- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- A karcsúság ára
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Carl Pei megmondta nagyjából, hogy mennyi lesz a Phone (3)
Új hozzászólás Aktív témák
-
nozs23
addikt
válasz
Tuninger #33283 üzenetére
ProRes a stock appból van, úgyhogy az fixen auto. Illetve az 30fps, lehet, hogy ott a BM az 24, ami ad neki egy kis előnyt záridőben, de passz. Még nem néztem át a videókat. A BM app elég szarul működik még rajta, a kameraváltás is botrány, meg nekem az az egész kezelőfelület is. Kár, hogy az FCP-ben nincs HEVC, lehet a Kino-t is kipróbálom a héten és hozok azzal is anyagot. A JPEG XL nekem is nagyon tetszik.
BTW a gyári appban alapból be van kapcsolva videóhoz egy 'enhanced stabilisation", ami kicsit belekroppol a képbe (nem action mód) én ezt kinyomtam, mert anélkül is teljesen jó a stabi. Nem sokat találtam erről online (13P-ban nem volt ilyen opció).
Új hozzászólás Aktív témák
- DOOM - The Dark Ages
- Elektromos autók - motorok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Tőzsde és gazdaság
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- World of Tanks - MMO
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 7900XTX 24GB Videokártya!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- AKCIÓ! Xiaomi G34WQi 34 UWQHD 180Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest