- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
bitblueduck
senior tag
nem vagyok noctua részvényes és a procimra is be quiet!-et vettem de szerintem teljesen korrekt cég. ha hónapok múlva is lesznek még ilyen problémák akkor újralehet értékelni. mindenki hibázhat (ha egyáltalán az ő hibájuk) de nem mindegy hogy kezelik. kb a legjobbak a piacon, ha kell cserélik, ha kell javítják, vagy visszafizetik, meg biztosítanak 10-20 év terméktámogatást. nemtudom ez még hol jellemző?
-
mad823
őstag
Sajnos nem vagyok az. De erősen próbálok visszaemlékezni bármilyen korábbi Noctua fiaskóra, és bizony nem rémlik egy sem. Nem gondolom tehát, hogy az első nem igazán jelentős hiba után földet kéne szórni egy gyártóra. Ellenben autómárkából (beleértve a millió € árkategóriát is) nem nagyon tudok olyat mondani, amit ne értintett volna valaha visszahívás...
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS ROG STRIX 1000W Aura moduláris táp eladó /Garanciás/
- BESZÁMÍTÁS! NZXT Kraken Elite 360 RGB vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- ID-COOLING Space SL360 White 360 mm ARGB CPU vízhűtés
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Thor II 1200W 80+ Platinum tápegység! Olvass!
- EK-Vardar / Lian Li UNI Fan SL120 V2 / Lepa BOL.Quiet / EK-Meltemi - Ventilátorok, Fiók kisöprés
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest