- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- Google Pixel topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Inhouse
őstag
válasz
#99788800 #3809 üzenetére
Ne told túl. Csak jeleztem egyszer neked, hogy kell írni. Aztán mosdattad magad, hogy tudod te, csak egyszer elírtad, pedig nem, különben nem is szóltam volna. Nincs ezzel baj, minden a helyére került. Nem kell lelőnöd magad, nem vagyok én sem okos, de ezt pl. pont le tudom írni. Ha valamit nem jól tudok, akkor elvárom tőletek, tőled is, hogy te is javítsatok ki. Köszönöm.
Ne menj el másik fórumra, főleg ne miattam, csak higgadj kicsit le. -
nfsu17
veterán
válasz
#99788800 #3795 üzenetére
a jdownloaderrel letölti a videót, nem a linket nyeri ki.
a kinyert linket teszi be a progiba.és azért nem a VDH-val töltöm a videót, mert sokszor nem jól rakja össze a videót, azaz ilyen mikro lagok vannak benne.
lehet pont mediaklikknél nem, de tv2-nél már futottam bele, meg viasatnál is.
inkább azóta a jdownloader (ami viasatra nem jó amúgy) -
cof
veterán
válasz
#99788800 #3758 üzenetére
Bocs, eszem ágában sincs beleszólni. Én leragadtam az rtl.hu/most - rtlmost.hu linkeknél, IDM-et nem is figyeltem, hogy te konkrétan erre a programra gondolsz. A forrás linkek persze mások mindkettő oldalon, példa:
Forrás: http://rtl.hu/most/elif/elif-a-szeretet-utjan-2018-03-08
Kinyert link: http://vod.y5.hu/rtl_most/ode9eeffb........d6c62e7be5475/720p/video.m3u8
Forrás: https://www.rtlmost.hu/elif-a-szeretet-utjan-p_8201/elif-a-szeretet-utjan-2018-02-08-c_11874163
Kinyert link: https://rtl.y5.hu/videos/rtlhu/usp/mb_sd3/3/8/9/Elif-a-szeretet-utj_................_Elif-A-szeretet/Elif-a-szeretet-utj_................_Elif-A-szeretet_drmnp.ism/Manifest.mpd
Oké, persze tudom, hogy az rtlmost-os link drm védett így ebben a formában nem használható. Kicsit alakítani kell a linken és már jön is FFmpeg-el.
Azt nem tudtam, hogy olyan van, hogy csak az egyik oldalon érhető el 1-1 videó a másikon nem. Igazából csak arra szerettem volna reagálni amit írtál "/ rtlmost.hu..............oldalról semmivel nem tudsz letölteni, IDM-l pláne nem." mert ez nem igaz, hogy semmivel.
-
Hawer
csendes újonc
válasz
#99788800 #3755 üzenetére
ezt nem hiszem el.....
De én vagyok a hülye, mert még itt magyarázkodom.
Bsuvike ha megnézted a videót, gondolom észre vetted, hogy a tv szinója sincs bennne, semmi, csak a csupasz videó...
ha torrentoldalról valósi, akkor pedig benne vannak, ugynevezett virtuális reklámok, stb...L E Z Á R V A
-
Hawer
csendes újonc
válasz
#99788800 #3751 üzenetére
Írhatok én oda bármit, ugysem az érdekel titeket...
Mikor a megoldást akartam elmagyarázni, mindenki nekem esett....
nem mintha érdekelne, de mi a lóxxx-t bexakodjak, ugyis én vagyok itt a hülye, ti meg az Ászok.tessék....
https://video9.videa.hu/static/720p/5.1176030.1934927?md5=bV5YOHGH5Et4HtBHt6ul0Q&expires=1520650146
-
törölt tag
válasz
#99788800 #3573 üzenetére
Szia! Köszi, én is úgy látom, egyenlőre nincs megoldás, jól összedolgoztak a franciákkal. Én sem értem, ha valamit közzé tesz, és ráadásul meghagyja a letöltési lehetőséget ( IDM ) akkor miért vagdossa 26 db -néhány kb-os darabra. Ismerősöm letöltötte az összeset, de összefűzni nem lehet. Remélem azért hamar lesz "ellenszere". üdv.
Cockának szól a válasz, csak béna vagyok, és törölni sem tudok. -
cocka
veterán
válasz
#99788800 #3571 üzenetére
Megpróbáltam azt, hogy na majd szépen jól lejátszok valamit az appon keresztül. Elindul az app, mutatja, hogy csak egy kattintással jelentkezz be és áll és nem megy tovább. LOL
Úgyhogy ennyit a csudálatos RTLmost android appról.
DRM védett ez a szar, úgyhogy egyelőre erre nincs megoldás.
De sosem fogom megérteni, hogy amit ingyenesen nézhetővé vagy regisztrációval, de ingyenesen nézhetővé tesznek, annak letöltése mondjuk magáncélra miért ütközik szerzői jogi
agyhímvesszőbe?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen alaplapot vegyek?
- Sorozatok
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- DOOM - The Dark Ages
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- BestBuy ruhás topik
- Bluetooth hangszórók
- Formula-1
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest