- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- iPhone topik
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Netfone
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
SebajTobias
tag
Sziasztok lenne egy kis problémám.
A lényeg, hogy felkértek, hogy csináljak egy kis cégnek egy kis nyilvántartó progit, ami vezeti ki mennyit dolgozik, órabéreket, ki melyk projekten van stb. Én nem nagyon értek ilyesmihez, de régi ismerős nagyon eröltette.
Arra gondoltam, hogy csinálok egy adatbázist (access-est), amihez csinálok egy .NET-es felületet, amin kezelgetik az adatbázist. Eddig nagyából meg is volnék, csak ugye nem mindenki láthat mindent Pl alkalmazott a főnök fizuját stb. Plusz még egy rakás lekérdezés is futatható, és nem mindenki futtathat bármit. És itt lenne a bajom.
Az adatbázisba (Accessben) létrehoztam felhasználói csoportokat, és ott beállítottam, hogy ki mit csinálhat. A honlapon pedig van egy bejelentkező oldal, ahol belépnek a dolgozók.
Hogyan tudom összekapcsolni az adatbázis jogosultságait a honlapéval?
Vagy ez két külön dolog?
Ha nem adok az adatbázisnak jogosultságokat, akkor ugye valaki csak megnyitja Access-el, és belekukkanthat. De a honlapon se tudjon belepiszkálni ill. lekérdezéseket futtatni, csak azokat ami rá tartozik..
Remélem érthető voltam, ha van valami ötlet légyszi írjátok meg.
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Microsoft Surface Pro 7 Érintős Szétszedhető Laptop Tablet 12,3" -80% i5-1035G4 8/256 Retina
- Mars Gaming MK60W 60% Mechanikus Blue Switches Gamer Billentyűzet Spanyol Kiosztás
- 2019 - BMW I3S 120Ah
- ASUS ROG Strix G15 144Hz / AMD Ryzen 5 / RTX 3050Ti / 16GB RAM / 512GB SSD
- Microsoft Surface Pro 7+ Érintős Szétszedhető Laptop Tablet 12,3" -80% i5-1135G7 16/256 Retina
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER P termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy A23 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3219
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest