Hirdetés
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Google Pixel topik
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
dany27
őstag
válasz
martonx
üzenetére
hello
Nah már megoldódott, de közben rájöttem hogy ez nekem felesleges....
Nem kell nekem SQL hanem fogom és letárolom egy külső fileba(pl .dat vagy valami hasonló) csak annyi különbséggel hogy elkódolom valamilyen uton módon, ezt még majd kitalálom most egyenlőre egy CSV olvasó illetve író rutint kell össze hoznom. Ha megy jól a fájlba írás csak éppen nem lesz elkódolva akkor majd utánna megírom hozzá az encryptáló illetve decryptáló rutint is.Csak azt nem tudom hogy mit használjak az oszlopok elválasztására..
Van rá valami dolog amit szoktak használni vagy elég ha beteszek egy speckó karaktert az ASCII táblából(azért gondoltam valami speckora, mert azt nem tudja bevinni a juzer billről... pl.: ETX) és azt figyelem az olvasáskor illetve íráskor meg azt szúrom be az oszlopok közé?Egyenlőre egy sima DVD katalógust szeretnék megírni a saját számíze szerint aztán utánna valami nagyobb project!(Gyakorlásnak ez tökéletesen megfelel nekem, arra hogy jobban megismerjem a VB.NET parancsait.)
Előre is kössz a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ezzel jobban keresel, mint az arannyal
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bestbuy játékok
- Autós topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- PayPal
- További aktív témák...
- Philips Lattego EP5345 Szervizelve I Megkímélt állapot I Tejes kancsó I Garancia I Beszámítás
- 100% Akku - Makulátlan új állapot 128 GB (Graphite) és 256 GB (Sierra Blue)
- Apple Macbook Pro 13" a1708 2017 (I5/8GB/256GB)
- Szuper Akciós Ajánlat! Eredeti gyári Asus Rog és Rog Phone gamer kiegészítők új állapotban!
- Samsung S22+ 256 GB eladó (fekete)
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 2TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 12/128GB Fekete / 12 hó jótállás
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Dell Latitude 7210 2-in-1 12" FHD touch, i7 10610U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Van rá valami dolog amit szoktak használni vagy elég ha beteszek egy speckó karaktert az ASCII táblából(azért gondoltam valami speckora, mert azt nem tudja bevinni a juzer billről... pl.: ETX) és azt figyelem az olvasáskor illetve íráskor meg azt szúrom be az oszlopok közé?