- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
HCaine
újonc
válasz
Fürkésző #5122 üzenetére
Szia!
Ezt már próbáltad?
https://gcs-vimeo.akamaized.net/exp=1577916875~acl=%2A%2F1330892936.mp4%2A~hmac=54248d11745c5929a464fd8596982b2993289a192b7f34dc26894b6c22deaf53/vimeo-prod-skyfire-std-us/01/2213/13/336066692/1330892936.mp4
https://gcs-vimeo.akamaized.net/exp=1577918927~acl=%2Fvimeo-prod-skyfire-std-us%2F01%2F2217%2F13%2F336088339%2F1331024630.mp4~hmac=712d815ec9284ea647c73f4fe509f18aebf5a54e1c6647fecc824ef01ad27bff/vimeo-prod-skyfire-std-us/01/2217/13/336088339/1331024630.mp4?source=1Félő, hogy ez a legjobb minőség, ami elérhető...
-
gojko.m
senior tag
válasz
Fürkésző #4261 üzenetére
A nagy testvér figyel!!!
...de ha az nem is, számomra most már kétségtelen, hogy az rtlmost oldal készítői olvassák a fórumot. És úgy tűnik mindent megtesznek azért, hogy a HD letöltést megakadályozzák. Mindkét link - amit nemrég kiraktam - szerkezete olyan volt, amivel hosszú ideig lehetett az oldalról 720p-ben letölteni a videókat. Mind a két esetben, egy nap leforgása alatt reagáltak és átvariálták az oldalt.
Szóval, a tanulság: nyilvános fórumon nem érdemes meggondolatlanul mindent megosztani!
-
gojko.m
senior tag
válasz
Fürkésző #4140 üzenetére
Ez érdekes... Úgy látszik az oldal szerkesztői módosították az oldal forrását. Én is összeollóztam a linket, de tegnap még nem működött. Ma ugyanazzal az hivatkozással simán letölthető a videó (és egyébként kisebb felbontású videó linkje most mindenféle átszerkesztés nélkül kinyerhető).
Szóval, igazából nem az én érdemem, hogy jelenleg működik a letöltés. -
gojko.m
senior tag
válasz
Fürkésző #3883 üzenetére
Teljesen jól használható CoF leírása, de megpróbálom részletesebben leírni, hogy konkrétan az AXN oldalnál mit csináltam. Hátha kiderül, hogy nálad melyik lépés nem stimmelt.
Chrome:
- Nyomj Ctrl+Shift+I billentyűkombinációt (vagy menü > További eszközök > Fejlesztői eszközök)
- Katt a Network-re)
- Tartalmat megjelenítését érdemes az XHR-re szűkíteni
- Filter-hez írd be: master.m3u8
- Indítsd el pár másodpercig a kiválasztott videót
- A listában megjelenő URL címet másold ki: jobb klikk a linkre > Copy > Copy link addressFirefox:
- Nyomj Ctrl+Shift+I billentyűkombinációt (vagy menü > Webfejlesztő > Eszközök ki/be)
- Nyomj Ctrl+Shift+E billentyűkombinációt (vagy egyszerűen katt a Hálózatfigyelő-re)
- Tartalmat megjelenítését érdemes az XHR-re szűkíteni
- URL szűréshez írd be: master.m3u8
- Indítsd el pár másodpercig a kiválasztott videót
- A listában megjelenő URL címet másold ki: jobb klikk a linkre > Másolás > URL másolásaEzután már a kimásolt URL címet - tetszés szerint - letöltheted youtube-dlg, youtube-dl, ffmpeg vagy streamlink segítségével is.
Amire talán érdemes még figyelni:
- frissen tartani a letöltőprogramot, amit használsz
- rögtön felhasználni a kimásolt URL címet -
cof
veterán
válasz
Fürkésző #3879 üzenetére
Ja igen. Egy kicsit félreérthető lehetett, a nava-s linkeknél kell a m3u8 utáni részt levágni, csak a módszer miatt linkeltem az előző hozzászólásom.
FFmpeg-el próbáld, pont tegnap jelent meg új verzió: [link]
bin mappába egy letoltes.bat fájl, tartalma:
ffmpeg.exe -i LETOLTESILINKHELYE -c copy video.ts
PAUSE -
gojko.m
senior tag
válasz
Fürkésző #3879 üzenetére
"Nekem ez nem működik. A linket sem tudom így kinyerni. Bővítménnyel kinyert linket pedig hiába vágom le .m3u8 után, YouTube-DLG nem eszi meg."
Pedig, működik a módszer - kis eltéréssel - Chrome és Firefox alatt is. A gond inkább az lehet, hogy nem kell az .m3u8 utáni részt levágni. A teljes linkre szükség van az AXN és társai oldalakon.
-
Inhouse
őstag
-
gojko.m
senior tag
válasz
Fürkésző #3460 üzenetére
Véleményem szerint, az lenne igazán jó és kényelmes megoldás, ha valaki fel tudná venni a kapcsolatot pl. a youtube-dl készítőivel és rávenné őket - az említett - magyar videó oldalak támogatására. Elég sok oldal fent van a listájukon [link], de csak egy hazait találtam köztük.
-
dh66e
veterán
válasz
Fürkésző #3370 üzenetére
Nálam semmi változás nem volt lejött minden amióta telepítettem itteni ajánlásra talán egy hónapja volt ez.......
Öcsém itt hagyott egy külső vinyót és arra töltök le neki amit kér.
Ráadásul nekem is nagyon hasznos lett a progi mert így az asztali médialejátszómra is át tudom küldeni a videók nagy részét ( nagy részét csak mert a https oldalakat nem kezeli a lejátszóm) szóval nekem ez a progi így nagyon rendben van. -
gojko.m
senior tag
válasz
Fürkésző #3370 üzenetére
"Még a Firefoxot is felraktam (soha nem kedveltem), de ez az új Quantum pont a GetThemAll-nak megfelelő DownThemAll-t nem támogatja."
Firefox 52 ESR Portable [link] változatában még használható a DownThemAll! kiegészítő (és több más kiegészítő is, ami a Quantum-ban már nem működik).
-
Fürkésző
tag
válasz
Fürkésző #3370 üzenetére
Egy hiányosság már van: az rtl.hu/most-ról nem lehet vele letölteni. A régi verzióval lehetett.
Bár az RTL ebben az egy hónapban változtatott. Már nem lehet a videót egyben letölteni, csak stream-ből.Tudtok olyan Chrome-bővítményt, ami megbírkózik az rtl.hu/most strream-jeivel is?
-
dh66e
veterán
-
cocka
veterán
válasz
Fürkésző #3241 üzenetére
Amikor megjelenik a felirat, akkor már betöltődik az m3u8-as link. UrlSnooperrel, Adblock plusszal stb.-vel ki lehet nyerni.
Íme:
https://pstream11.tv2.hu/vod10/y1g01ncyJXuFJnrItLpYyw/1503504545/amlst:4/20170815/267779/std/manifest.m3u8
Ezt meg utána már egy pillanat lekapni pl. livestreamerrel. De amúgy nem kéne sokat visszaolvasni itt a fórumban!
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged