- Yettel topik
- iPhone topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
L3zl13
nagyúr
Kipróbáltam ezeket a beállításokat. Az alapbeállításhoz illetve más kodekekhez képest sem hoztak túl nagy különbséget.
Sajnos mencoderrel nem tudom kipróbálni. Úgyhogy annyit tudok mondani, hogy látszólag nem a beállítások illetve az adott kodek miatt lassú.(Bár nem tudom milyen verziójú XVid-ed van, de gondolom olyan nagy különbség nincs sebességben.)
-
L3zl13
nagyúr
válasz
scorpy02 #566 üzenetére
Szvsz inkább négyzet lenne az. És 480x480-as mpeg2 videóra tippelnék.
Ennél ha jól tudom az a helyzet, hogy a függőleges és a vizszintes felbontás megegyezik, de a képpontok nem négyzet alakúak.
Asszem erre AVI-ban is van lehetőség, átméretezés nélkül, de nem biztos, hogy jól is müxik... -
L3zl13
nagyúr
válasz
Winner_hun #518 üzenetére
Hát az összeillesztés sajno mindig is problémás volt...
-
L3zl13
nagyúr
Hülye kérdés, de ez a filmben nem érzékelhető? Azaz nincs olyan, hogy mondjuk a stáblista alatt nincs már hang, vagy hasonló?
Egyébként meg mi van ha kiválasztod a streams menüpontban az audiósávnál, hogy full processing, majd a compressionnál beállítod az mp3-at? Nem konvertálja át? -
L3zl13
nagyúr
Mpeg2-höz VDubMOD kell. Az tudja olvasni az mpeg2-t is...
-
L3zl13
nagyúr
1. SZélesvásznú filmnél a stáblista stb nem szélesvásznú?
2. Eltérő képarányú filmet nem tudsz összeilleszteni szerintem. (Stáblista képarányát is módosítani kellene esetleg... Ettől persze torzulni fog, de ott talán nem olyan lényeges...)
3. DivX-ben a fekete csíkokon nem tudom mennyi helyet spórolsz... Szvsz nem túl sokat.
[Szerkesztve] -
-
L3zl13
nagyúr
VDubmod az a VDub modja...
Először volt egy rakás különböző VDub mod. Valamelyik az AC3-t kezelte, valamelyik az OGM-et, valamelyik az MPEG2-t. Aztán ezeknek a fejlesztői összeáltak, és megírták a VDubmodot, ez kezeli mindazt amit az egyes modok külön.
A Nandub szinén egy VDub átirat, ez is kezelte az OGM-et, és pluszba még a VBR audiót is. Ez viszont nem került be a VDubmodba, mert nem szabványos, és állítólag gány megoldás van a nandubban is. Sajnos a Nandub külön fejlesztése pedig leállt. -
L3zl13
nagyúr
Szopi.
A VDub és VDubmod nem kezel VBR-es hangsávot.
Esetleg próbáld meg a nandubot. Vagy mentsd ki az audiósávot, fűzd össze csak a videót. A hangsávot meg valami más progival, és aztán muxold össze. De könnyen lehet, hogy utánna elcsúszás lesz.
Vagy átkonvertálod a hangot CBR-re és utánna fűzöd össze a fájlokat. -
L3zl13
nagyúr
Ha ugyanarra gondolunk, akkor szvsz azt jelenti, hogy a kép és a hang információ elkülönülten van kezelve, tárolva (ne adj isten több is lehet belőlük). Majd ezeket a ''sávokat'' mux-oláskor a konténer formátum előírásainak megfelelően egy fájlba összepakolják.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SZÉP Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Eladó Apple MacBook Pro 13" A1706 (Late 2017, Silver - EMC 3163)
- Amazfit GTR 2 Classic okosóra dobozában töltőkábellel
- Mac mini M1 chip 8 magos CPU-val, 8 magos GPU-val
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Intel ES Core i5-3470 4-Core 3.2GHz LGA1155
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest