Hirdetés
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- iPhone topik
- Yettel topik
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- CES 2026: Érintőceruzát támogató komolyabb Motorola várható
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
Mobilarena
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
metaldog
senior tag
Sziasztok
Az lenne a kérdés hogy egy VM-ről készűlt snapshot-ot be lehet-e állítani úgy hogy egy másik diskre kerüljenek? ESXI-t használok.
Előre is köszi a választ?
-
metaldog
senior tag
Sziasztok
Egy olyan kérdésem lenne hogy vmcenterben hol tudom megnézni hogy egy virtuális gép miért állt le vagy indul újra? Nem találok infót vagy logot vagy ilyesmit.
Előre is köszi. -
metaldog
senior tag
Sziasztok
Egy olyan kérdésem lenne hogy vcenterben virtuális gépeket klónozok de nagyobb méretűeket munkaidő utánra akarom időzíteni. Hol találok vcenterben olyat ahol be tudom ütemezni a klónozást?
Előre is köszi.
-
metaldog
senior tag
Hali
Ha egy bérelt virtuális szerver (vmware) leáll és rdp-vel nem tudok rá csatlakozni mert kikapcsolt állapotban van akkor hogy lehet újraéleszteni? A szolgáltatónak kell szólni hogy indítsa el vagy mi?
-
metaldog
senior tag
Hali
Virtuális gépen akarom a tárhelyet csökkenteni, van rajta egy nagy nyilvántartás oracle szerver stb ez járhat adatvesztéssel? A fizikai gépbe sata vinyó van.
Előre is köszi.
-
metaldog
senior tag
Sziasztok
most telepítettem fel a vmware14.0-át és amikor virtualis gépet akarok létrehozni ezt a hibaüzenetet kapom (mellékletben) mi lehet a probléma? Bios friss.
-
metaldog
senior tag
Hali
Virtual machine indításánál ezt hibaüzenetet kapom. ilyenkor mi a teendő mert még ilyennel nem találkoztam.http://kepfeltoltes.hu/view/140407/vmware_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
-
metaldog
senior tag
Hi
A következő problémám van a telepítést nem tudom elkezdeni mert a következő hibaüzenet jön: Unable to create new virtual machine: No permission to perform this operation.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- VGA kibeszélő offtopik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Az Amiga 1200-at is megcsapta a feltámadás szele
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xbox tulajok OFF topicja
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Antivírus szoftverek, VPN
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- 154 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- ASUS ROG Cetra True Wireless Gaming fülhallgató új, garanciával!
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest