- Mindenki Z Fold7-et akar
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
- Netfone
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Kikristályosodik a Razr 60
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SHO(KER
csendes tag
Nekem a Filmorával van tapasztalatom, szerintem elég jól lehet használni arra, amire szeretnéd, a Resolve talán egy kicsit túlzás is (lényegesen funkciógazdagabb). A Filmora-nak megvannak ugyan a korlátai, de nagyon sok mindent meg lehet oldani vele. Amiben kimondottan erős, az szerintem a feliratozás, számos előre telepített, mutatós felirat-sablon van benne, ami ráadásul bővíthető is különböző csomagokkal. A 8.6 verziótól ezek a kiegészítő csomagok sajnos havidíjasak (ha jól tudom), ezért én még mindig a 8.5-öt használom. A felülete nagyon intuitív, könnyen tanulható, a tiédhez hasonló konfigon pedig nekem még sohasem volt gondom a stabilitásával.
-
MrChris
nagyúr
Nem béta, még 1-2 éve töltöttem le és maradtam annál, arra elég amit írsz. Ez egy profi szerkesztő, nagyon jól kitalálva. A 12.5-ben a zajszűrő és a motionblur vagy mi van pluszban a fizetősben.
Ha ennyi formátum akkor részvétemHa ilyen vegyesvágott akkor törekedj arra, hogy a képsebesség mindenképp azonos, vagy az alap többszöröse legyen. Másodsorban pedig interlaced, vagy progresszív legyen. A felbontás kevésbé kritikus kisebbet felinterpolálja...
Tehát a különböző képsebesség, leginkább a 25/50 keverése a 30/60-al nem szerencsés, de elvileg nem kéne kidobást okozni, annak inkább a memória hiánya szokott az oka lenni. Rendes verzió nincs a Resolve honlapon?
Hogy biztassalak
lehet még vidkari driver probléma, de ez a többi szerkesztőre is igaz. Még van ingyenes progi, pl a windows movie maker. Vágást, némi szín, világosság, kontraszt, felirat... tehát ezeket mind tudja.
A videózás dslr topikban vannak szerkesztésben, Resolveban jártassak.
-
MrChris
nagyúr
Nálam 12.5-ös van, szintén 8GB memóriával, jóval gyengébb procival, viszont a vidkari 3GB. Előtte 2 volt és az nagyon nem tetszett neki. A Neat zajcsökkentő így is rinyál néha, 4-t szeretne. Összesen max 1 órányi anyagból vagdosok amiből 5-15 perc lesz, nem szokott kidobni. Ja 4k-s videóból 2k-s a kimenet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A04s 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Kedvező Áron! MacBook Pro M1 Pro 14.2 Istyle gari 2026.07.27-ig
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Apple iPhone 14 Plus 256GB, Akku: 86%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Akku: 87%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Akció! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- MacBook Pro 16 2021 M1 Max 32GB 512GB 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest