- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Az IFA-n már ott lehetnek a Samsung újdonságai
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Nothing Headphone (1) – nem kell ide idézet
Új hozzászólás Aktív témák
-
Victoryus
addikt
Találtam végül entity framework-höz jegyzetet: [link]
Johanyák Zsolt: Vizuális Programozás jegyzete.
Eddig kb. 10x futottam neki, de egyszer sem ment különféle okokból. Most 11x tötöltem ki az egészet és írtam újra. Odáig ok, hogy megvan a 3 tábla, látja őket, lehet mindháromba adatot beírni. De amikor megírom a konzol app-ot, akkor az hibaüzenetet dob: System.Data.Entity.Core.EntityException: 'The underlying provider failed on Open.'
SqlException: An attempt to attach an auto-named database for file F:\teszt\c#_feladatok_kész\GRAFIKUS felület\Telefonszamok_Konzol\bin\Debug\Telefonszamok.mdf failed. A database with the same name exists, or specified file cannot be opened, or it is located on UNC share.
Az elérési út jó amit ír, ott van az mdf fájl.Egyéb kérdés: eredetileg a munkahelyi gépen írtam, hazahoztam, nem ment, elérési út hiba. Tehát ha egyszer netalán működne is, akkor mindig át kell írni az elérési útját az adatbázis fájlnak? Nem nagyon fogadta el a relatív hivatkozást. Ez ennyire körülményesen működik?
Én anno Delphin tanultam sql kezelést, de nem rémlik hogy ennyit szenvedtünk volna, mint ezzel.
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- BestBuy topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Hardcore café
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Rengeteg pénzt kapott az USA-tól az Intel, de Trump kért cserébe valamit
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Autószerelők, autószerelés
- Notebook hibák
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gamer Laptop: Ryzen 5 4600H / GTX 1650 Ti / 16GB RAM / 144Hz
- XFX Speedster SWFT210 Radeon RX 6600 8GB Garanciával!
- Playstation 5 játékok
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3367
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3367, 91% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS 560M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG ADATA 600W
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest