- uleFone Power
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- A Vivo S50 Pro mini is beáll a sorba
Új hozzászólás Aktív témák
-
luciferc
őstag
válasz
Marvin02
üzenetére
nem tudom hány éves vagy, de ha emlékszel a 80-as évek gagyi hangalámondásos VHS filmjeire, akkor nem hiszem, hogy annál sokkal jobb minőséget sikerülne csinálnod. (ha nem emlékszel, akkor kérdezd meg idősebbektől). szerintem, érdemesebb az időt inkább nyelvtanulásra fordítani.
-
luciferc
őstag
válasz
Marvin02
üzenetére
mondatokra , sőt akár szavakra is szét tudod vágni az eddigi részek szinkronját, de ezen mondatok és szavak alól a háttérzajokat és a zenét nem tudod kivenni, továbbá miből gondolod, hogy minden mondat meg lesz, ami elhangzik, miből gondolod, hogy jó hanglejtéssel lesz meg? szóval igazából nem értem mit akarsz csinálni. ha korábbi részek szinkronjából akarod összevágni egy új rész szinkronját. hát, szerintem ha meg is tudod csinálni, akkor is aránytalanul sok idő és aránytalanul gyenge minőség lesz. szvsz.
a megjegyzésem arra irányult, hogy olyan csak a helyszínelőkben van, hogy odamegy a főnyomozó Bélukához egy szétcseszett szalaggal, aztán Béluka 2 kattintással megtisztítja az összes zavaró jeltől és a 3. utcasarkon zajló beszélgetés is stúdió minőségben szólal meg, lehetőleg 5.1-ben. -
luciferc
őstag
válasz
Marvin02
üzenetére
összemixelni természetesen gond nélkül össze lehet a szinkront (csak szöveg) és a háttérzajokat/zenét. így csinálják a nagyok is. az összemixelés nem nagy dolog, szinte bármilyen hangszerkesztő program megteszi neked. de hogy csinálod meg a szinkront?
mod: az összemixelt hangok szétszedése két kattintással stúdió minőségben csak a Helyszínelőknek (CSI) és mekgájvernek megy
[Szerkesztve] -
luciferc
őstag
válasz
Marvin02
üzenetére
sehogy nem tudod szétválasztani. akkor lehet valamit tenni, ha mondjuk az egyik hang csak balról jön, a másik meg mindkét csatornából egyformán, mert akkor valamennyire talán ki lehet szedni.a háttérzajok kiszűrése még macerásabb. először elő kell állítani magát a háttérzajt, ezt akkor lehet megtenni, ha a beszéd mindkét csatornából egyformán jön, majd meg kell próbálni kivonni az eredetiből egy megfelelő algoritmussal. az eredmény kétséges. szerintem egy ilyet megcsinálni olyan irdatlan munka, amit érdemesebb inkább az idegennyelv megtanulására fordítani. és ha meg is csinálod, a minősége elég vacak lesz, mivel az említett szűrések és vágások nem csinálhatók meg jó minőségben nagy valószínűséggel. a hanglejtésről meg nem is beszéltem.
ismereteim szerint. uff
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Keressek intel i7-i9!!
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Dell PowerEdge T110 II PC, Xeon E3-1220 v2 CPU, 32 GB DDR3 RAM, 2 x 1 TB SAS HDD
- Lenovo Tab M10 HD 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 7 3700X / RTX 2070 Super / 32GB DDR4
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Bomba ár! Dell Latitude E5540 - i3 / i5 I 6-8GB I 320GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HP 14 Elitebook 840 G7 FHD IPS i5-10210U 4.2Ghz 16GB RAM 256GB SSD Intel UHD 620 Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)