- iPhone topik
- iOS alkalmazások
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Magisk
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aureal
őstag
Gondolom ha ma készült volna a gumimacik sorozat is, 3D grafikában, nem a nyolcvanas években akkor más lenne a helyzet látványra, de történetileg és humorilag szerintem a legjobb mese sorozat.
A Süsü meg bábsorozat volt, vagy itt a felújított vízipók, ami látszatra össze sem hasonlítható ezzel a medvéssel mégis sokan imádják... -
Fürkésző
tag
(RTL Most-ra miért kell regisztrálni?)
Azzal indokolják, hogy személyre szabható a "Kedvencek" menüpont.
Bár a megújulás előtt is regisztrációhoz kötött volt a videók megtekintése.
Eldobható e-mail címmel is lehet regisztrálni, csak egyszer kell fiókba érkező igazoló linkre kattintani. -
Fürkésző
tag
Én is Chrome-ban a Video Downloader GetThemAll bővítményt használtam, kb. mindent leszedett. Egy hónappal ezelőttig. Akkor a Google eltávolította a Chrome Áruházból a 30.0.2-es verziót, majd néhány nap múlva le is tiltotta a használatát "Ez a bővítmény rosszindulatú programot tartalmaz" megjegyzéssel.
Azóta szenvedek az egyéb bővítményekkel, egyik sem működött mindenhol, ahol szerettem volna.
Még új böngészőkkel is próbálkoztam:
Operában ugyan megmaradt a GetThemAll, de azzal is és más bővítménnyel is akadnak a videók.
Még a Firefoxot is felraktam (soha nem kedveltem), de ez az új Quantum pont a GetThemAll-nak megfelelő DownThemAll-t nem támogatja. Hosszas próbálkozás, szenvedés egyéb bővítményekkel, de a végeredmény nem kielégítő.Bejegyzésed után újabb próba... És láss csodát! Chrome-ban újra elérhető a GetThemAll, már a 30.0.3-as verzióban. (Nem értem, miért más bővítményként és nem a régit frissíti, de telepíthető.) Remélem, funkcionalitása megfelel a réginek! (Az áruházban névre keresve nálam nincs eredmény, de a megadott link működött.)
Nem tudom, hogy az elmúlt egy hónapot hogyan úsztad meg (ha nálad nem törlődött a bővítmény).
Minden esetre köszönöm, hogy felhívtad a figyelmemet arra, hogy újra él a GetThemAll! -
gojko.m
senior tag
Ha az öcsédnek nincs kifogása a parancssoros megoldások ellen, akkor ott vannak - az előzőleg - cocka által ajánlott programok.
Mondjuk én jobban kedvelem a grafikus felületeket. Pl.:
- 4K Video Downloader
- youtube-dl-gui
- SMTubeVagy van egy rakás Firefox kiegészítő. Pl. a gyakran ajánlgatott Video Downloader Helper. Vagy rákeres a FF menüjében: Kiegészítők -> Kiterjesztések -> Keresés a kiegészítők között ablakba beírni: youtube download
Ha meg mégis online megoldás, akkor pl.:
- savefrom.net
- keepvid.site -
Fürkésző
tag
Szia!
Win7 + Chrome v.60 = semmilyen videó nem megy a TV2 oldalán (engedélyezett Flash-sel sem)
(IE-rel + Silverlight + FlashPlayer sem)
A vicc az, hogy megnéztem Androidon is, ott több böngészőben is elindulnak a videók (pl. Chrome, Dolphin). (Az már az én nyűgöm, hogy tükrözni nem tudom a képernyőt, mert a TV-ink kb. egy évvel öregebbek, mint amik erre képesek.) -
troller
senior tag
HLS Stream Detector furafox addon is megmutatja.
-
alexiaaa
csendes tag
Letöltöd innen a streamlinket (a livestreamer utódja) – alul az .exe fájlt – majd telepíted, nyitsz egy parancssort (pl.: Windows gomb + R, cmd, OK/Enter), és beírod ezt:
streamlink "http://www.ustream.tv/channel/live-iss-stream" best
Ennyi az egész, alapból a VLC-t keresi, ezért elvileg működni is fog.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Antivírus szoftverek, VPN
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 16GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged