- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aureal
őstag
válasz
kisspall #4550 üzenetére
Hogy pl mi is (meg az összes nyugdíjas és nem online tvző más is - cirka 99%-a az M3 nézőinek) fotelből normál tvn szeret szórakozni...
És nem lesz ott minden letölthető meg elérhető. (Esetleg előfizethető később.)
Szóval egyik szem sír, másik nevet. (Én mondjuk dvd-re vettem eddig is belőle ami kellett, de most 1 csatornával kevesebbet nézhetünk esténként és ez a gond inkább!) -
gojko.m
senior tag
válasz
kisspall #3735 üzenetére
Több okot is fel lehet sorolni a titkolózásra: pl. nem szeretnénk, hogy későbbiekben még a mostani módszerek se működjenek. Merthogy a reklámozott, nagydobra vert letöltő eljárások miatt, valakik úgy gondolják, hogy változtatnának.
De a legfőbb érv, hogy tudtommal, az ertéelmost oldalán szabadon elérhető drm védett adatfolyamok találhatók. A digitális jogvédelem alatt álló anyag letöltéséről beszélgetni egy nyilvános fórumomon, szerintem már warez kategória (lásd pl.: alapelvek).De nyugodtan javítsatok ki, ha tévedek vagy nem értetek egyet velem.
-
nfsu17
veterán
válasz
kisspall #3669 üzenetére
a yt-ról most tudok firefox alól is leszedni, meg a yt-dl gui-val.
aztán leszedtem a nemgui-s yt-dl-t, hogy egy kicsit tanuljak, ismerkedjek vele.
de már elindítani sem sikerült.
innen indult az egész dolog.
aztán láttam, hogy a vimeo-ról is tud leszedni.
de a gui-ba hiába adom meg a linket (mint egy yt linket), error a vége.
nem mindig azonnal kell az, amit éppen tanulok, tehát nem rögtön van rá szükségem, de valamit a fejembe veszek, akkor végig kell csinálnom, hogy sikerélmény legyen és tanuljak belőle.
most van ez a szakasz, hogy a nemgui-s verzióval akarok letölteni - egyelőre jó lesz yt-ról is - de már elindítani sem tudom. -
nfsu17
veterán
válasz
kisspall #3667 üzenetére
az is megvan, de ugye a yt-dl nem csak youtube-ra van.
viszont akkor itt a másik gond, hogy a gui-ban meg nem tudom a kapcsolókat, meg paramétereket megadni.
vagyis a beállításokban, az extra fülön meg lehet adni, de akkor meg...á, sehogy sem jó.
a streamlink meg szintén nem jó mindenre, pedig az már egész jól megy -
-
stefi68
addikt
válasz
kisspall #3632 üzenetére
Igen, én is megerősítem. Ez eddig az egyetlen működő megoldás!
Először azt hittem nem tölt, mert a % megjelenítés semmit nem változott, de aztán jelezte, hogy kész.
Már csak valami Android emulátoron kellene működésre bírni, hogy ne kelljen telefonon ilyennel szórakozni.
A MEMU-n nem hajlandó letölteni. -
gojko.m
senior tag
válasz
kisspall #3452 üzenetére
Igen, úgy néz ki, hogy a 'VdhCoAppSetup-1.1.0.exe' telepítése után működik a 7.1.1-es VDH-rel is a letöltés.
Mindenesetre készenlétben tartok egy Firefox ESR portable verziót bevált, jól működő, régebbi verziós kiegészítőkkel. Mivel az utóbbi időkben elég gyakran voltak problémák a FF böngésző és kiegészítő frissítések után, így mindig jól jöhet.
-
gojko.m
senior tag
válasz
kisspall #3450 üzenetére
Nálam is probléma van a mediaklikk-ről letöltés során a 7.1.1 verzióval, míg 6.3.3 verzió gond nélkül működik. Visszafrissítési lehetőség: Video DownloadHelper verziótörténete
-
cocka
veterán
válasz
kisspall #3038 üzenetére
És figyelj már, mennyi idő alatt? Mert rtmpdumpnál végig kellett várnom majdnem a teljes lejátszási időtartamot, ami azért elég gáz.
Egy másik progi pedig valamit nemes egyszerűséggel lehagyott a videoból, mert ott meg az időtartam nem stimmelt. Bár láttam én már olyat is, hogy bár az időtartam nem stimmelt, amikor a számláló elért az ominózus utolsó másodperchez, akkor ott maga a számláló megállt, de a videolejátszás ment tovább.
-
cocka
veterán
válasz
kisspall #3034 üzenetére
Hi!
rtmpdumppal meg rtmpdumphelperrel amit át kell állítani proxyról simára, azaz ne rtmpsuckkal vedd, hanem rtmpsrvvel. Ha nyomsz egy F9-et bejön.Így ugyanis megjelenik egy parancssori cuccos, amit egy az egyben ki tudsz másolni. Ha kimásoltad, zárd be az egész programot a böngészővel együtt. Utána szerkeszd meg úgy a parancssort, hogy ne legyen benne egyetlen enter karakter sem (Unix enter sem lehet benne) aztán ha kész a sor végére biggyessz egy -v paramétert még.
Ezután nyiss egy parancssort, illeszd be az összeállított parancssort és enter. Sajnos elég lassú lesz, de legalább pontos.
Ha kihagyod a -v-t, akkor a töltés nem lesz folyamatos, hanem visszaugrándozik a video korábbi jelenetekre, kockásodik stb..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sorozatok
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- OTP Bank topic
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- PlayStation 5
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Keresem : Lenovo Legion 5 16IRX9 83DG0037HV
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest