Új hozzászólás Aktív témák
-
Marvin02
csendes tag
válasz
luciferc #792 üzenetére
Emlékszem, és vágom, hogy milyen minőséggel kell számolnom, de szerintem egy próbát mindenképp megér, és itt nem arról van szó, hogy idegen nyelven beszélnek benne, mert a németet egész jól megértem, de magyar szinkronnal szerettem meg, és jó lenne már ezt az utolsó 64 részt is a régi hangokkal megnézni. Bár egy eredeti, stúdióban felvett szinkron lenne az igazi, de erre semmi esély nincs. Így jutottam el ahhoz, hogy megpróbálom, max. belebukok, de egy próbát mindenképp megér.
-
-
Marvin02
csendes tag
Sziasztok! Lehet, hogy rossz helyen járok, de nem igazán tudom ez melyik topicba tartozna. Szóval: le szeretném szinkronizálni a Dragon Ball GT-t úgy, hogy az eddigi részekről leveszem a hangot, színészek szerint csoportosítom, majd mondatokra vágom, és ráillesztem az új részekre. A bökkenő csak az, hogy nem tudom, hogy lehet levenni a háttérzenét, a szél fúvását(bár ilyen ritkán fordul elő), vagy az egyikük üvölt, mialatt a mási beszél, szóval az ilyeneket hogy tudom szétválasztani, hogy csak a tiszta párbeszéd maradjon. Milyen programot célszerű tölteni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Béta iOS-t használók topikja
- Fotók, videók mobillal
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Apple asztali gépek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One mobilszolgáltatások
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- UHD filmek lejátszása
- További aktív témák...
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! Intel I9 13900KS Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest