- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Az iPhone a mobilpiac katalizátora
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Óriáskészülék, kis akksival
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Nothing Headphone (1) – nem kell ide idézet
Új hozzászólás Aktív témák
-
dany27
őstag
válasz
martonx #1235 üzenetére
hello
Nah már megoldódott, de közben rájöttem hogy ez nekem felesleges....
Nem kell nekem SQL hanem fogom és letárolom egy külső fileba(pl .dat vagy valami hasonló) csak annyi különbséggel hogy elkódolom valamilyen uton módon, ezt még majd kitalálom most egyenlőre egy CSV olvasó illetve író rutint kell össze hoznom. Ha megy jól a fájlba írás csak éppen nem lesz elkódolva akkor majd utánna megírom hozzá az encryptáló illetve decryptáló rutint is.Csak azt nem tudom hogy mit használjak az oszlopok elválasztására..
Van rá valami dolog amit szoktak használni vagy elég ha beteszek egy speckó karaktert az ASCII táblából(azért gondoltam valami speckora, mert azt nem tudja bevinni a juzer billről... pl.: ETX) és azt figyelem az olvasáskor illetve íráskor meg azt szúrom be az oszlopok közé?
Egyenlőre egy sima DVD katalógust szeretnék megírni a saját számíze szerint aztán utánna valami nagyobb project!(Gyakorlásnak ez tökéletesen megfelel nekem, arra hogy jobban megismerjem a VB.NET parancsait.)
Előre is kössz a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch
- Sweet.tv - internetes TV
- Milyen széket vegyek?
- Kés topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Torrent meghívó kunyeráló
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- BOMBA ÁR Új Dell Inspiron 16" Gamer Tervező Vágó Laptop -50% Ultra 7 155H 16/1TB RTX 4060 8GB 2,5K
- ASUS ROG STRIX RTX 4070 Ti SUPER OC Edition 16G (kishibás) videokártya garanciával
- Iskolakezdési AKCIÓ! - I7-8700/16GB DDR4/Gigabyte B360/GTX1070/1TB HDD/240GB SSD - 144.999,-
- HP ZBOOK 17 G6 Tervező Vágó Laptop -60% 17,3" i7-9850H 16/512 QUADRO RTX 3000 6GB FHD
- Samsung S21 5G megkímélt jó állapotban.
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 1 Intel Core i5-10310U
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P53s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I W11 I Cam I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2137
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-7G I 16GB I 512SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest