Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- LG Wing - szárnyas fejvadász
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrhitoshi
veterán
Üdv! Belefutottam egy probléma, és ez akadályozza c# fejlődésemet, de úgy érzem ha ezt a problémát megoldom, akkor szintet lépek.

Szóval adott egy feladat: Textboxba ír a user egy mondatot, és meg kell mondani, hogy mondjuk mennyi e betű volt benne. Elkezdtem megírni, de itt jött a gond. A mondatot listben tudom tárolni, ilyenkor ugye nem kell megadnom, hogy mekkora lesz a mondat, ha jól gondolom. Viszont mikor számolni akarok, akkor nem tudom a pontos procedúrát. Tömbbel simán megtudnám csinálni, de egyrészt az nem elég mókás már másrészt pedig nem tudom előre hogy mennyi karaktert akar megadni a felhasználó.
Szóval hogyan lehet végigfutni a mondaton hogy megmondjam mennyi e betűt tartalmazott ?
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Új kijelzős! HP ZBook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
- BESZÁMÍTÁS! MSI X99A i7 5820K 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB Deepcool Ducase V2 600W
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX B360 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB Zalman N5 ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest