- Fotókon a Samsung Galaxy A57
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
Új hozzászólás Aktív témák
-
bandi0000
nagyúr
Sziasztok,
Lenne pár kezdő kérdésem
Elvállaltam egy beadandó elkészítését, igaz csak az adatbázis részt kell.Kicsit ott vagyok elakadva, hogy nincs sok tapasztalatom C#/Entity framwork architectura kialakításában, találtam ezt a [Unit of work] csodát, ami egész szimpatikusnak tűnik, viszont az én elképzelésemben a Repository-k tartalmazzák a konkrét lekérdezéseket, amit értek ezalatt:
Pl van egy Users osztály meg nem tudom Cars, külön külön van repository mindkettőnek CRUD műveletekre, aminél ez a unit of work működik is. De mi van, ha össze kell kapcsolni 2 táblát? Annak kellene egy új repository, vagy valamelyik meglévőbe, pl Users-be belerakni a lekérdezést? Csak akkor már nem működik ez a UnitOfWork...
Kis kontexus, Android fejlesztő vagyok, és ott ugye MVVM van, Repository tartalmazza a konkrét lekérdezéseket pl getUsersWithCars és a felület csak azt hívja, és ő már nem végez rajta műveletetet
Vagy igazából ez teljesen felesleges, mert ugye a kapcsolatok miatt, a Users fogja tartalmazni a Car list-et, és akkor majd a felületen szétválasztják?
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Keresek Geforce 2-3-4 titánium, GTX 260 kártyákat
- Sennheiser PXC 550-II aktív zajszűrős fejhallgató eladó
- Bowers & Wilkins Dm 303 EISA díjas audiofil hangfal + Lcr 3 center
- Dell ReadyRails A6 1U Rail Kit R210, R210 II, Dx600G, stb. szerverekhez (JWFR6, W6XNW, YNG10)
- Kingston HyperX Fury 2x4GB 2133MHz DDR4 kit / Beszámítás OK! / Akciós Ár!
- Ducky One 3 FULL/TKL/SF/MINI billentyűzetek többféle színben és kapcsolókkal, plusz csuklótámaszok
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- OPPO Find X9 Pro Titanium Charcoal 512GB használt karcmentes 6 hónap garancia
- AKCIÓ! Huawei Watch 4 Pro eSIM okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Xcover 7 128/6
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Elvállaltam egy beadandó elkészítését, igaz csak az adatbázis részt kell.