- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
Új hozzászólás Aktív témák
-
babyanigirl
csendes tag
válasz
Gregorius #849 üzenetére
#include <stdio.h>
#pragma hdrstop
//---------------------------------------------------------------------------#pragma argsused
int main(int argc, char* argv[])
{
FILE *fp=fopen("olvas.txt","r+" );
FILE *f=fopen("ir.txt", "w");
int szam;
char ch,kar;printf("Az eredeti szoveg: ");
while (!feof(fp)){
ch=fgetc(fp);
printf("%c", ch);
}
printf("\nBetuszamolas vegrehajtasa: i=igen n=nem: ");
scanf("%c",&szam);if (szam==105) {
fp=fopen("olvas.txt","r+" );}
}printf("\n") ;
system("pause");
fclose(fp);
fclose(f);
return 0;sajnos csak eddig jutottam bekérem a szöveget kiíratom, de hogy utána az" if "után mit kéne írni azt nem tudom, mondjuk gondoltam vmi "sizeof" tömbös karakter számlálásra de vhogy az sem jött össze, mert nem tudtam tömbbe rakni. Látszik, sajnos nagyon amatőr vagyok benne.
-
babyanigirl
csendes tag
Én fél éve tanulok progrmaozást és most kaptam egy olyan házit amit nem nagyon tudok megoldani, és hát szeretnék tőletek egy kis segítséget kérni abban hogy hogy is kezdjem el és hogy kellene megcsinálnom a feladatomat! Bármilyen ötletet, segítséget szívesen fogadok!
Feladat: Írjon programot ami meghatározza egy szöveges állományban szereplő betűk gyakoriságát! Az eredményt írja ki az OUT.txt nevű állományba!
Előre is köszi minden segítséget!
BabyAniGirl
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest