- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Huawei P20 - ez is kétkezes lett
- Yettel topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Milyen robotporszívót vegyek karácsonyra? (2025)
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- VoLTE/VoWiFi
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrhitoshi
veterán
Aha. Volt egy ilyen gondolatom még C-s időkből, de nem voltam ebben biztos. Akkor marad ez a megoldás.
Köszönöm a gyors segítséget! -
mrhitoshi
veterán
Üdv! Belefutottam egy probléma, és ez akadályozza c# fejlődésemet, de úgy érzem ha ezt a problémát megoldom, akkor szintet lépek.

Szóval adott egy feladat: Textboxba ír a user egy mondatot, és meg kell mondani, hogy mondjuk mennyi e betű volt benne. Elkezdtem megírni, de itt jött a gond. A mondatot listben tudom tárolni, ilyenkor ugye nem kell megadnom, hogy mekkora lesz a mondat, ha jól gondolom. Viszont mikor számolni akarok, akkor nem tudom a pontos procedúrát. Tömbbel simán megtudnám csinálni, de egyrészt az nem elég mókás már másrészt pedig nem tudom előre hogy mennyi karaktert akar megadni a felhasználó.
Szóval hogyan lehet végigfutni a mondaton hogy megmondjam mennyi e betűt tartalmazott ?
-
mrhitoshi
veterán
Üdv! Nemrég kezdtem tanulni a C#-ot. Van egy érdekes hibám, ami minden projektnél előjött eddig.
A lényeg, hogy csinálok egy új universal blank appot a visual studioban, majd rakok valami értelmet is bele (jelen helyzetben úgy látszik nem számít mit, mert teljesen más kódoknól is előjött ugyanaz a gond), majd szeretném Remote debugerrel egy tableten debugolni. A kapcsolat feláll stb.., viszont dob egy olyan error-t a VS, hogy előtte deploy-ni kellene. Oké, viszont a deploy kidob egy errort. Valami olyan baja van, hogy nem tudott root könyvtárat létrehozni, mert valami rossz karakter van az elérési útban.
Ezzel szemben ha lokálon debugolom, akkor semmi gondja nincs, rendesen fut a kód.
Maga az error kódDEP4300
Ilyenkor mi a teendő ?
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Lenovo ThinkPad X13 G2 13.3" -50% AMD Ryzen 5 Pro 5650U Hexa-core 16GB 512GB SSD FHD
- Gaming PC - R5 9600X,RTX 5070 12GB,32GB DDR5,1TB NVMe,850W
- Ultra PC - R7 7800X3D,RTX 5080 16GB,32GB DDR5,1TB NVMe,1200W
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Lenovo Legion 5 15ARH05H - Gamer Laptop
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B460 i7 10700 16GB DDR4 1TB SSD RTX 5060 8GB NZXT S340 fehér CM 600W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B360 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX A4000 8GB Garis!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Köszönöm a gyors segítséget!