Hirdetés
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
dany27
őstag
válasz
martonx
üzenetére
hello
Nah már megoldódott, de közben rájöttem hogy ez nekem felesleges....
Nem kell nekem SQL hanem fogom és letárolom egy külső fileba(pl .dat vagy valami hasonló) csak annyi különbséggel hogy elkódolom valamilyen uton módon, ezt még majd kitalálom most egyenlőre egy CSV olvasó illetve író rutint kell össze hoznom. Ha megy jól a fájlba írás csak éppen nem lesz elkódolva akkor majd utánna megírom hozzá az encryptáló illetve decryptáló rutint is.Csak azt nem tudom hogy mit használjak az oszlopok elválasztására..
Van rá valami dolog amit szoktak használni vagy elég ha beteszek egy speckó karaktert az ASCII táblából(azért gondoltam valami speckora, mert azt nem tudja bevinni a juzer billről... pl.: ETX) és azt figyelem az olvasáskor illetve íráskor meg azt szúrom be az oszlopok közé?Egyenlőre egy sima DVD katalógust szeretnék megírni a saját számíze szerint aztán utánna valami nagyobb project!(Gyakorlásnak ez tökéletesen megfelel nekem, arra hogy jobban megismerjem a VB.NET parancsait.)
Előre is kössz a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Bluetooth hangszórók
- The Game Awards 2025 - Íme a nyertesek!
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- The Game Awards 2025 - Az összes bejelentés egy helyen!
- Metal topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- OLED TV topic
- Házimozi belépő szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B85M-G B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple Imac 21,5 Inch, Late 2015! Intel Core I5 + Intel Iris Pro Graphics. 1TB Háttértár!
- Ritkaság! 17" Dell XPS 9720 - i7 12th gen 27% Áfás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3828
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Van rá valami dolog amit szoktak használni vagy elég ha beteszek egy speckó karaktert az ASCII táblából(azért gondoltam valami speckora, mert azt nem tudja bevinni a juzer billről... pl.: ETX) és azt figyelem az olvasáskor illetve íráskor meg azt szúrom be az oszlopok közé?