Hirdetés
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Fotók, videók mobillal
- IFA 2025: Ott üti az S25 Edge-et a Tecno Slim, ahol fáj neki
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
dqdb
nagyúr
így utólag már mezei file-ok és memória blokkok elegendőek az sql szerver helyett, ami bizony egyszerűbbé teszi a dolgokat - akár hiszed, akár nem.
Tudom, hogy egyszerűbbé tudja tenni a fájlokat használó megoldás az életet, rendszeresen használok ilyet a storage interfész mockolására tesztekben. Persze éles környezetben nem, hiszen a redundancia, rendelkezésre állás kifejezések léteznek, és amíg egy clusterezhető middleware elintézi helyettem az adatok node-ok közötti replikálását, addig egy fájlalapú megoldásnál nekem kellene ezt nulláról lefejleszteni. Nem lehetetlen, csak rettenetesen időigényes, és akármennyi erőforrást is elégetek rá, akármennyi tesztet gyártok hozzá, a saját implementáció kevésbé lesz tesztelve éles szituációban, mint az elterjedt 3rd party megoldások. Vannak esetek, amikor érdemes feltalálni a spanyolviaszt, mert megéri, ez szerintem határozottan nem az.Részemről inkább azt a kérdést tartom nehezen megválaszolhatónak, hogy a c# topikban miért c stuffokat preferálnak a népek?
Én sosem a nyelvhez, hanem mindig feladathoz választok middleware-t, az pedig, hogy miben írták, teljesen irreleváns addig, amíg van hozzá .NET vagy REST API. Így aztán az egyik rendszerünk tipikus telepítése használ Javában, Erlangban és Góban készített middleware-eket (másikban akad Ruby is), miközben a rendszerünk forrása egyetlen sornyi Javát, Erlangot és Gót sem tartalmaz. Nem azért, mert a szivárványos össznyelvi összeborulás volt a cél, hanem azért, mert adott részfeladatra az adott komponenst találtuk a legjobbnak.
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Autós topik
- Meggyi001: Chrome - Kérjük vissza a Chrome alsó letöltési sávját
- Építő/felújító topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Eredeti játékok OFF topik
- Arch Linux
- Suzuki topik
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- Intel Core i9 10900K/GeForce RTX 2080 Super/32GB DDR4 RAM/1TB SSD konfig eladó normális áron
- DeepCool Watercooling CPU LT720 Fehér (Kishibás) INGYEN FOXPOST
- ZBook Fury 16 G10 16" FHD+ IPS i7-13850HX RTX 3500 Ada 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- ASUS ROG Strix G15
- X1 Yoga 8th 14" FHD+ IPS érintő i5-1335U 16GB 256GB magyarított vbill aktív toll ujjlolv IR kam gar
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 32GB 1000GB 14" FHD 1 év garancia
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Xbox Elite Series 2 Kontroller // Számla + garancia //
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest