Hirdetés
- Pulzust is mér az Apple AirPods Pro 3
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacces
őstag
kv.plusz(kv) esetén mi a hézag?
Lehet, hogy az előző hsz-szel ellent mondok magamnak, de itt ugye az történik, hogy
kv.plusz() van, és ezért mivel a kv az Valósként lett inicializálva, ezért egyből a Valós osztályban keresi hozzá a függvényt! De mivel a paraméterben lévő kv deklarált típusa Komplex, ezért a Valós plusz(Komplex k) metódust hívja meg!
Hoppá de jó vagyok

Vagyis akkor ezekből azt a következtetést vonhatom le, hogy a függvény hívásnál az számít, hogy milyen objektumként van inicializálva, kv = new Valos() ezért, mindig a Valos osztályban keresi hozzá a metódusokat.
És az, hogy melyik paraméterű függvényt hívja meg plusz(Valos v) vagy plusz(komplex k), az a paraméterben lévő kv objektum deklarált típusa dönti el, ami jelen esetben komplex.Jól elmagyaráztam magamnak?
De ha van valakinek könnyebb, egyszerűbb mondókája, szívesen várom, itt PH-n mindig jókat kaptam

Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Battlefield 6
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Eredeti játékok OFF topik
- Pulzust is mér az Apple AirPods Pro 3
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- AliExpress tapasztalatok
- Okos Otthon / Smart Home
- Linux felhasználók OFF topikja
- Kingdom Come: Deliverance I-II.
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1i - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
- Bontatlan iPhone 16 (256 GB) (rendelhető)
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia - Akció!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi