- Bővül a One UI 8.5 béta, régebbi Galaxy készülékek is csatlakozhatnak
- Fotók, videók mobillal
- Úttörő Exynos chippel készül a Samsung
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Oppo a Vivónak: hagyd otthon a telekonvertert!
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
G.A.
aktív tag
Üdv!
Egy saját class-t szerettem volna létrehozni:
public class Avr_Registers{public string Name{ get; set; }public byte Value{ get; set; }public string[] Bit_Names{ get; set; }}
amivel már a teszt foo()-ban gondo akadt:public void AVR_Register_Test(){Avr_Registers[] AVR_Regz =new Avr_Registers[256];for (UInt64 i = 0; i < 0x08; i++){AVR_Regz[i].Name = "Reg" + i.ToString(); << már itt hibát ir kiAVR_Regz[i].Value = (byte)i;for (byte b = 0; b < 8; b++){AVR_Regz[i].Bit_Names[b] = "Bit" + i.ToString() + b.ToString();}write_to_uart_screen(AVR_Regz[i].Name + " value = " + AVR_Regz[i].Value.ToString() + "\r\n");for (byte y = 0; y < 8; y++){write_to_uart_screen(AVR_Regz[i].Bit_Names[y] + "\r\n");}}}A hiba:
"System.NullReferenceException: 'Az objektumhivatkozás nincs beállítva semmilyen objektumpéldányra.' "Nem tudok a változóimnak (új) értéket adni.
A legidegtépőbb számomra, hogy akármilyen módon próbálom megoldani nem megy, pedig vagy egy tucat "referencia" kódot találtam a neten, amik leginkább erre a félépítésre hajaznak:
[link]A vicc, hogy van egy másik, egy array-változós class-om, ami meg simán megy, ahogy azt elképzeltem.
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Bővül a One UI 8.5 béta, régebbi Galaxy készülékek is csatlakozhatnak
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Utolérte az áremelés a PlayStation 5-öt
- Fotók, videók mobillal
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED TV topic
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +32GB DDR5 kit +ASROCK Z890 PRO-A! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)!
- Nintendo Switch V2 32+128gb CFW Okosítot!!
- Palit GTX 1660 Ti StormX
- iPhone 17E soft pink 3 töltés 2027.03.23. Apple jótállás
- Dell Precision 5511,15.6"FHD,i5-10400H,16GB DDR4,256GB SSD,WIN11,LTE kártya
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 223 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5060
- szinteÚJ 2030 Gar! Dell Pro Max 14 Ryzen AI 9 HX PRO 370 32GB LPDDR5X 512GB NVMe SSD
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akks
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 16GB 512GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest