amíg FVD-nél 1.1 eurócent / perc ( usa cím, kezelési költséggel ).
Ha callback-elek, akkor gsm hálózaton megy a duma, de még így is sokkal olcsóbban kijövök, mint a Skype-pal ( 6.9 ecent / perc vs. 2.2 ecent / perc + 3.9 ecent kapcsolási díj ).
Havernak nagyon régi Nokia telefonja van, nincs rá MobileVoip sem, de T-Mobile-os. Ingyenes facebook-on keresztül indítja a callback-et, így a netre sem kell előfizetnie. Tegnap 25 perces callback 172 forintjába került ( 6.88 ft / perc ), mégse 32 ft / perc ( Dominó Aktív hálózaton belül csúcsidőben ).
-
Zeki
nagyúr
válasz
ActionPS #4393 üzenetére
Én viszont azt vettem észre, hogy ha az otthoni wifire kapcsolódik a mobilommal, és úgy telózok a neten keresztül, akkor megszakadhat, vagy rosszabb lesz a minőség. Ha a T-s 3G netre megyek, ami full jó nálunk az egész faluban, akkor semmi gond, nyugodtan lehet lófrálni duma közben, és 10-20 perceket beszélgetni.
A melóban más net van, más wifi router, ott nincs minőségi gond. -
club1
veterán
válasz
ActionPS #4393 üzenetére
Szezont a fazonnal: Célhardvert hasonlítasz egy célszoftverhez ami nem vagy csak részben célhardveren fut.
A szoftveres megoldások megfelelő hardveren megközelítőleg pont annyira stabilak mint a hardveresek, feltéve ha ugyanaz az internet kapcsolat van mögöttük. De mivel a célhardvert általában vezetékre kötöd, a szoftveres megoldásokat pedig legtöbbször mobil eszközökön használjuk, persze hogy van különbség a kettő között.
Azért hadd mondjam el: Már ezerötszáz perc felett járok a notebookomon VoipConnect és a telefonomon MobileVoip szoftverrel, és még egy megszakadásom sem volt a szoftver hibájából, minőségi problémák pedig akkor voltak, amikor azok ATA-n is jelentkeztek (tehát a szolgáltató hibájából), vagy mert mobilnetet használtam csomagtovábbításra. Tehát nyomhatod itt a hardver megbízhatóbb szöveget, de annak csak akkor van értelme, ha mögé írod azt is hogy miért. A lényeg tehát hogy nem azért, mert az egyik hardveres, a másik meg szoftveres megoldás. Már csak azért sem, mert a hardveren is szoftver fut, anélkül nehéz lenne használni... -
Nisida
aktív tag
válasz
ActionPS #4300 üzenetére
Az skype egy őskövület , az összes "alternatív" VOIP szolgáltató évek óta simán szolgáltat SIP-en és vannak spec mobil kliensei, az árai pedig mindenben leverik a skype-ot. A Skype a saját rendszerét erőlteti, és azt hiszi hogy a 10 évvel ezelőtti ár és minőségi és kényelmi színvonalon majd versenyképes lesz.
A skype connect egy vicc , ki a f.. fizet 10 eurot havonta azért hogy a skype-os hívásait becsatornázzák a sip-es PBX-re vagy telefonszámára ? úgy, hogy 10x essen túl van bonyolítva a regisztrációs rendszere, nem lehet rajta változtatni és kb 30 sec mire a skype átlövi a dolgokat a sip-re. Ja igen és deklaráltan arra van, hogy a skypeot kiküldje sipre de vissza fele már nem megy mert egy irányú
Az évszázad vicce, hogy ha van egy céges skype nevem akkor nem tudom ráhúzni a skype connectre csak ha csinálok egy másik "accot más névvel" mert a rendszer annyira sz.. , hogy még ezt sem képes lekezelni.Ma amikor a Line ami semmit nem tud igazán csak "bazi nagy emoticonakat" 100 milliós felhasználói tárbort szed össze ha jól emlékszem 1 év alatt. A többi szolgáltató is elment már rég a skype mellet , és ha a google is kiterjeszti a google voice szolgáltatást Amerikán kívülre akkor már simán semmi keresni valója nem lesz a skypenak még a massanger összes megmaradó ügyfele ellenére sem.
Valaki előttem írta a fiatalok már nem használják , persze mert kb. a most 30 éveseknek volt újdonság a hangot ingyé .. ma már ez a minimum.
-
válasz
ActionPS #4300 üzenetére
Félreértetted a dolgot. Voip-hoz szükséges internet, ha valaki út közben is szeretne telefonálni, akkor mobilinternet. Blue-nál és a Domino-nál is van akciós mobilnet csomag, erről beszélgettünk, hogy kinek melyik éri meg, hogy lehet minél olcsóbban előfizetni rá. Mobilhívásra a Blue 33 forintos tarifája 10x-ese az FVD-nek.
-
club1
veterán
válasz
ActionPS #4300 üzenetére
A Skype-al méregdrágán lehet mobilszámokat hívni (Skype kliens és aktív mobilnet vagy wlan még mindig csak az előfizetők 10%-ának telefonján fut (én speciel már leirtottam, mert memóriazabáló volt)).
A Bluemobile nem szolgáltató, hanem csak egy márkanév. A szolgáltató a Bluemobile esetében a Magyar Telekom Nyrt. -
ther
aktív tag
válasz
ActionPS #3646 üzenetére
FVD PC-s klienséről az utóbbi héten a hívások többsége kifogástalan volt (két különböző gépről, mindkettő wifi adapterrel kapja a netet), androidos MobileVOIP klienssel viszont a router mellett is (különböző routerek esetén), buborékos volt a hang, és a hívás elején azt írta, hogy a network quality excelent, aztán meg, hogy poor. Van valami ötletetek, hogy ez miért van, és hogy lehetne javítani rajta (kliens beállítás/ csere, telefonon állítani valami, stb...)?
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el a téma összefoglalót!
● Nyílt egy topic a komolyabb kérdéseknek, ezentúl ott beszéljetek erről:
VoIP - mélyvíz
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD
- GeForce RTX 3060 Ti Gaming OC 8GB
- Gigabyte 15 G5 Gamer FHD IPS 144Hz i5-12500H 12mag 4.5Ghz 16GB 512GB Nvidia RTX 3050 Win11 Garancia
- Layer 2 Plus (Layer 3 Lite) Passzív rack switch, 24x1G + 4x10G SFP+ , SFP-kkel FS S3900-24T4S-R
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest