Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Amit tiltunk:
- a kulturált társalgást szembeötlően zavaró, agresszív, vulgáris, obszcén, hangulatkeltő hozzászólások
- ha a hozzászólás faji, vallási, nemzeti, nemzetiségi, nemi, politikai, egyéb hovatartozást sért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kasza08
őstag
Ha valaki berak egy szar viccet, afelett elgörgetek, max. veszek egy mély levegőt és ennyi. De te sorozatosan csak ilyeneket raksz be. Szó sincs kiszemelésről. Egyszerűen előtört a kollégából az, ami 4-5 emberben is ott volt.
Én úgy oldottam meg eddig, hogy ha megláttam a nicked egyszerűen el sem olvastam amit írtál. Javaslom ezt a többieknek is.
- Mi a különbség az anyós és a víziló között?
- ???
- Az egyik ronda, nagy szőrös állat. A másik meg aranyosan tudja mozgatni a fülét. -
TazLeacher
nagyúr
Nem. Úgy működik a dolog, hogy azok a kommentek, amik nem tartalmaznak viccet, törölve lesznek. Talán már neked is feltűnt, hogy itt a többség az OFF-ba tett mondandója után egy viccet is beszúr. A hsz meg nem személyeskedő. Ha azt mondom, hogy sz@r a videókártyád, az is személyeskedés?
A rendőr elmegy a jósnőhöz, aki jósolni kezd:
- Vészes jövőt látok... Pénteken este ki fogják rabolni a házát...
Mire a rendőr:
- A fenébe, én meg pont akkor leszek színházban a feleségemmel... -
-conrad-
addikt
Nagyon max. offba tedd a hozzászólásodat, ha feszegetni akarod a témát, mert ez még mindig a viccrovat. Gondolom az előző is azért lett törölve mert csak méltatlankodtál. El kell fogadni, hogy a többség szerint gyengék a vicceid, nem lehet mindenkinek tehetsége hozzá, nekem sincs, nem is próbálkozom vele, inkább ha találok olyat amit még nem hallottam és jó azt beteszem ide.
A feleségemmel elmentünk kirándulni, az éjszakai szállásunk pedig egy erdei ifjúsági szállóban volt. Ahogy lefeküdtünk a faházunkban, rossz érzés fogott el, és így szóltam az asszonynak:
- Olyan érzésem van, mint gyerekkoromban! Biztos vagyok benne, hogy egy szörny fekszik az ágyam alatt!
Erre az asszony kicsit feldühödött, és így szólt:
- Haha, nagyon vicces! Én hülye, minek engedtem, hogy te aludj fent az emeletes ágyon! -
-conrad-
addikt
Igaza van tényleg über szarok a vicceid, sőt a legutóbbiban semmi vicces sem volt..
mondjuk ezt már leírták itt többen is úgyhogy igazán észrevehetnéd magad...
Egy fiúzsiráf és egy lányzsiráf bemennek a kocsmába és elkezdenek inni.
Egyszercsak a fiúzsiráf elhányja magát és elájul.
Azt mondja a lányzsiráf a kocsmárosnak:
-Úgy látszik, Apu ma nem bírja a piát…
Mire a kocsmáros:
-Puma? Azt hittem, zsiráf… -
TazLeacher
nagyúr
Két c****** megy az úton. Szembe jön velük a pap. A papnak el van törve a keze, a lába. Kérdi tőle az egyik c*****:
- Hát Plébános Úr, mi történt magával?
- Tudjátok gyermekeim, tegnap este elcsúsztam és beleestem a kádba.
Jól van, megy tovább a két c*****. Megszólal az egyik:
- Hé, te! Mi az a kád?
Mire a másik:
- Honnan tudjam, nem járok én templomba![ Módosította: KrAt ]
-
macilaci78
nagyúr
-Doki, baj van a brével.
-Itt ez a kék por, keverje el vízzel krémesre, kenje be vele. Egy hét múlva várom!
...
-Doki, ez nem használt.
-Sebaj, itt ez a zöld por, keverje el vízzel krémesre, kenje be vele. Egy hét múlva várom!
...
-Doki, ez sem vált be.
-Sebaj, itt ez a fehér por, keverje el vízzel krémesre, kenje be vele. Egy hét múlva várom!
...
-Doki, csoda történt, isteni elixír ez a por! Úgy áll, mint a Stonehenge!
-Hát igen, a gipsz, az gipsz! -
Zewa
senior tag
Jancsikához oda mennek a szülei és mondják hogy neki hogy üljön le valami fontosat akarnak mondani. Belekezd az édesanyja;
-Tudod, fiam én igazából nem Mórágyon hanem Csernobilban születtem...
-A kisfiú elszontyolodik és lehajtja a fejét. Megszólal a gyermek édesapja is;
-Tudod, édes fiam az a helyzet hogy valójában én is Csernobilban születtem...
-Gyermek még jobban elszomorodik, majd lehajtja a másik fejét is.Piroska megy az erdőben, egyszer csak elé ugrik a farkas;
-Hová mész Piros(sz)ka?!
-Megyek a nagymamámhoz és elmesélem neki hogy megerőszakolt 2x a farkas!
-Kétszer?!?!
-Mé' nem rész rá? -
-
Mr.Peter
aktív tag
úrsiten
Egy városi ember egyszer úgy döntött, hogy vadászni megy vidékre. Az öltönyt viselő, nyakkendős vadász csőre tölti a fegyverét, céloz, és meglő egy fácánt, amely egy helybeli udvarába esik. A városi elindul a kerítés felé, hogy megszerezze a zsákmányt, de aztán a morcos gazdával találja magát szembe.
„A fácán az én udvaromba esett, ezért az enyém!”, kiáltja a gazda. De a városi sem hagyja alább: „Én lőttem meg! Kérem vissza!” Mire a gazda „Rendben. Ha vissza akarod szerezni a fácánt, akkor előbb »parasztosat« kell játszanunk.” „Az meg micsoda”, kérdi a városi vadász. „Nos, az úgy van, hogy először én rúglak ágyékon, aztán pedig te rúgsz meg engem. Aki kevesebbet jajgat, azé lesz a fácán”, magyarázza el a gazda.
A városi ember felveszi a szükséges pozíciót. A gazda hatalmas lendülettel nagyot rúg a lábai közé. A vadász összecsuklik, és rángatózik a fájdalomtól. Vagy húsz perc múlva nagy nehezen feltápászkodik, és ő is rúgásra készül De a gazda leállítja: „Jól van, nyertél. Feladom. Viheted a fácánt.” -
buherton
őstag
Két barát beszélget:
- Hallottad? Azt írta az újság, hogy egy férfi megölte az anyósát.
- Istenem! Vannak még bátor emberek!degu: (nem egészen öreg emberek, de...) Los Angelesben amikor pár éve volt földrengés akkor elment az egész városban az áram, így a világítás is. A helyi obszervatóriumot több ezren hívták fel, mert világító pontokat véltek felfedezni az égbolton, és kérdezték, hogy most veszélyben vannak?
-
Kasza08
őstag
Imádni fogod:
Este van, megy a nyuszika az erdőben békésen, egyszercsak a fejére esik egy piros bicikli. Felnéz, de nem lát semmit, csak a fákat. Megy tovább, kicsivel később újra a fejére esik egy piros bicikli. Felnéz és csak egy fekete árnyat lát a hold fényében. Megy tovább, majd egy újabb piros bicikli esik a fejére. Felnéz, és látja, hogy a bagoly ott ül a fán. Erre a nyuszika:
- Bagoly, te dobálsz engem piros biciklivel?
- Igen! -
Mr.Peter
aktív tag
Elolvasom még egyszer!,
Nah még egyszer
Áhh hagyom a faszba!
Az irodavezető úgy gondolja, tudatosítja mindenkivel, kinek tartoznak engedelmességgel. Vásárol egy "Én vagyok a főnök!" feliratú táblát, és kiszögezi az ajtajára. Mikor később visszatér az ebédszünetről, csodálkozva látja, hogy valaki egy cetlit ragasztott az ajtajára:
"Főnök, a felesége telefonált. Kéri vissza a tábláját." -
Agro
senior tag
ismerek egy hasonlót:
Az állatok királya megelégelte, hogy mindenki össze-vissza szarik az erdőben. Ezért az erdő közepére felállítanak egy közös WC-t aminek kötelező a használata.
Egyik reggel arra jár a király és azt látja, hogy be van törve az ablak. Hatalmas haragra gerjed és összehívja az állatokat. Kérdezi ki tette ezt a gyalázatot. Nyuszika így felel:
- Reggel a Medve után áltam sorba, de a medve dolga végezdével megragadott, kitörölte a fenekét, majd kihajított az ablakon.
- Rendben van nyuszika legközelebb jobban figyelj arra, hogy ki után következel.Másnap reggel ismét arra jár a király és azt látja, hogy darabokra van zúzva a toalett.
Össze is hívja a gyűlést:
- Ki volt az az idióta aki ezt tette? Feleljen azonnal !!!A tömegből remegő kézzel jelentkezik a Süni.
-
ArchElf
addikt
Off:
Nem mintha ne lett volna már háromszor - háromféleképpOn (angol tudás szükségeltetik):
tenjewberrymudsAE
-
degu
senior tag
Swarcenegger is ezt gondolta!
Legy konstruktivabb!
Nekem van otletem!
Az,hogy *valtsavatart*...eleg..ize...
Te vagy az asz!...
De vivjunk meg szellemileg!
Ezen a szellemileg elszegenyedett internetes hervadason nem! !@!
volt ilyen...hogy szellemileg vivjunk meg ...mondjuk az avatarunkert!
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- LG OLED55C9 prémium TV - 140cm, 4k, 120Hz - apró vizuális hibával
- Erős Gamer / Munka PC i7-14700, RTX 3070 Ti, 32GB RAM, 1TB SSD
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Brutál ERŐMŰ! Lenovo P710 / 2x Xeon E5 (44 mag!) / 384GB DDR4 / 2x 512 SSD / 8TB HDD, ASUS 1660 6GB
- Asus ROG X13 Flow 2in1 Touch WUXGA 120Hz Ryzen9 5900HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 3050Ti Win11 Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Új Asus F16 TUF WQXGA 165Hz G-Sync i7-14650HX 16mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 5050 8GB Win11 Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700 / RX 5500XT 8GB / 16GB DDR4 / 256SSD + 1TB HDD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - i7-10GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest