- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
- IFA 2025: Tank, pók és egyéb furcsaságok az Oscal standján
- Google Pixel topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kétmotoros tereproller, ami nem lett túl drága - Ausom L2 Max Dual
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alexios
veterán
Megnéztem a xaml-t a desktop verzióban ha azt próbáltad, ennyi van benne:
<Grid Background="{ThemeResource ApplicationPageBackgroundThemeBrush}">
</Grid>Szóval mint látod ez egy üres grid, ezért látsz egy üres fekete képernyőt.
A windows phone változat alatt pedig az a baja hogy nem mainpage.xaml a fájl neve hanem basicpage1, így azt nem is találja(nem is tudom lefordul-e egyáltalán így)Universal app-nál(amennyire én tudom, csak fél szemmel nézegettem utána eddig) mind a két alkalmazásnak ugyanannak a fájlnévnek(vagyis osztálynak de most ez mindegy) kell lennie a két projektben, ha megnézed a shard projectben az app.xaml.cs-ben látod hogy:
rootFrame.Navigate(typeof(MainPage)
Azaz MainPage típusú oldalra navigál, ha meg ez nincs a wp projekt-nél, csak basicpage típus akkor nem tud oda navigálni.Szóval vagy töröld ki a BasicPage1.xaml-t és illeszd be MainPage.xaml néven, ekkor automatikusan MainPage nevű osztályokat fog létrehozni, vagy a xaml fájl tetején x:Class="App1.MainPage" legyen illetve a xaml.cs-ben is írd át az osztály nevét meg a konstruktor nevét.
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Milyen videókártyát?
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Házimozi belépő szinten
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Okos Otthon / Smart Home
- World of Tanks - MMO
- Milyen házat vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961)
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető Dell GAMER laptop G15 5511
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 8400F / 32GB DDR5 / RX 7800XT 16Gb / 1TB SSD!
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15APH8 15 notebook - R7 7840HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest