- Folyamatos vérnyomásmérést kínál a Huawei Watch D2
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- iPhone topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Megkönnyítette az iPhone az androidos átköltözést
- Motorola G86 - majdnem Edge
-
Mobilarena
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
_NCT
addikt
Szeretnék otthonra egy kezdeti virtualizációs megoldást,egy db vékonyklienssel és egy host géppel.
Kb 7 éves Fusi notiról beszélünk, 700MB RAM-al, 1.6GHZ-es cerka procival és egy Sata-s 60GB-os vinyóval megáldva + vga 128MB-os integrált szörnyedelem.
A "Host" gép, 8GB DDR3 RAM, x4 635 @ 3.5GHZ (SLAT képes),1 TB F3-as Samu + AMD HD5450 512MB.
Gondoltam rá, hogy Workstation-ben kap egy virtuális gépet 1.5 GB RAM-al, w7-el és jóéjszakát. Viszont a notihoz van csatlakoztatva egy usb-s Webcam, így nem tudom azt hogyan tudnám rávarázsolni virtuális gépre, hogy azon keresztül lehessen Skype-ot használni. Wifin keresztül csatlakozna RD-al a HOST gépre. Gyakorlatilag csak netezésre, levelezésre, néha Skype-ra lenne használva a noti, viszont a router olcsósága (TP-Link WR340GD) és a Wifi sávszél miatt gondolom a Skype-t lehet felejteni virtuális gép alatt.
A másik gondolatom az volt, hogy WS08 alatt a Remote Desktop Services segítségével a szerveren futna a programok nagy része + RemoteFX szolgáltatást használnám bőszen.
Kliens gépen egy W7 ThinPC-hez hasonló rendszer fut, az arra alkalmas progival lecsupaszítottam egy W7-et, felesleges alkalmazásokat/rendszerösszetevőket RT7Lite-al és WAIK segítségével kigyomláltam. Szóval nem nagyon szeretnék azon a gépen futtatni sok programot, csak a legszükségesebbeket. Bár lehetséges, hogy valami XenDesktop vagy hasonló kerül majd fel.
Remélem nem nagyon érthetetlen a leírás és tudtok segíteni,tanácsokat adni.

Új hozzászólás Aktív témák
- PC Game Pass előfizetés
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Új HP 17 FHD IPS AMD Ryzen5 7520U 4.3Ghz 8GB DDR5 256GB SSD AMD Radeon 610M Graphics Win11 Garancia
- Új Kipsta agility 100 focicipő (43-as)
- 197 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U7 255HX, RTX 5070 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- MSI Modern 15 Ryzen 7 7730U 16 GB RAM 512 GB SSD FHD IPS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs