- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Google Pixel topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- iPhone topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- A Royal Philharmonic Orchestra játssza a Samsung új csengőhangját
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
bugizozi
őstag
Sziasztok!
VDI környezettel lenne problémám, Horizon klienssel nem tudnak a felhasználók csatlakozni, azt írja, hogy nem elérhető az erőforrás. Ez igaz is, vCenter-en azt látom, hogy 169.254.x.x IP-t kapott a VM. Kiderült azért, mert DHCP-n elfogyott a kiadható IP, megnöveltem a pool-t, VM-et újraindítottam, kapott szép IP-t, viszont a Horizon még mindig Error státuszt mond a gépre
Újraindítottam, próbáltam, hogy adtam neki másik hálókártyát, de nem segített. A recompose után viszont megjavul. Csak nem tudom, hogy a felhasználóknak vannak-e doksik a gépükön, mert ha igen, akkor az elveszik. (elvileg a szerverre kell dolgozniuk, de mindig találok 1-2 Excel-t lokálban)
Van valakinek ötleten, hogy ez mitől lehet?Köszi!

Ilyen IP-je volt, de most már kapott normálisat, a Horizon webes felületén mégis error van. Tegnap még működött ez a gép rendes IP-vel, amik mára nem kaptak a pool-ból azok a gépek romlottak el.
Új hozzászólás Aktív témák
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Intel Ultra 5 245K / RTX 3080 10GB / 16GB DDR5 / 1TB SSD!
- Csere-Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-57! I7 11800H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB Nvme SSD!
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- NEC MultiSync V422 42" Monitor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Újraindítottam, próbáltam, hogy adtam neki másik hálókártyát, de nem segített. A recompose után viszont megjavul. Csak nem tudom, hogy a felhasználóknak vannak-e doksik a gépükön, mert ha igen, akkor az elveszik. (elvileg a szerverre kell dolgozniuk, de mindig találok 1-2 Excel-t lokálban)