Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Az 5 legjobb dolog a CES-en
- Android szakmai topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Komoly kihívót küldött a konkurenciára a Honor
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
Tosee
őstag
Én a hálózatot nat-ra állítottam, így nem kellett mást beállítanom az internet már működött is! A beállításokon lényegében nem változtattam (network editorba)! Router dhcp-n osztja az ip-t a gazda gépnek (xp), majd a vmware megint csak dhcp-n (sajátján) osztja az ip-ket a guest rendszereknek! Így működik a hálózat, és az internet is a guest os-eken is!
guest-en van nálam:
- XP sp3 csak teszt-re használom. lefutattam a hálózat beállítása varázslót, és engedélyeztem a fájl és nyomtató megosztást! Megosztottam egy mappát, beállítottam a tűzfalat, és utána működött a hálózat!
- Volt win2003 szerver is, de ezt nem tudom, hogy hogyan állítottam be mert már nem emlékszem rá, és nincs is most lemezem, hogy feltelepítsem (de ha jól dereng akkor ennél nincs varázsló, mindent manuálisan kellett beállítani)!
- Ubuntu linux (8.10) volt még amit próbáltam, ennél nem kellett semmit állítanom, automatikusan látta a hálózatot (ha jól emlékszem)!ui: ha annyira elnyomkodtad a beállításokat, hogy sehogy sem jó, akkor lehet jobban járnál ha újratelepítenéd a vmware-t és utána újra megpróbálnád bekonfigolni!
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Sorozatok
- Energiaital topic
- Life is Strange
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen légtisztítót vegyek?
- Redmi Pad 2 Pro / Poco Pad M1 - egy teszt, két lélek
- Napelem
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- HP Thunderbolt 4 kábel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3614
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Starlight-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4182, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3958
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest