Hirdetés
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Netfone
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple Watch
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Ennyit szűkít az X300 Ultra a telepen Európában
Új hozzászólás Aktív témák
-
dany27
őstag
válasz
martonx
üzenetére
hello
Nah már megoldódott, de közben rájöttem hogy ez nekem felesleges....
Nem kell nekem SQL hanem fogom és letárolom egy külső fileba(pl .dat vagy valami hasonló) csak annyi különbséggel hogy elkódolom valamilyen uton módon, ezt még majd kitalálom most egyenlőre egy CSV olvasó illetve író rutint kell össze hoznom. Ha megy jól a fájlba írás csak éppen nem lesz elkódolva akkor majd utánna megírom hozzá az encryptáló illetve decryptáló rutint is.Csak azt nem tudom hogy mit használjak az oszlopok elválasztására..
Van rá valami dolog amit szoktak használni vagy elég ha beteszek egy speckó karaktert az ASCII táblából(azért gondoltam valami speckora, mert azt nem tudja bevinni a juzer billről... pl.: ETX) és azt figyelem az olvasáskor illetve íráskor meg azt szúrom be az oszlopok közé?Egyenlőre egy sima DVD katalógust szeretnék megírni a saját számíze szerint aztán utánna valami nagyobb project!(Gyakorlásnak ez tökéletesen megfelel nekem, arra hogy jobban megismerjem a VB.NET parancsait.)
Előre is kössz a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- ZBook Firefly 14 G11 14" FHD+ IPS Ultra 7 155H RTX A500 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Garmin Epix Sapphire White Titanium (Gen2) - Bontatlan
- Gigabyte A16 CVH 15.6" FHD+ IPS i7-13620H RTX 5060 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- Lenovo T15 G2 i7-1185G7 16Gb ram, 512Gb NVMe, 15,6", számla, 1 év garancia
- Lenovo ThinkCentre M920q i5-9500T / 16GB RAM DDR4 / 256GB SSD / Windows 11 Pro USFF mini PC Tiny PC
- Kihagyhatatlan áron DELL XPS 13 9310 /i5-1135G7/8 GB Ram/512 GB SSD/FHD+ IPS
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Honor Magic7 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- szinteÚJ! Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 1TB Alcantara 1év garancia
- TP Link HS100 Távolról vezérelhető Wi-Fi-s dugalj (Smart Plug)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Van rá valami dolog amit szoktak használni vagy elég ha beteszek egy speckó karaktert az ASCII táblából(azért gondoltam valami speckora, mert azt nem tudja bevinni a juzer billről... pl.: ETX) és azt figyelem az olvasáskor illetve íráskor meg azt szúrom be az oszlopok közé?