Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Baseus Inspire XH1 – nyomokban Bose-t tartalmaz
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
kraftxld
üzenetére
A shell és a javas hulladék gui alapján nagyon úgy tűnik hogy egy deka Fujitsu nincs ebben. Persze ettől még HW oldalon lehet ez-az, hiszen ez egy connection blade kártya egy Fusi BX bladehez.
A fentin kívül arra is alapozom az elméletem, hogy az említett DVD küldős módszerrel kaptam én már 2-3 éves Fujitsu FC kártyához updatet, de az egy tökéletesen mezei Broacde logos DVD volt, a readme file-ok és egyéb rajta levő doksik alapján is teljesen általános Fabric OS változatok voltak rajta, a supported devices listákban meg Broacde "sajátmárkás" termékekkel, Fujitsuról vagy egyébről szó sem esett sehol. Na az ezen levő FOS-t nem egy Fujitsu FC blade switchre telepítettem, persze mentek is vele jól.
Ettől még tévedhetek, nehéz ezt kibogozni sajnos, pláne ilyen időtávlatban, meg ugye nem egy milliós darabszámban eladott termékről van szó. Abban bízok azért, hogy az eszköz nem fogja megenni azt ami nem jó neki
Ha meg mégis, az se baj, van 4db, egy próbát megér 
A linket megnézem, köszi, ígéretesnek tűnik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- S.T.A.L.K.E.R. - Anomaly
- Projektor topic
- Star Trek
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Eladó Apple iPhone SE 2020 64GB / 12 hó jótállás
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- ÚJÉVI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA ADATA 650W
- iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4065, 90% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest