- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zedz
addikt
-
Zedz
addikt
Sziasztok,
Életem első WPF appját írom saját felhasználásra. A dolog lényege, hogy egy input mezőben megadok egy urlt, leszedem a html kódot, majd abból egy elemet megkeresve tudni szeretném annak értékét.
Kb. ilyesmiből kellene kihámoznom a számot:
<div id="valami">
<p class="megintvalami">10</p>
</div>A html lekérésig működik a dolog, de itt egy kicsit elakadtam. Visszakapom a teljes html szerkezetet, de ebben hogyan tudom kikeresni a számomra megfelelő elemet?
-
Zedz
addikt
Hali!
Ismét problémába ütköztem, és egyszerűen nem értem mi a gond. A feladat az lenne, hogy a billentyűzetről bekért szám legyen a tömb mérete. Ha beírok egy számot, pár sorral lejjebb ugrik a kurzor, de nem írja ki az N db random számot. Mi lehet a baj? :S Kód
-
Zedz
addikt
válasz
Neil Watts #3916 üzenetére
Nem akkor kell for amikor előre tudjuk, hogy mennyi lépésszámra van szükség? Legalábbis nekem így tantják, hogy a while csak akkor kell ha nem tudjuk meddig fog futni a ciklus.
-
Zedz
addikt
Sziasztok!
Azt hogyan tudnám megcsinálni, hogy egy 50 elemű tömb első tagja billentyűzetről bevihető legyen, a maradék 49-et pedig random generálja -10 és 8 között?
Ez így rossz?
t[0] = int.Parse(Console.ReadLine());
t[i+1] = rnd.Next(a, f);Mindig ezt a hibaüzenetet kapom: Index was outside the bounds of the array.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- OHH! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -45% i5-1145G7 16/512 FHD IPS Iris Xe Magyar
- ELADÓ TELJES GAMER SETUP!
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 3:i5 1250P(12mag),16GB,512GB,14"matt TOUCH,vil.HU bill,Lenovo gari 2026.6.25
- Amazfit Gtr 3 Pro okosóra dobozával újszerű állapotban
- i3-8100 + ASUS H310M alaplap + 8GB RAM egyben (félkonfig)
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- AKCIÓ! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest