- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Magisk
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Fejlődik az okosóra piac, csak visszafelé
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bikkrom
senior tag
Lejárt az előző szerkesztési ideje. Csak összejött a másik módszer. Kössz!
Mert hiába Dispose-olom vagy null értékkel töltöm fel a Bitmap változóm nem abban van az 1,7GB, hanem a létrehozó metódusnál "tűnik" el valahol. De a második linkedben a bitmap létrehozójában tár változót alkalmaznak és már ott azonnal GC.Collect és DeleteObjectet tolnak. Még egyszer kössz!
Öröm, boldogság.
-
Bikkrom
senior tag
Felmerült egy kis bibi.
Bitmap myBitmap = new Bitmap(CaptureScreen());
Color pixelColor = myBitmap.GetPixel(x, y);
Ez 10 secenként ismétlődik és fel is dolgozom de ez lényegtelen. Ez 20-30 perc után OutOf MemoryExceptionhoz vezet. Hogyan tudom ezt elkerülni.? Hogy lehetne felszabadítani a már nem használt bitmapok által foglalt memóriát? Valamint hol tudom ezt levenni/bővíteni? Nem túl jó 20percet várni a kivételre, kis memóval tudnám tesztelni 1 perc alatt.Előre is köszönöm a segítséget!
-
Bikkrom
senior tag
Üdv Mindenkinek!
Egy elég egyszerű Formot akarok írni VS2010ben C#ban. Amit tudnia kellene az 2 textbox 1-1 int értékkel. Egy X és egy Y koordináta. Ezzel nincs is gond belököm 2 masked textboxba. Aztán egy buttonra ha rábökök megmondja mondjuk 1 labelre kiírva, hogy a monitor azon X,Y koordinátáján most milyen színű a pixel.
A gond az, hogy még grafikai függvényekkel nem foglalkoztam C#ban. Gondolom egy tanult embernek 2 perc, de nem várom el, hogy bárki is megírja. Azért ha van valakinek kedve felőlem meg is írhatja. Nem munka, nem beadandó csak itthon ökörködnék és érdekel. Tehát amit kérnék az egy kis iránymutatás, hogy mit usingoljak, milyen függvények kellenek nekem ehhez és mik a paraméterei.Előre is köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Bomba ár! Dell Latitude E4300 - Intel P9400 I 3GB I 160GB I 13,3" I DP I Garancia!
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest