- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Apple Watch
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Netfone
- Yettel topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
luciferc
őstag
válasz
Marvin02 #790 üzenetére
nem tudom hány éves vagy, de ha emlékszel a 80-as évek gagyi hangalámondásos VHS filmjeire, akkor nem hiszem, hogy annál sokkal jobb minőséget sikerülne csinálnod. (ha nem emlékszel, akkor kérdezd meg idősebbektől). szerintem, érdemesebb az időt inkább nyelvtanulásra fordítani.
-
luciferc
őstag
válasz
Marvin02 #784 üzenetére
mondatokra , sőt akár szavakra is szét tudod vágni az eddigi részek szinkronját, de ezen mondatok és szavak alól a háttérzajokat és a zenét nem tudod kivenni, továbbá miből gondolod, hogy minden mondat meg lesz, ami elhangzik, miből gondolod, hogy jó hanglejtéssel lesz meg? szóval igazából nem értem mit akarsz csinálni. ha korábbi részek szinkronjából akarod összevágni egy új rész szinkronját. hát, szerintem ha meg is tudod csinálni, akkor is aránytalanul sok idő és aránytalanul gyenge minőség lesz. szvsz.
a megjegyzésem arra irányult, hogy olyan csak a helyszínelőkben van, hogy odamegy a főnyomozó Bélukához egy szétcseszett szalaggal, aztán Béluka 2 kattintással megtisztítja az összes zavaró jeltől és a 3. utcasarkon zajló beszélgetés is stúdió minőségben szólal meg, lehetőleg 5.1-ben. -
luciferc
őstag
válasz
Marvin02 #781 üzenetére
összemixelni természetesen gond nélkül össze lehet a szinkront (csak szöveg) és a háttérzajokat/zenét. így csinálják a nagyok is. az összemixelés nem nagy dolog, szinte bármilyen hangszerkesztő program megteszi neked. de hogy csinálod meg a szinkront?
mod: az összemixelt hangok szétszedése két kattintással stúdió minőségben csak a Helyszínelőknek (CSI) és mekgájvernek megy
[Szerkesztve] -
luciferc
őstag
válasz
Marvin02 #771 üzenetére
sehogy nem tudod szétválasztani. akkor lehet valamit tenni, ha mondjuk az egyik hang csak balról jön, a másik meg mindkét csatornából egyformán, mert akkor valamennyire talán ki lehet szedni.a háttérzajok kiszűrése még macerásabb. először elő kell állítani magát a háttérzajt, ezt akkor lehet megtenni, ha a beszéd mindkét csatornából egyformán jön, majd meg kell próbálni kivonni az eredetiből egy megfelelő algoritmussal. az eredmény kétséges. szerintem egy ilyet megcsinálni olyan irdatlan munka, amit érdemesebb inkább az idegennyelv megtanulására fordítani. és ha meg is csinálod, a minősége elég vacak lesz, mivel az említett szűrések és vágások nem csinálhatók meg jó minőségben nagy valószínűséggel. a hanglejtésről meg nem is beszéltem.
ismereteim szerint. uff
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft Surface Pro 7 Érintős Szétszedhető Laptop Tablet 12,3" -80% i5-1035G4 8/256 Retina
- Mars Gaming MK60W 60% Mechanikus Blue Switches Gamer Billentyűzet Spanyol Kiosztás
- 2019 - BMW I3S 120Ah
- ASUS ROG Strix G15 144Hz / AMD Ryzen 5 / RTX 3050Ti / 16GB RAM / 512GB SSD
- Microsoft Surface Pro 7+ Érintős Szétszedhető Laptop Tablet 12,3" -80% i5-1135G7 16/256 Retina
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Alcatel tablet // GYEREK MÓD // Számla+Garancia //
- HP 840 G8 Workstation (gamer célra is) dupla CPU Xeon Gold 6134 64Gb
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3366
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3427, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest