- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Pulzust is mér az Apple AirPods Pro 3
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
Új hozzászólás Aktív témák
-
SebajTobias
tag
Sziasztok lenne egy kis problémám.
A lényeg, hogy felkértek, hogy csináljak egy kis cégnek egy kis nyilvántartó progit, ami vezeti ki mennyit dolgozik, órabéreket, ki melyk projekten van stb. Én nem nagyon értek ilyesmihez, de régi ismerős nagyon eröltette.
Arra gondoltam, hogy csinálok egy adatbázist (access-est), amihez csinálok egy .NET-es felületet, amin kezelgetik az adatbázist. Eddig nagyából meg is volnék, csak ugye nem mindenki láthat mindent Pl alkalmazott a főnök fizuját stb. Plusz még egy rakás lekérdezés is futatható, és nem mindenki futtathat bármit. És itt lenne a bajom.
Az adatbázisba (Accessben) létrehoztam felhasználói csoportokat, és ott beállítottam, hogy ki mit csinálhat. A honlapon pedig van egy bejelentkező oldal, ahol belépnek a dolgozók.
Hogyan tudom összekapcsolni az adatbázis jogosultságait a honlapéval?
Vagy ez két külön dolog?
Ha nem adok az adatbázisnak jogosultságokat, akkor ugye valaki csak megnyitja Access-el, és belekukkanthat. De a honlapon se tudjon belepiszkálni ill. lekérdezéseket futtatni, csak azokat ami rá tartozik..
Remélem érthető voltam, ha van valami ötlet légyszi írjátok meg.
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3238
- Lenovo ThinkCentre M920q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- Honor 200 256GB,Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest