Hirdetés
- Megnyerné a Motorola a furcsa mobilnevek bajnokságát
- iPhone topik
- Nincs Nothing AI szemüveg? Fogd meg a söröm!
- Fotók, videók mobillal
- Apróbb változással jön a Pixel 11 az első képek szerint
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Google Pixel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Így lehet kiszúrni, ha kamu AirPods fülest akarnak eladni neked
- Drasztikus változást mutat a Sony mobilja az első képeken
Új hozzászólás Aktív témák
-
dany27
őstag
válasz
martonx
üzenetére
hello
Nah már megoldódott, de közben rájöttem hogy ez nekem felesleges....
Nem kell nekem SQL hanem fogom és letárolom egy külső fileba(pl .dat vagy valami hasonló) csak annyi különbséggel hogy elkódolom valamilyen uton módon, ezt még majd kitalálom most egyenlőre egy CSV olvasó illetve író rutint kell össze hoznom. Ha megy jól a fájlba írás csak éppen nem lesz elkódolva akkor majd utánna megírom hozzá az encryptáló illetve decryptáló rutint is.Csak azt nem tudom hogy mit használjak az oszlopok elválasztására..
Van rá valami dolog amit szoktak használni vagy elég ha beteszek egy speckó karaktert az ASCII táblából(azért gondoltam valami speckora, mert azt nem tudja bevinni a juzer billről... pl.: ETX) és azt figyelem az olvasáskor illetve íráskor meg azt szúrom be az oszlopok közé?Egyenlőre egy sima DVD katalógust szeretnék megírni a saját számíze szerint aztán utánna valami nagyobb project!(Gyakorlásnak ez tökéletesen megfelel nekem, arra hogy jobban megismerjem a VB.NET parancsait.)
Előre is kössz a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Hivatalosan is elkezd védekezni az Intel csodafegyvere ellen az új Geekbench
- Jövedelem
- LEGO klub
- Foxpost károsultak - 2026
- Robotporszívók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kés topik
- Assetto Corsa EVO
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Megnyerné a Motorola a furcsa mobilnevek bajnokságát
- További aktív témák...
- SFF PC - 14. gen./ 32 GB DDR5/ 250 GB SSD/ Gt 710
- LENOVO X380 Yoga 360 touch - 13,3" FHD - i5 8250U, 8GB RAM, SSD, jó akku, - számla, 6 hó gar
- HP Probook 470 G5 (Intel Core i5-8250U 4 mag 8 szál, 17.,3" FullHD) több darab, akár 24.990Ft
- HP Probook 430 G7 (Intel Core i5-10210U 4 mag 8 szál, 13,3" FullHD) több darab, akár 24.990Ft
- Samsung A 56 5G telefon
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó ÚJ TCL 501 2/32GB fekete / 12 hó jótállás
- Apple iPhone 16 Pro 128GB Natural Titanium használt, karcmentes 90% akku 6 hónap garancia
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad L14 Gen 1 notebook - i5 10210U 16GB DDR4 512GB SSD Intel UHD GraphicsW11
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium 256GB használt karcmentes 89% akku (405 ciklus) 6 hónap
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Van rá valami dolog amit szoktak használni vagy elég ha beteszek egy speckó karaktert az ASCII táblából(azért gondoltam valami speckora, mert azt nem tudja bevinni a juzer billről... pl.: ETX) és azt figyelem az olvasáskor illetve íráskor meg azt szúrom be az oszlopok közé?