Hirdetés
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Messze nyolcezer fölött!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Tiltott lett Lufthansa-csoport repülőin power bankot használni
- Magisk
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
dany27
őstag
válasz
martonx
üzenetére
hello
Nah már megoldódott, de közben rájöttem hogy ez nekem felesleges....
Nem kell nekem SQL hanem fogom és letárolom egy külső fileba(pl .dat vagy valami hasonló) csak annyi különbséggel hogy elkódolom valamilyen uton módon, ezt még majd kitalálom most egyenlőre egy CSV olvasó illetve író rutint kell össze hoznom. Ha megy jól a fájlba írás csak éppen nem lesz elkódolva akkor majd utánna megírom hozzá az encryptáló illetve decryptáló rutint is.Csak azt nem tudom hogy mit használjak az oszlopok elválasztására..
Van rá valami dolog amit szoktak használni vagy elég ha beteszek egy speckó karaktert az ASCII táblából(azért gondoltam valami speckora, mert azt nem tudja bevinni a juzer billről... pl.: ETX) és azt figyelem az olvasáskor illetve íráskor meg azt szúrom be az oszlopok közé?Egyenlőre egy sima DVD katalógust szeretnék megírni a saját számíze szerint aztán utánna valami nagyobb project!(Gyakorlásnak ez tökéletesen megfelel nekem, arra hogy jobban megismerjem a VB.NET parancsait.)
Előre is kössz a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Tesla topik
- Villanyszerelés
- Napelem
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kutya topik
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- Milyen légtisztítót vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i7-1355U 16GB 1TB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- Eladó Google Pixel 9 Pro 16/256GB / Ajándék fólia és tok! / Akku 100% / 24 hó jótállás
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Van rá valami dolog amit szoktak használni vagy elég ha beteszek egy speckó karaktert az ASCII táblából(azért gondoltam valami speckora, mert azt nem tudja bevinni a juzer billről... pl.: ETX) és azt figyelem az olvasáskor illetve íráskor meg azt szúrom be az oszlopok közé?