- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Magisk
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Yettel topik
- iPhone topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Marvin02
csendes tag
válasz
luciferc #792 üzenetére
Emlékszem, és vágom, hogy milyen minőséggel kell számolnom, de szerintem egy próbát mindenképp megér, és itt nem arról van szó, hogy idegen nyelven beszélnek benne, mert a németet egész jól megértem, de magyar szinkronnal szerettem meg, és jó lenne már ezt az utolsó 64 részt is a régi hangokkal megnézni. Bár egy eredeti, stúdióban felvett szinkron lenne az igazi, de erre semmi esély nincs. Így jutottam el ahhoz, hogy megpróbálom, max. belebukok, de egy próbát mindenképp megér.
-
-
Arnold2
őstag
válasz
luciferc #768 üzenetére
Köszi,a tippet,de jó lesz ez a mínőség. Max tolog még a bitrátán és ok.
Máski kérdésem az lenne hogy mikor tömörítek VDubbal akkor mindig egy hatalmas fájlt kezd el csinálni. Én rontok el valamit vagy ez természetes velejárója?
(sajna nem jutok sose a végére mert már akkora lesz 20Gb+ hogy már nem fér fel sehova, ezért kérdem) -
amargo
addikt
válasz
luciferc #760 üzenetére
Most nem tudok próbálkozni, de köszönöm a segítséget, már letöltöttemaz avisynth-t is. Esetleg megnézem, de jólenne, ha csak a job file okon kellene változtattgani és batchkét lehetne futtatni a dolgot.. ezért tettszet meg a mencoder is.
L3zl13
XviD-1.1.0-30122005-et használok.
Az is igaz, hogy eddig mindig futott jó pár dolog kódolás közben is.. de azért 8perc 1perces videora.. ennél a p3am is többet tudott.. szerintem tuti valamit elcsesztem. -
Arnold2
őstag
válasz
luciferc #206 üzenetére
Igen.
Na akkor leírom mit csinálok pontosan: betöltöm az avit,kijelölöm rögtön az elején a kezdőt Home-val /az elejéből kell vágjak/. Majd nyomva tartom a SHIFTet és addig húzom ameddig egy olyan keyframehoz érek ami mellett az idő a legközelebb van ahhoy ami nekem kell.
majd End,majd delete.
Ezután beállítom a Videonál és az Audionál amit mondát és Save.
Az előbb is így csináltam asszem és akkor is csúszott a hang -hamarabb lement a hang mint a kép.
Javíts ki ha rosszul írtam. -
LordX
veterán
válasz
luciferc #127 üzenetére
A szinkront szinkronizálják a mozgóképhez (vajh miért ez a neve?
), szóval egy filmhez készült magyar szinkront egy sima összefésüléssel hozzá tudod pakolni. Egyedül az eltolást kell eltalálni.
Illetve ha NTSC a film, akkor meg kell nyújtani a lejátszást, mert a PAL rendszerben az eredetileg NTSC filmeket megnyújtva játszák (25FPS-el 23,9xx helyett) -
válasz
luciferc #127 üzenetére
ilyen egyszerű drag'n'dropos tudtommal nincs, de amennyire én tudom, egy wavelab is elég hozzá. el kell olvasni a leírását, szal jó ha tuidsz angolul. több segítséggel sajnos nem szolgálhatok, mert az életben nem csináltam még ilyet, noha már sokszor megérett bennem az elhatározás.
-
válasz
luciferc #110 üzenetére
igen. ha a csúszás folyamatos, és azonos mértékű, akokr egy egyszerű fps/delay probléma az, amiről szó van. viszont ha a jelentek hossza/sorrendje eltérő a film magyar szinkonja és az eredeti között, akkor kerül szar a palacsintába, ugyanis akkor kézzel kell hozzáigazgatni a hangot a képhez, ami nem kifejezetten kétperces munka.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kedvenc zene a mai napra
- Ilyen lesz a Lies of P: Overture
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen légkondit a lakásba?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Milyen TV-t vegyek?
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- SZÉP Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Eladó Apple MacBook Pro 13" A1706 (Late 2017, Silver - EMC 3163)
- Amazfit GTR 2 Classic okosóra dobozában töltőkábellel
- Mac mini M1 chip 8 magos CPU-val, 8 magos GPU-val
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 notebook - Ultra 5 135U16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics W11
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest