Hirdetés
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Motorola Moto G72 - a titkos favorit
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Android szakmai topik
Aktív témák
-
qpakcovboy
őstag
válasz
HJ.Henry #1582 üzenetére
Profitálni ebből biztos hogy nem lehet, egyrészt sokaknak megvan a gari, mert hát elég drága a konzol nem flesselik, ha nem használtan veszem és nincs kiflesselve (tehát a garim meglenne) én se variálnék a módosításokkal, beszarik akkor jön az MS és ad másikat. De mivel így alakult ezért szeretném normálisan lehűteni, nehogy leégjen idő elött. Thermaltake-nek valóban elég lenne a vízhűtése, de jelenleg magyarországon sehol sem lehet kapni
tegnap ráment az egész napom, mindenhol azt a fajta, vagy hasonló hűtést vadásztam ,de senki sem tud csak megrendelésre, minimum 3 hét, de volt aki azt mondta, hogy csak karácsonyra.
Szerencsére találtam tegnap kutakodás közben 2 Zalman blokkot, ami csomagolás sérült és így odaadták 1500 Ft-ért a kettőt, és adtak mellé ajándékba memhűtőket is (passzív)
Így már csak a vízpumpa kell a tartályal (12.500) a hőleadó (4.500) Rá egy venti, csővek, meg egyéb segédanyagok (3000) Így az egész kijön 21500-ból ami nem kevés kb ugyan annyi mint a thermaltake cuccosa, mondjuk ez teljesítménybe többet tud, meg szerintem halkabb. Ha a két blokot rendes bolti áron venném 30 alatt nem hozom ki.
Aktív témák
- A hónap végén jön a S.T.A.L.K.E.R.: Legends of the Zone Trilogy Enhanced Edition
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Google Pixel topik
- Milyen házat vegyek?
- Xbox Series X|S
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Androidos fejegységek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest