- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- One UI 8: a kis fejlődés is lehet hangos
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
Aktív témák
-
04ahgy
nagyúr
válasz
jones965 #35098 üzenetére
Vegyész vagyok, tudom, hogy kicsapódás lesz, mint ahogy korábban is volt, mikor kitettem a radit. De a kérdés nem erre vonatkozott, hanem arra, nem félek-e a kicsapódó, összegyűlő víz alkatrészekre folyásától. Nem. Nem, mert eddig sem folyt meg sosem a víz, a lentebb vázolt konfiguráció esetén. Természetesen kondenzáció volt.
Csak más dolog a kondenzáció ténye, és más az, hogy hagyom-e, hogy összegyűljön a víz.HGyu
-
04ahgy
nagyúr
Eddig AMD-m volt, és legeslegjobban kihegyezve órajel / fesz értékekre, 61-62 fokon fagyott. Amint felkúszott odáig, fagyott. Itt 1,55-1,575V magfeszültségre kell gondolni és egy Thuban-t a VRM után képzelve.
5770, és kisebb VGA esetén nem volt gond sokáig, de aztán kapott egy 1,5V-os Cypress-t, a szivárgósabb fajtából. Akkor a CPU blokkba a VGA blokk felől áramlott a folyadék, és a VGA blokkba nyomta a szivattyú a vizet. A VGA blokkom T56 féle, a tartható legmagasabb áramlási sebességet kívánja meg, négyszögletes, éles szélű ugyanis a hőátadó felületének a kialakítása, így pedig a magasfokú turbulencia jelent maximális hűtést (ekkor nem csak a négyzetes oszlop formájú réz ujjacskák áramlással párhuzamos, de azok merőleges oldalán is jelentős a folyadékmozgás).
Cypress: 1,1V ---> 1,5V. 800MHz ---> 1100MHz. Ha ezt kiszámolod, és csak 150W-nak veszed a normál állapotú teljesítményfelvételt, 350W feletti értéket kapsz.
Bizony, megérezte a CPU.
i7 tuning terén nincs még tapasztalatom, de a VGA-k 100 fok közelében is lazán mennek a procikkal ellentétben.A visszatérő ágba javaslod tehát a tartályt, a szivattyú elé? Hova helyezzem el a szivattyút? Mi lesz a kavitáció kérdéskörével?
HGyu
-
jones965
Modder
válasz
04ahgy #35096 üzenetére
Fel leírta az összes dolgot, ami feleslegessé teszi az általad felvázolt dolgokat.
Annyit csak, hogy függetlenül a HWBOT-ra való gyúrásra, a párakicsapódásra figyelj.
Szobahőt hiába fújatsz rá akárhány ventivel is, azzal nem tudod a fent említett fizikai jelenséget megakadályozni.
Számtalanszor linkeltem már: harmatpont táblázat -
Fel
addikt
válasz
04ahgy #35094 üzenetére
Nem tudom... Szerintem ez az egész alapvetően hibás elgondolásokból, meglátásokból építkezik. Meglehet, hogy működni fog, még az is lehet, hogy hűteni is fog, de...
Nincs olyan "dolog" egy vízhűtésben, hogy "hideg víz"... Ha megfelelő a térfogatáram, a hűtőfelület nagysága és a légáramlás a hőleadón, akkor a terhelt és a terheletlen állapotok között van vízhőmerséklet különbség, de egy állapoton belül a víz hőfoka állandó. Pl.: Idle 30°C a vízhőm., terhelve fix 40-45°C. Nincs olyan, hogy terhelés alatt a cpu-t 45°C-osan hagyja el a víz, mikor visszatér pedig 30°C.
Ugyanez vonatkozik a blokkok bekötési sorrendjére is (tehát attól, hogy a cpu van előbb, mint a gpu, még nem jelenti, hogy emiatt hűvösebb is, mintha fordított lenne a sorrend).
A bekötési sorrendnél tehát szinte mindent szabad, egy dolgot kivéve... A tartályt nem igazán jó a pumpa után rakni! A célja ugye az lenne, hogy megkönnyítse a feltöltést, a légtelenítést. Ha viszont így kötöd, be akkor viszont pont, hogy semmi értelme, akár el is hagyhatnád. Nem mellesleg ezért is lehet az, hogy habzik a vized. Gyakorlatilag ellenállás nélkül tolja bele a túlvezérelt DDC a hűtőfolyadékot.
Azt sem értem, hogy miért kell a DDC-t 15V-on járatni. Gyakorlati előnyt nem hiszem, hogy jelentene az így nyert plusz térfogatáram a hűtésben. Egy 12V-on járatott szivattyú is bőven elég lenne. Így legfeljebb hamarabb halálozik majd el (ha jól emlékszem 13V-ot ad meg a Laing, mint maximális üzemfeszültséget).Jó nagy radid van (mondjuk jó nagy az ellenállása is...), amin van egy megfelelő légszállítású ventid (ráadásul még kint is lesz a hidegben), úgyhogy szerintem nincs szükség itt arra, fölösleges dolgokkal bonyolítsd az életed. És amit itt felvázoltál, az szerintem nem más mint felelsleges bonyodalom...
Majd elfelejtettem:
Boldog Új Évet Kívánok Minden Kedves Fórumozónak!
-
-
04ahgy
nagyúr
13/10mm csövezéssel, ablakba kitett Mo-Ra2-vel, LAING DDC Pro szivattyúval, D-Tek Fuzion v2-vel és T56 féle univ. VGA blokkal, 3/8" HF csatikkal most állok neki a rendszert összeszerelni.
Eddig más volt a bekötési sorrendem, de most a következőt tervezem a szivattyútól kiindulva.
1. 15V-ról járatott DDC Pro
2. Feltöltőtartály, függőlegesre állítva, úgy bekötve, hogy a benyúló csőcsonkon táplálkozik a nagynyomású, nagysebességű, szivattyúból érkező vízáramból, az alsó kiömlőnyíláson távozik a víz. szúnyoghálót vágtam méretre bele, és egy nagyon vékony szivacs köti meg a légbuborékokat, ellenállása alig van. Azért ide tervezem helyezni a tartályt, mert a magas fordulat miatt 16-16,5V-on, az általam alkalmazott etanol-víz elegyes hűtőközegnél már erősen kavitál, 15V-on egyáltalán nem, de azért 1-2 buborék előfordulhat, nem szeretem, ha ezek a blokkban beragadnak.
3. Mo-Ra2, alulról a bemenő, felülről a távozó hidegvíz, 22cm-es TT ventilátor, mínusz pár fokban az ablakban elhelyezve.
4. A hideg víz a Core i7 980X-re áramlik, onnan az X58A-UD7 NB blokkjába, onnan a T56 VGA blokkba, majd vissza a szivattyú szívócsonkjába.A buborékszállítás megakadályozását elkerülendő szempontokat leírtam, a 980X legyen minél hidegebb, a VGA-k jobban bírják a meleget, azért marad az a végére.
Valakinek ellenérve, hozzáfűznivalója lenne-e?
HGyu
-
Kvazár
őstag
BÚÉK!!!
Sziasztok!
Szerintetek a Zalman 8800GT/GTS (G92)-es blokk jó lenne az én 9800GT-s vidkarimra?
Azért gondolom, mert az EK-nak van olyan blokkja ami mind a kettőre jó, és alig van rajta furat, tehát a csavarhelyek azonosak lehetnek. EK-FC 8800GT / 8800GTS / 9800GT -
HalasKYO
aktív tag
És szorul rajta, vagy éppenrámegy ?
-
-
8800gts
tag
válasz
HalasKYO #35086 üzenetére
Szia
A minap szereltem össze a rendszert[G1/4" 10mm ID High Flow] csatlakozókat és [Masterkleer 19/13] csövet használtam könnyedén ráment de lefelé nem jön egyszerűen tökéletesen zár, azért raktam rá csőbilincset. Megpróbáltam a ClearFlex60 15,9/9,5-es csövet is feltolni a HF csatikra eléggé nehezen megy rá, csak úgy tudtam rátolni hogy egy kis olajat kentem a csatlakozóra.(ebben az esetben ha a gépben valamelyik blokkon lett volna a csatlakozó nem álltam volna neki ráerőszakolni!!)
-
ThodEE
őstag
Kevesebb mint 2 hét alatt lerakódott az Aqua Pure fekete folyadékom :/
Elég kevés adalék volt benne, de kitakarítottam, és 1:6 fagy:desztvíz keverékkel 2 fokot javult a víz szenzor szerint a hőfok, a lerakódás elötti időhöz viszonyítvaSzóval az a folyadék elég sh|t volt (A)
-
nyunyu
félisten
Tudtok Pesten mondani valami csavarboltot, ahol lehet kapni _muanyag_ M3x10-es csavart, M3 anyat, M3 alatetet?
Kemeny 5-5db kene az "uj" VGA blokkomhoz.Masik: nincs valakinek elfekvoben 2db derekszogu HF csatija?
-
Fel
addikt
válasz
HalasKYO #35082 üzenetére
A korábbi hsz-em utolsó mondatát ajánlom figyelmedbe.
Azokhoz a csatikhoz 16/13-as, vagy 19/13-as cső jó. A 16/10-est tényleg művészet lesz rájuk erőszakolni. Még ha 13/10-es lenne, akkor rámenne, mert annak csak 1,5mm-es a falvastagsága, nem 3mm.
A "9,5"-ös és a "10"-es cső belső átmérője megegyezik... mindegyiknek egységesen 9,5mm. Fel szokták kerekíteni a metrikus rendszerű országokban 10mm-re a belső átmérőt (eredetileg 5/16" lenne angolszászban). -
-
Fel
addikt
válasz
HalasKYO #35080 üzenetére
Én úgy szoktam, hogy:
1. Alaplap házon kívül. Alaplapba a cpu, pasztázás. NB blokk és cpu blokk + hátlap felszerel. Csatlakozók beteker.
2. Alaplap be a házba. A szükséges csődarabokat felvagdalom. Minden cső a helyére.
3. Majd ezek után következik a rendszer feltöltése, légtelenítése.
4. Kész.Szerintem a csövezést csak akkor lehet jól kialakítani, ha már minden a helyén van. Csak így lehet jól látni, hogy mivel merre mehetsz, hogy férsz el.
A cső felszerelésnél nagy segítség a szilikon, melegvíz, hajszárító.
Nem mellesleg érdemes a csatlakozókhoz passzoló csövet választani... szóval a 9,5-ös csőhöz nem 10-11 mm-es belsejű csati illik (ugye ezeknek kb. 12-13 mm a külső átmérője + a perem) -
HalasKYO
aktív tag
Lenne megint egy kereszt kérdésem
Ki hogy oldja meg a be/felszerelést ?
elöször összerakod asztalon feltöltöd és utána építed be szétszerelés nélkül , vagy
bepasztáz blokk felszerel és utána rá a csövek ?
A kérdés azért mert pl egy 9,5 mm es belselyű csövet elég nagy erővel kell rányomni a HF csatira, és nem szeretném hogy megsérüljön az alaplap vga stb..
Ezt ki hogy oldja meg ? mi a bevált praktika ? -
gyurczy
őstag
Én faragtam rá 3870 blokkot 4890-re, a gpu foglalatnál lévő 7 csavar valószínűleg stimmelni fog, de a mem blokkok elhelyezkedése (pl 6-7 mm-el odébb van 4 memó blokk, és kilóg a blokk alján kiálló felületről a memóriachip), a FET-ek elhelyezkedése, száma, és a többi csavarhely esélyes, hogy nem egyezik.
-
AssAssynn
addikt
válasz
D1Rect #35064 üzenetére
De, fenn akad! A CPU felett lévő kis hengereken! Bal oldalt nem, de felül igen!
(előző hozzászólásomban részletesebben le van írva)
Szóval vagy új blokkot, vagy új alaplapot kell vennem. De ahogy elnéztem kb. ugyanott lennék mindkettővel.
Képeket azóta nagy nehezen csináltam már, de még nem tudom milyen lett, holnap felteszem őket a gépre, s ha érdekel elküldöm. (csak erről a hibáról készítettem) -
helkis
veterán
válasz
8800gts #35069 üzenetére
ismerem azt a 3,5"-os keretet, (amibe egyébként 3db hdd-t lehet rakni, tehát a 6hdd az 2 kattintás
) épp ezért mondom, hogy felülre kell tenni ezeket és akkor nincs velük gond..
saját megoldásom, bár ez még béta állapot volt, és most visszatértem alfára vgacsere miatt..
a megoldáshoz kellett egy ilyen ami még a régi stacker-emből maradt, ebbe 4db hdd-t be lehet berakni+12cm-es ventivel van hűtve, valamint rezgéscsillapítva is van, nagyon baba..ez lett betolva fentre a 4x5,25"-os hely alsó 3 slotjába, így még pont maradt hely egy ODD-nek is.. majd még tolok fel pár képet konkrétan erről, ha érdekel..
-
Fel
addikt
válasz
Shkiz0 #35071 üzenetére
Ha a ref. 5870 NYÁK-ot veszed alapul, akkor az meg szinte teljesen azonos a 6950/70 áramkörével. Úgyhogy igazad lehet, és a blokkod valószínű rámegy az új kártyára is (ami azért nem kis fegyvertény lenne a blokk mellett... hmm)
(A kép kimaradt elsőre)8800gts: Mennyi a cpu fesz.? (1,3V-ra tippelek) Majd én is csinálok egy kis tesztet hasonló beállításokkal.
Végre már valami felhasználói tapasztalat is érkezett ide a Phobya szivattyúkkal kapcsolatban -
8800gts
tag
Szia
Chieftech Dragon
A Hdd keret gyári, egyben kivehető 1 kattintással összesen 6db vinyót lehet berakni, a keretben van még 1db 8cm-es venti!(ez is gyári megoldás a vinyók hűtésére) A pumba szinte zajtalan kis rezgése van, aláraktam 1 szivacsot és nem hallani, és a rezgést is elnyeli. (most gyakorlatilag a HDD-k a leghangosabbak)
max terhelés alatt: 47 fok a cpu(prime)
-
Fel
addikt
válasz
8800gts #35066 üzenetére
Szép.
De tényleg akkor lesz az igazi, ha belülre költözteted a radit.
A házban ezek a gyári HDD keretek? Ilyet még nem láttam... Chifi CA ház, vagy nem?
A Phobya pumpa milyen? Zajos, rezeg?Egyébként ugyanilyen blokkjaim vannak, csak mindkettő acetal. Cpu hőmérsékletről majd tudnál felrakni képet?
-
8800gts
tag
válasz
helkis #35068 üzenetére
a vinyók keretben vannak mint látod, van elöttük 1 venti és az szépen átfújja a házon a levegőt így a ramok is hűtve vannak.
Az volt a terv hogy bevágoma tetejébe a radit. Rajz is megvolt, csak a kivitelezéssel voltak bajok. De ami késik nem múlik lehet hogy majd megcsináltatom. Mert ehhez nem árt egy vízsugaras gép, sajnos ezzel nem igen rendelkezem itthon. Egyéb ezközökkel is ki lehet vágni csak a végeredmény nem lesz esztétikus.
-
helkis
veterán
válasz
8800gts #35066 üzenetére
szerintem is jó lett, de a hdd-ket fel kellett volna rakni az 5,25"-os helyekre.. eléjük egy 12-es venti mondjuk, illetve akár alul a megmaradt helyen is 1-12-essel lehet szépen szellőztetni a ramokat, feteket, vga hátát..
ja és még egy észrevétel, a sata kábeleket te harisnyáztad? akkor már miért nem fehér az is?
persze ez csak szőrszál hasogatás..
-
Joshi
titán
válasz
8800gts #35066 üzenetére
Mindenképpen grat a végeredményért de mivel nekem is szinte ugyan ilyen házam van így van egy kisebb negatívum amit mindenképpen meg kell jegyeznem. Ekkora házban azért illett volna elférni házon belül.
Ha mondjuk MO-RA radid lenne akkor megérteném, nade egy tripla radi mindenféle gond és probléma nélkül elférne a ház tetejében. Tudom hogy ilyenkor azzal szoktak jönni hogy nem akarom szétvágni a házat, de kérdezem hogy miért nem? Használtan egy házat fillérekért lehet értékesíteni gyakorlatilag nem éri meg eladni. Ez saját vélemény, természetesen így is jó csak valahogy nem is tudom.
-
Delta-Laca
aktív tag
Hello mindenkinek!
Szeretnék érdeklődni a vizes kollégáknál, hogy ezeket a gyorskioldó csatlakozókat használ-e valaki, és ha igen, milyen tapasztalatai vannak vele, mert elgondolkodtam én is egy saját tervezésű külső vízhűtő egység megalkotásában, részben a meglévő alkatrészek felhasználásával, de annyiféle gyors-oldó csatlakozó van, nem tudom melyik lenne jó, mennyire fogja vissza az áramlást és egyéb kérdések. Remélem nem hordtam össze nagy marhaságokat...
-
AssAssynn
addikt
válasz
Shkiz0 #35059 üzenetére
Szia.
Azóta már átnéztem alaposan a rendszert, s megvan a hiba. Bővebben itt. Röviden annyi, hogy a CPU felett lévő kis hengerek (kondenzátorok, tranzisztorok?) nem engedik rászorítani a blokk talpát a processzorra. Kb. fél-egy milliméter hiányzik, de rálóg a talp azokra, s mivel azok magasabban vannak mint a CPU teteje, ezért azokon áll a talp, szóval igen, nem tapad össze.
Szóval most nem tudom, hogy új alaplapot, vagy új blokkot érdemesebb-e vennem... Mert árban majdnem ugyanott van a kettő...Valami ötlet esetleg?
A víz csobog, de nincs levegő a rendszerben, ez azért van mert a tartály házi gyártmány, s a pumpa olyan erősen nyomja bele a vizet, hogy -mint a szökőkútnál- felnyomja a vízsugarat a vízszint fölé.D1Rect: a rendszert már leszedtem a gépről, de miről érdekelne pontosan kép?
-
04ahgy
nagyúr
Sziasztok!
Megvan A blokk. D-Tek Fuzion v2. Egyszerűen gyönyörű. Két napja csak nézegetem, nem akaródzik valahogy még felszerelni...
HGyu
-
AssAssynn
addikt
Sziasztok!
Van egy kis gondom, amire nem tudom a választ, ezért remélem ti tudtok segíteni.
Most szereltem össze életem első vízhűtéses rendszerét, egyedül, s valamiért igencsak magasak a CPU magok hőfokai.
Alapon idle-be ugyanolyanok mint léggel, viszont terhelve más sokkal magasabbak. Eddig levegővel alap órajelen, terhelve maximum 52, most 70 fokosak a magok.
Mi lehet a gond?
A víz biztos, hogy kering mert csobog a tartályban a víz, a radiátor quad és mennek rajta a ventilátorok. A pumpa DDC és a blokk az ilyen. A folyadék ioncserélt víz, egy kis rózsaszín fagyállóval.
Segítsetek kérlek, mert valami biztosan nincs rendben. -
válasz
D1Rect #35055 üzenetére
Igen, azt hiszem az.
Nem akarok, feljebb váltani több okból sem.
1: Anno már próbáltam a 19-es csövezést és ormótlanul nagynak tartottam, bár igaz akkor sokkal kisebb házam volt még.
2: Le kellene cserélni megint a csatikat is, amit meg nagyon nem szeretnék márAmúgy még közel sem biztos, hogy fogok cserélni, mert nem győztem meg még magam hogy megéri e váltani nekem a 9650-re.
-
lacko99
tag
[link]
Ez is vízhűtés -
baleee89
aktív tag
-
-
lacko99
tag
Egy használt d-tek nek általában menyi az ára?
-
lacko99
tag
És a dtek fuzion első verziója is jó?
-
lacko99
tag
Köszi a gyors választ.
-
lacko99
tag
Sziasztok
Mennyi különbség van a dtek fuzion és k.mamut blokkja között? Melyik a jobb?
-
-
-
helkis
veterán
válasz
D1Rect #35012 üzenetére
ha menthető, akkor van rá egy fincsi blokkom..
de jönnek a klasszikusok nálam is, pár napja minden game, lehal, azt hittem az SLI miatt, drivercsere, stb.. és most nézem, hogy az 1-es vga amin víz van (külön kör) 84fokos!
nem indult el a pumpa..
most hogy beizgattam, egyből 24fokra redukálódott a hő..
-
helkis
veterán
válasz
04ahgy #35010 üzenetére
van hozzá lefogató, vagy külön veszel, vagy csináltatsz nem egy vészes dolog.. az egyik legjobb blokk a mai napig szvsz.. a gondot inkább az fogja okozni ami nálam is, hogy kicsit a proci és a blokk is domború.. tehát ezt ki kell korrigálni, utána pöpec lesz..
ha nem kapsz a gyártótól lefogatót (mert valamiért mostanában nem hallani róluk), akkor keress pl enzotech-et scw-rev-A-hoz való lefogatót, az gyakorlatilag az s1366/1156 lyukain át egy 775-ös konverter, így szinte bármely 775-ös prociblokkal lehet használni..
ja, és Kellemes Karit minden vizestopiclakónak!
-
04ahgy
nagyúr
Van valakinek tapasztalata a D-Tek Fuzion v2 blokkokkal? Egy i7 980X-et hűtene, Mo-Ra 2-vel megtámogatva, LAING DDC Pro szivattyúval keringetve. Járulékos ellenállás a rendszerben egy Tody56 féle VGA blokkon kívül nincs. 11mm-es belső átmérőjű a csövezés.
Nomármost a gyártó oldala szerint csak LGA775-re jó, de más fórumtárs ajánlotta LGA1366-ra is. Mi a helyzet ezzel a dologgal? Van hozzá lefogató az említett foglalathoz?
Hűtési teljesítménye milyen?
HGyu
-
TTomax
félisten
válasz
jones965 #35006 üzenetére
Na igen ettől féltem,szereznem kell egy tolómerőt...itt azt írja,hogy a töcsavarok negyed colról fél colra "- G1/4" to 1/2" barbs x6"
[link]
Nekem sem kellenek ilyen színes lötyik,csak valami normális ami jól teszi a dolgát... akkor marad ez a víz,még van itthon egy literrel. -
jones965
Modder
válasz
TTomax #35003 üzenetére
Jó lenne tudni a csatlakozó pontos külső méretét, mert ha eddig 7mm-es belső átmérőjű cső volt rajta, lehet hogy a 10-es már nem zárna rendesen.
Mérd meg, és az alapján vegyél csövet.
A Feser jó minőségű hűtőfolyadék, bár magam részéről fentartással kezelem ezeket a gyári csodaszereket. -
AssAssynn
addikt
Sziasztok!
Lenne egy olyan kérdésem, hogy elég-e a rendszerbe sima desztillált víz, vagy esetleg még valami más is kell hozzá?
Nem direkt vízhűtésekhez gyártott színezőanyagokra gondoltam, hanem valami olyasmire, ami kapható a legtöbb boltban. -
TTomax
félisten
válasz
jones965 #35002 üzenetére
Igen azt néztem,hogy a bilincsek ilyen műanyag kattanósok,és azt még lehet nyitni.Tehát akkor 3/8-ad colos mehet rá?Mert az 9.5mméter.Amúgy a linken a special fülön azt irja 7/16colos a cső,gondolom az belső méret,amúgy szépen lesárgultak ezek a csövek két hónap alatt...
Amúgy ilyen viz van benne,ebből érdemes valami jobbat venni?
-
TTomax
félisten
Gyerekek nagy gondban vagyok.... szerettem volna lecserélni a csöveimet amikor új házba költözök...a mostani csövek 7/16 colosak,de ilyet égen földön nem találok... fél colos mehet helyette,vagy az gáz..ilyen kittem van! [link]
Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- BestBuy topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Mesterséges intelligencia topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen házat vegyek?
- Garmin Edge 1050 kerékpáros óra: mindenből a legtöbbet
- ASUS routerek
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest