Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Aktív témák
-
Marharepa
csendes tag
Igazság szerint jó alap, ha jó a lap, alaplapot megint nem fogok cserélni egy darabig és gondoltam a további dolgokra is nyitott legyen a lehetőség, ezért gondoltam a 333DDR re. Most ugyan csak egy 700 as TB m van, de ezt használtan vettem olcsón, amíg nem lesz meg a pézem az XP re vagy akkor már lehet, hogy Thorougbrbbrbrbbr-re, vagy valami ilyesmire :-). a 333DDR pedig már 25 bruttó a 256 os, tehát nem gond a vétele. Csak kérdéses, hogy érdemes-e. Én a Soltek SL75-DRV5 re voksoltam, nagyon érdekelne mi a véleményetek, milyen és pontosan melyik alaplapot ajánljátok?
Nagyon köszönöm!
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2,5 év gari - MAGYAR
- Apple iPhone 12 Pro 128 GB Pacific Blue 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3427, 100% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U/8GB RAM Refurbished - Garancia - Akció!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 4650G 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi