Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- iPhone topik
- Huawei P30 Pro - teletalálat
Új hozzászólás Aktív témák
-
boorit
csendes tag
Sziasztok!
Ha már úgyis feljött a SignalR, nekem olyan kérdésem lenne, hogy egy webapi-nál ezt hogy kell implementálni? Elég sokat kerestem, és nem találtam rá választ, kezdem azt gondolni, hogy amit én akarok, az nem megvalósítható.Tehát van egy webapi-m, ami kiszolgál egy SPA-t. Jelenleg az app indításakor meghívok egy endpointot, ahonnan visszakapom a kért adatokat. Viszont néha egy másik entity változása miatt ezek változhatnak, ilyenkor azt csinálom, hogy megy a POST, és utána megint meghívom a GETet az első endpointra, viszont így pl sokszor olyankor is meghívom, amikor nincs is rá szükgségem (pl az a component jelenleg nem is szerepel az oldalon, de mivel a state kezelés úgy van megoldva, hgoy a post után hívja meg a get-et, ezért minden esetben meghívódik). Ezt szeretném valahogy SignalRrel kiváltani, elkerülve a felesleges callokat.
Nem konkrét implementáció érdekel, csak hogy egy REST APIra, hogy an lehet ezt megoldani.
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- AM4 ROG félkonfig eladó!B550,r7 5800x,32gb RAM
- Latitude 5440 14" FHD IPS i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ROG Flow X13 GV301QE 13.4" FHD+ IPS érintő Ryzen 9 5900HS RTX 3050Ti 16GB 512GB aktív toll+fólia gar
- Brutál szép állapot!! Apple iPhone 14 Pro Max 128GB 91% akkumulátor - Deep Purple
- Hibátlan GIGABYTE GeForce RTX 4070 Ti 12GB GAMING OC Eladó - Garancia 2027/01/29-ig! Alza vásárlás
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A15 FA507NV 15 notebook - R7 7735HS 32GB DDR5 512GB SSD 1TB SSD RTX 4060 6GB W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Nintendo Switch Joy-Con pair kontrollerek
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest