- Nincs megállás akkuméretben
- Netfone
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Fotók, videók mobillal
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
Aktív témák
-
DrSoul
őstag
Bocs, srácok, de tulajdonképpen mik ezek a codecek?
Annyit tudok, hogy tömörítenek...
Namost: rosszabb lesz a kép, vagy szebb? MErt én még zöldfülű vagyok ebben, és pont ma vettem DV kábelt a Camcorderhez. Az XP a Movie MAkert hozta rögtön működésbe. OTt különböző minőségeket lehetett választani: a legnagyobb (gondolom a legjobb) az AVI volt. De amikor visszanéztem, azért mégse olyan szép. Ok, tudom,az én monitorom 800x600-ra van állítva, az kisebb... De pl. azt írta rá, hogy 25frame/sec lesz... NEm lenne jobb, ha 30? VAgy az az NTSC rendszer, a 25 meg a PAL?
Aztán ha tömörítem valamilyen codeccel, milyen lesz a kép? Mit ajánlatok?
ÉS van egy topic, ahol foglalkoznak a Movie Makerrel? MErt én átállítottam, hisz a felvételnél a Win valami Temp könyvtárába ment volna minden, aztán ha elmentem, akkor jön létre az AVI fájl, és az is valami Documents/Video könyvtárba ment volna... meg még elérési útvonal is volt. Minek ennyi? Nem lehet mindent egyszerre? Minek a Temp konyvtár? Én mindent a nagyobb vincsire állítottam, mind a 3 helynél ugyanazt a könyvtárat adtam meg, azaz H:VideoDV. NEm baj? Gondolom azt az ideiglenes fájlt automatikusan törli...
Bocs az OFFÉrt- :B
Aktív témák
- Eladó ZTE MC888A 5G + router LTE Sim kártyás
- Dell Latitude 5450 14" FHD IPS ULTRA 5 135U vPRO 12 Mag 16GB RAM 512GB NVME SSD 2028-ig Gar
- 2x LG 27GP850-B UltraGear / 1-3 ÉV GARANCIA!
- Dell Latitude 5500 i5-8365u / 16gb ddr4 / 500gb m.2 ssd / jó akku / töltő
- Kolink Rocket / Rocket Heavy / Rocket Heavy Vented / Rocket Complex mini / SFF számítógép házak
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G920 Driving Force Racing Wheel + Shifter garanciával hibátlan működéssel
- Asus ROG Flow Z13 WUXGA 120Hz 2in1 Touch i9-12900H 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 3050Ti Win11 Garancia
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest