- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Kiborult a Nothing Phone (3) pletykakosara
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Magisk
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
dany27
őstag
válasz
martonx #1251 üzenetére
nem, nem láncolt proxyt szeretnék hanem azt hogy egy adott oldalt egyszer az egyik proxyval majd utánna egy másikal nyisson meg utánna meg egy harmadikal és így tovább.
Am egy olyan kérdésem lenne hogy melyik modszerral nyissan meg a proxy IP-ket tartalmazó text filet ha annak minden sorában egy IP van. Tehát soronként szeretném oket beolvasni... objreader-el próbálkoztam de azzal csak readline illetve readtoend van. Legalábbis én nem találtam benn olyant hogy egy x-edik sort olvasson ki!
Előre is köszi!
-
dany27
őstag
nah jó ezt jól benéztem én nem a proxy beálításaira gondolok a gépnek, szóvel nem a registry kell nekem mert ott azt lehet. Hanem egy olyan progit szeretnék írni ami egy bizonyos proxy serveren keresztűl meghív egy oldalt majd ezek után egy másik proxyn keresztűl a következőt és így tovább....
-
dany27
őstag
hali
egy olyan programot szeretnék írni ami proxyval meghív egy bizonyos weboldalt majd újra csere majd újra meghívja az oldalt.
Az lenne a kérdésem hogy hogyan tudom cserélgetni a proxykat VB-vel??
Úgy tudom hogy valamit a registryben kell matatni... Vagy rosszúl tudom?Előre is köszi.
-
dany27
őstag
válasz
martonx #1235 üzenetére
hello
Nah már megoldódott, de közben rájöttem hogy ez nekem felesleges....
Nem kell nekem SQL hanem fogom és letárolom egy külső fileba(pl .dat vagy valami hasonló) csak annyi különbséggel hogy elkódolom valamilyen uton módon, ezt még majd kitalálom most egyenlőre egy CSV olvasó illetve író rutint kell össze hoznom. Ha megy jól a fájlba írás csak éppen nem lesz elkódolva akkor majd utánna megírom hozzá az encryptáló illetve decryptáló rutint is.Csak azt nem tudom hogy mit használjak az oszlopok elválasztására..
Van rá valami dolog amit szoktak használni vagy elég ha beteszek egy speckó karaktert az ASCII táblából(azért gondoltam valami speckora, mert azt nem tudja bevinni a juzer billről... pl.: ETX) és azt figyelem az olvasáskor illetve íráskor meg azt szúrom be az oszlopok közé?
Egyenlőre egy sima DVD katalógust szeretnék megírni a saját számíze szerint aztán utánna valami nagyobb project!(Gyakorlásnak ez tökéletesen megfelel nekem, arra hogy jobban megismerjem a VB.NET parancsait.)
Előre is kössz a válaszokat!
-
dany27
őstag
sziasztok
próbálokozok kapcsolódni MYSQL adatbázishoz(mdf file)
De valamiért az írja ki hogy érvénytelen jogosultság leírás(cn.open() sorra mondja ezt)
A kód:
Imports System.Data.OleDb
Public Class Form1
Dim cn As New OleDb.OleDbConnection
Dim str As String = "Provider=SQLOLEDB;Data Source=D:\DVD\DB\db.mdb"
Private Sub Form1_Load(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles MyBase.Load
cn.ConnectionString = str
cn.Open()
End Sub
End ClassElőre is kössz a debugolást!
-
dany27
őstag
válasz
martonx #1146 üzenetére
kössz a tippet már közben én is rájöttem!
Am az mért van hogy egyszerű kis szar 14 megát eszik kicsit sokallom. Pedig nem csinál nagy dolgokat. (Csak XP alatt win7 alatt mindössze csak 3megát...).
Ne nevessetek ki, de windóz calculator kópiát csinálok
Suliba adta a tanár h valamivel letudjon kötni míg a tanár próbálja még az alap algoritmusokat a többiek fejébe verniJah hamár itt vagyunk hogy tudom azt megoldani hogy nem zárom be a formot és nem is rejtem el hanem mást töltök bele?? (Egyszerű/tudományos nézethez kell)
close parancsot találtam hozzá de mivel nyitom meg a másikat ??Előre is kössz!
-
dany27
őstag
hi
egy olyan kérdésem lenne hogy hogyan tudok figyelni bizonyos billentyűket és azok lenyomásához rendelni bizonyos utasításokat??
Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- E-roller topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen TV-t vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Microsoft Excel topic
- Okos Otthon / Smart Home
- Tesla topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700 Processzor!
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest