Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple Watch
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Kiesett a pikszisből a BOE
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
sztanozs
üzenetére
Na akkor dobok egy labdát, bár nem nagy szám...
Szóval Silverlight (4) és nyomtatás. Pont rágtam át magam rajta, hogy mik a lehetőségek.
Két mód maradt életképes figyelembe véve,hogy OOB alkalmazás lesz.
1. PrintDocument-et használok.
2. A gépeken elérhető lesz Office2010, aminek a PDF készítő képességét használnám ki és a riportok meg minden egyéb ami nyomtatásra megy az előbb PDF fájlba készül el. Innen meg már nem gond a nyomtatás.Egyéb lehetőségek? Mindettő mellett van pro és kontra.
Nekem tetszene az első verzió a másodikhoz képest mert "natívabb", másképp fogalmazva kevesebb macera lenne vele DE! Itt jön a gond. Valami félkegyelmű úgy találta ki, hogy a nyomtató felé egy bitmap képpé konvertált adatkupacot küld. Ennek az a hátránya, hogy 1! oldal nyomtatás esetén is 2-3 percig gondolkodott a nyomtató. JA és teszteltem, nem a hálózat volt szűk keresztmetszet...
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Toshiba 500 GB 2,5 Notebook HDD
- VTX AMD Radeon HD 6870 1 GB GDDR5 256 bit PCI-E Videokártya
- G.SKILL Trident Z5 Royal Neo Silver 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz CL30 - Élettartam garancia
- XFX Quicksilver AMD Radeon RX 7800 XT Magnetic Air - Arctic White - Alza garancia 2028.02.25.
- Apple iPhone 15 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 11700 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060 Ti OC 8GB Zalman Z1 PLUS ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070Ti 8GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest