Hirdetés
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Így teljesít a Xiaomi 15S Próban a márka saját fejlesztésű processzora
- Fotók, videók mobillal
Aktív témák
-
niklebi
senior tag
válasz
DaveJr #33323 üzenetére
Kizárásos alapon arra jutottam,hogy anyaghiba+rossz gyártás+túltöltés lehetett a hiba
Az ilyen menettel illesztett dolgoknál ha mondjuk kicsit nagyobb átmérővel készült a menet és a nagyon vékony falú szintén menetes plexibe csavarták akkor az ott keletkezett túlfeszülés+én még túl is töltöttem akkor az okozhatta ezt, és elég pár század mm-rel nagyobbra csinálni és akkor már annyi is az egésznek. Más egyszerűen nem lehetett.
Még egy kicsit netezek és utána szétszedem és meglátom mi történt(még mindig a repedt tartállyal megy a rendszer) és ha minden igaz délután esztergálunk egy plexi tömbből egy új tartálytAbban megpróbálok minden hibát kiküszöbölni
Aktív témák
- Apple iPhone 11 Pro 64GB Space Gray / Szép állapotban / 100 % AKKUMULÁTORRAL / 12 hónap jótállással
- Asus TUF A15 FA507NU - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 8GB - 512GB - RTX 4050 -2.5 év gari
- BESZÁMÍTÁS! Asus Rog Zephyrus G14 notebook - R9 4900HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 2060 6GB Max-Q WIN10
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest