- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Sony Xperia 1 VI - egyből hat
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Netfone
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 200 Pro - mobilportré
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zedz
addikt
-
Zedz
addikt
Sziasztok,
Életem első WPF appját írom saját felhasználásra. A dolog lényege, hogy egy input mezőben megadok egy urlt, leszedem a html kódot, majd abból egy elemet megkeresve tudni szeretném annak értékét.
Kb. ilyesmiből kellene kihámoznom a számot:
<div id="valami">
<p class="megintvalami">10</p>
</div>A html lekérésig működik a dolog, de itt egy kicsit elakadtam. Visszakapom a teljes html szerkezetet, de ebben hogyan tudom kikeresni a számomra megfelelő elemet?
-
Zedz
addikt
Hali!
Ismét problémába ütköztem, és egyszerűen nem értem mi a gond. A feladat az lenne, hogy a billentyűzetről bekért szám legyen a tömb mérete. Ha beírok egy számot, pár sorral lejjebb ugrik a kurzor, de nem írja ki az N db random számot. Mi lehet a baj? :S Kód
-
Zedz
addikt
válasz
Neil Watts #3916 üzenetére
Nem akkor kell for amikor előre tudjuk, hogy mennyi lépésszámra van szükség? Legalábbis nekem így tantják, hogy a while csak akkor kell ha nem tudjuk meddig fog futni a ciklus.
-
Zedz
addikt
Sziasztok!
Azt hogyan tudnám megcsinálni, hogy egy 50 elemű tömb első tagja billentyűzetről bevihető legyen, a maradék 49-et pedig random generálja -10 és 8 között?
Ez így rossz?
t[0] = int.Parse(Console.ReadLine());
t[i+1] = rnd.Next(a, f);Mindig ezt a hibaüzenetet kapom: Index was outside the bounds of the array.
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 256GB / 12 hó jótállással
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Eladó Apple Macbook Pro 2015 / 12 hó jótállás
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 13" FHD Áthajtós érintős 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest