Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SHO(KER
csendes tag
válasz
scansat #1343 üzenetére
Ha 25 fps a vágás utáni kimeneti (cél) fps, akkor fele sebességű lassításhoz 50 fps-sel kellett volna rögzíteni, negyed sebességhez pedig 100 fps-sel. 4K-ban ez ugye nem olyan egyszerű, hiszen nagyon komoly kamerát kíván. Léteznek olyan algoritmusok, amelyek képesek a hiányzó képkockákat "helyettesíteni", ezek az After Effects-ben a Time Warp, Premiere-ben pedig az Optical Flow funkciók, amelyekkel "ki lehet simítani" a lassított felvételt. Elvileg nem minden típusú mozgással működik megfelelően, de a frizura bemutatóhoz jó lehet.
-
SHO(KER
csendes tag
Nekem a Filmorával van tapasztalatom, szerintem elég jól lehet használni arra, amire szeretnéd, a Resolve talán egy kicsit túlzás is (lényegesen funkciógazdagabb). A Filmora-nak megvannak ugyan a korlátai, de nagyon sok mindent meg lehet oldani vele. Amiben kimondottan erős, az szerintem a feliratozás, számos előre telepített, mutatós felirat-sablon van benne, ami ráadásul bővíthető is különböző csomagokkal. A 8.6 verziótól ezek a kiegészítő csomagok sajnos havidíjasak (ha jól tudom), ezért én még mindig a 8.5-öt használom. A felülete nagyon intuitív, könnyen tanulható, a tiédhez hasonló konfigon pedig nekem még sohasem volt gondom a stabilitásával.
-
SHO(KER
csendes tag
Sziasztok!
Abban a kérdésben kérnék segítséget, hogy milyen videószerkesztő programot ajánlotok kb. 3 perces extrémsport-videó vágásához? Minél egyszerűbb megoldás érdekelne (az effektekhez is), mivel egyáltalán nincs videószerkesztési tapasztalatom. A források 1080p30 felbontású, H.264 tömörítésű MOV formátumú anyagok lennének (DSLR-rel rögzítve). Fotózásban elég kiterjedt tapasztalataim vannak, valamint az Adobe Photoshop és Lightroom használatában is eléggé elmélyült tudással rendelkezem, de videóval eddig nem foglalkoztam, ez lenne az első próbálkozásom. A PC-m adatai az adatlapomon megtalálhatóak.
Válaszokat előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen széket vegyek?
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Mini-ITX
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- PlayStation 5
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- PS4 + VR szemüveg / Számla / Garancia /
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700X 16GB DDR4 128GB SSD 1TB HDD GTX 1650 Super 4GB Zalman T7 Chieftec 400
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest